ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 815
  • 666
  •   1
Отговори
# 480
  • sofia
момичета точно пред Цум има платен паркинг,9.30 ще ви чакам пред главния вход на Цум - този откъм Мария Луиза и ще спра колата временно на този паркинг за да я разтоварим че много маси много нещо стана, след това ще ида да си я паркирам някъде, става ли newsm78

мнооооооо си отворена Crazy
и аз ще спра там.

Да,за парка  кофти,но не сме молили за 2 места, а за еедно.Това с двете си е наша самоинициатива щото сме много оторени Crazy
Сигурно ще проверят и ако аз съм там няма да рискувам с второто място.Все пак ако сме точни с общината можем да молим пак , а те да ни разрешават.
Кажете и вие как мислите Praynig

# 481
  • София
Роси, дадох отпечатаните неща на Зари - видях я за мъничко тази вечер, ще ги донесе пред цум в събота. ако намеря свестен принтер да отпечатам още, ще намеря начин да ти ги дам. съжалявам, че така се получи с тэпия ми принтер! Cry

момичета, в събота май ще можете да ни гледате в "пази детето" bowuu

Последна редакция: чт, 13 апр 2006, 21:52 от yanita

# 482
Подкрепям, че трябва да сме на едно място...за да имаме очи да поискаме пак помощ - а такава ще ни потрябва занапред със сигурност - на всички ни е ясно! Да не говорим, че в парка беше единственото място, кедто ни допуснаха...и от София Ленд ни отказаха, и от НДК и от не знам къде още...нека бъдем коректни! Praynig

Днес ходих до приятелката на Милена и взех две кошнички за яйцата...тя ги дари за базара! И въпреки, че не е тук мястото искам да кажа, че същата жена от доста време е навита да кръсти някое дете от Св. Параскева! Peace

# 483
Щом от сега питат, значи ще проверят . Ще изчакаме проверката и след обяд ще се "разделим" според човекопотока, който ще има. Никой от общината няма да ни дебне цял ден ! Празник е, ще си тръгнат да обядват хората, а после ще ги домързи или поне ще са по-сговорчиви като се нахранят ! Няма страшно, ще действаме според ситуацията на място . Кротко и без скандали, с усмивки и благи думи.  #2gunfire

# 484
Щом от сега питат, значи ще проверят . Ще изчакаме проверката и след обяд ще се "разделим" според човекопотока, който ще има. Никой от общината няма да ни дебне цял ден ! Празник е, ще си тръгнат да обядват хората, а после ще ги домързи или поне ще са по-сговорчиви като се нахранят ! Няма страшно, ще действаме според ситуацията на място . Кротко и без скандали, с усмивки и благи думи.  #2gunfire

Ефросинче, не знам за този път ... но по принцип по пазарите, сергийте и т.н. имат навика да минават и преди, и след обед! Сега не знам дали парка влиза ... аз съм малка и не разбирам - вие решете! Mr. Green

# 485
  • sofia

Ефросинче, не знам за този път ... но по принцип по пазарите, сергийте и т.н. имат навика да минават и преди, и след обед! Сега не знам дали парка влиза ... аз съм малка и не разбирам - вие решете! Mr. Green

днес точно като ми се обади господина бяхме с Гери и Марина в София ленд,всички сме на мнение ,че излишните рискове повече ще навредят в случая.
Кажете кое да е мястото,важно е за всички, и ако не е от към Витошка,а на Нишава да звънна в общината.Редно е Wink

Човека попита дали ще се погрижим заотпадъците и аз казах ДА...........По-скоро това ще следят WinkВ неделя  newsm78може би и да не идват,не знам.
Но ина Криси трябва да звънна  и тук трябва да се знае Praynig
Решавайте къде мили девойки
Имаме плакати ,да е жив и здав Методи Hug

# 486
  • sofia
Роси, дадох отпечатаните неща на Зари - видях я за мъничко тази вечер, ще ги донесе пред цум в събота. ако намеря свестен принтер да отпечатам още, ще намеря начин да ти ги дам. съжалявам, че така се получи с тэпия ми принтер! Cry

момичета, в събота май ще можете да ни гледате в "пази детето" bowuu

Яни,ок,няма проблеми Hug

# 487
Като човек, който всеки уикенд е в Южния парк - предлагам да бъде на входа от към Нишава! Там е най-голямата тъпканица!

# 488
Никога не се разхождам там в неделя, не обичам тарапаната ! Нямам представа къде ще е най-добре. Каквото решите ще приема .

# 489
  • София
Говорих днес с Толева. Щом Баксанова ще е м/у 12:00 и 12:30, утре пак ще ще се обадя на Толева да й кажа да дойдат по-рано.

# 490
  • sofia
Никога не се разхождам там в неделя, не обичам тарапаната ! Нямам представа къде ще е най-добре. Каквото решите ще приема .

остава ли от към Нишава newsm78

# 491
# 492
Oстава бе хора...айде, че почвам да се чувствам зле, от вчера все аз предлагам, а вие приемате всичко на всичкото от горе! Казвам ви там е народа - гаранция! Mr. Green

# 493
  • София
Момичета, аз живея до парка, до подлеза, и всеки ден сме там с детето. Най-голямата лудница е между "Нишава" и "Гоце Делчев".  Най-добре е1 според мен, масите да са на алеята, която тръгва от входа при "Нишава" в дясно към въртележките. Но си мисля, че 9 часа за събиране и заемане на място е вече късно. През почивните дни има доста маси изкарани и отиват рано.
Имам предложение - днес по-късно след обад или привечер да взема у нас масите и малко неща и документи и в събота сутринта към 8 да пратя младежите да завземат някое добро място.   bouquet

# 494
И аз съм за Нишава.
Мисля, че предложението на Bise е най - удачно!

Успех на Южнопарковци от ЦУМ-ци! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт