ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 824
  • 666
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета шапка ви свалям ама не мож ви изчете човек - писали, писали, писали .............
Та имам едно въпросче и се извинявам за което - не видях кога, къде и от колко чеса е базара в Южния парк ? Мисля да се довлечем, защото ще е първия ден в който можем да излезнем с Бобо.
Напомням, че при мен има едно кашонче с невероятни дрешки 3-12 месеца от Кейси / САЩ. когато утихнат офанзивите моля някой да го вземе. Също така съм подготвила един плик /засега - ще има и още/ дрехи за бабата и дядото от Багренци/Кюстендилско.
Много съм зле с главния мозък - бях обещала телефона им на Лавендър ама пуста склероза не прощава. Ако някой има път натам може да се обади и да попита от какво най-много имат нужда - 079/ 16410 Йордан Стоянов
Ние мислехме да отскочим като се запролети ама като стана това с Божо и ще го отложим за по-нататък.
Ние сме добре да чукна на дърво  Grinning Незнам само какво са му давали в Пирогов, но все едне са му сложили още един стомах - яде за световно - повече от нас и започвам да се плаша вече  Wink
Поздрави на всички - страхотни сте !!!
Специални прегръдки и целувки за Мери и Роси, които непрекъснато ми се обаждаха - безценни сте !!!

# 511
  • sofia
Момичета шапка ви свалям ама не мож ви изчете човек - писали, писали, писали .............
Та имам едно въпросче и се извинявам за което - не видях кога, къде и от колко чеса е базара в Южния парк ? Мисля да се довлечем, защото ще е първия ден в който можем да излезнем с Бобо.
Напомням, че при мен има едно кашонче с невероятни дрешки 3-12 месеца от Кейси / САЩ. когато утихнат офанзивите моля някой да го вземе. Също така съм подготвила един плик /засега - ще има и още/ дрехи за бабата и дядото от Багренци/Кюстендилско.
Много съм зле с главния мозък - бях обещала телефона им на Лавендър ама пуста склероза не прощава. Ако някой има път натам може да се обади и да попита от какво най-много имат нужда - 079/ 16410 Йордан Стоянов
Ние мислехме да отскочим като се запролети ама като стана това с Божо и ще го отложим за по-нататък.
Ние сме добре да чукна на дърво  Grinning Незнам само какво са му давали в Пирогов, но все едне са му сложили още един стомах - яде за световно - повече от нас и започвам да се плаша вече  Wink
Поздрави на всички - страхотни сте !!!
Специални прегръдки и целувки за Мери и Роси, които непрекъснато ми се обаждаха - безценни сте !!!

Hugхайде тогава на разходка в парка утре WinkАз съм пред ЦУМ,но.....купона ще е на парка.

Ще се чуем  bouquet

# 512
jullianna най хубаво от всичко е че сте добре - нека яде малкия че форума беше тъжен доста време заради него - нека вече само те радва - нас също Hug
Първо Роси - аз ще си клифуцам цел ден в неделя пред Цум така че не думай че всеки ще се разотива - ша видите къв оборот ще ви спретна, щото съвсем ни изолирахте пред Цум - нема да ни снимат, нема кой да стои при нас - е малко сме - но сме силааааа Wink Wink Laughing
Роси а презентацията на Движението - имам към 100 екземоляра да знаиш. сега описвам всичко което имам - да го деля ли на две половина или ще си е само за Цум - пликовете и картината от Блаже, три порцеланови слона и картина от мен, и невероятните неща на мимес newsm78

# 513
Джул, заповядайте между 10 и 18 часа! Hug

# 514
Момичета,нямам ритмичен нет в къщи до довечера  Sad Като се оправи,ще ви изчета,дано всичко е наред с подготовката,сега се извинявам и пишете на ЛС,ако има нещо необходимо за утре Hug

# 515
Пуснах тема и в Клюкарника...ще пусна малко по-късно и по други форуми в нета. Не всички интересуващи се, влизат тук...а Клюкито е най-масовият подфорум...дано има полза!:)Simple SmileSimple Smile

# 516
  • София
Пуснах тема и в Клюкарника...ще пусна малко по-късно и по други форуми в нета. Не всички интересуващи се, влизат тук...а Клюкито е най-масовият подфорум...дано има полза!:)Simple SmileSimple Smile
Мисля си, че малко закъсня с пускането на темата в Клюто - нали там е навалицата Simple Smile Оххх дано да се съберат мноооооооого хора и всичко да се изкупи. Мен така ме е яд, че този път не можах да се включа.  Надявам се няма да е последен този базар  Hug  bouquet

# 517
  • в гората
Сега прехвърлях пак темата, защото търсих номера на Албен, момчето с масите, и чак сега видях съобщението от Силвето да и пратя прес рилийза... Sad Sad Sad А аз не съм и го пратила, стана ми тъпо. Силве, изивнявай, просто съм го пропуснала този постинг.... Уф. Tired

# 518
  • Все на втория етаж
Аз не можах да се включа с направата на разни работи, но затова пък ще си купя някой неща. Simple Smile

Наистина шапка свалям на всички, и на организаторите и на всичко, които се включиха, кой с каквото може.

jullianna, радвам се, че Бобо вече е добре. Hug

# 519
Джул, не смогвам с времето...знам, че трябваше малко по-рано...пък и уж не отнема кой знае колко време, за да се напише една такава тема и съответно пусне, ама като имам 100 неща на главата и не знам кое по-напред. Освен това мишката ми засича и спира, когато си иска...трябва да я сменям! Мисля, че ще имаме голям успех с този базар! Praynig

Иренка, ще се радвам да те видя отново! Hug

Айде...почти не остана време до базара!  bouquet

# 520
  • София
Говорих с Толева.
Утре ще дойде с децата в 11:00ч в парка, откъм Нишава. Ако имаше промяна в мястото утре щях да я търся по парка Simple Smile
Ще донесат и още една картина, графика.

# 521
  • sofia
jullianna най хубаво от всичко е че сте добре - нека яде малкия че форума беше тъжен доста време заради него - нека вече само те радва - нас също Hug
Първо Роси - аз ще си клифуцам цел ден в неделя пред Цум така че не думай че всеки ще се разотива - ша видите къв оборот ще ви спретна, щото съвсем ни изолирахте пред Цум - нема да ни снимат, нема кой да стои при нас - е малко сме - но сме силааааа Wink Wink Laughing
Роси а презентацията на Движението - имам към 100 екземоляра да знаиш. сега описвам всичко което имам - да го деля ли на две половина или ще си е само за Цум - пликовете и картината от Блаже, три порцеланови слона и картина от мен, и невероятните неща на мимес newsm78

Стига бе,ти няма да си сама,луда ли си #2gunfireНякой ще те отвлече и после..............Просто има график,освен това според зависи никой няма да кисне цял ден  Winkвики,нека снимат децата в парка,при нас те няма какво да правят newsm78

Имам при мен страхотни картички и многооооооооооооооо подложки за яйца.Абе,какво ли не Crazy

Утре мили дами 9.00-9.15 готовииииииии-старт  bouquet

# 522
Нямам търпение вече Party

# 523
Обаждам се и аз, че днес цял ден бях по пътищата Laughing

До преди малко сортирах стоки и писах цени - нещата, направени от дечицата са прекрасни!

Момичета, които сте за Южния - значи 9 ч. откъм Нишава. Аз ще дойда със стоки, но при мен няма маси, нали няма да се окаже, че трябва да си редя нещата по себе си Flutter Кой ще докара масите - разбрах, че Линда има намерение да ги закара на Bise, това сигурно ли е или е само евентуално? Кой ще донесе още маси?

Всичко ще е супер, сигурна съм!!!
Успех на цумаджийките от южнопарковките Party Hug - ще държим връзка  bouquet

# 524
  • sofia
Обаждам се и аз, че днес цял ден бях по пътищата Laughing

До преди малко сортирах стоки и писах цени - нещата, направени от дечицата са прекрасни!

Момичета, които сте за Южния - значи 9 ч. откъм Нишава. Аз ще дойда със стоки, но при мен няма маси, нали няма да се окаже, че трябва да си редя нещата по себе си Flutter Кой ще докара масите - разбрах, че Линда има намерение да ги закара на Bise, това сигурно ли е или е само евентуално? Кой ще донесе още маси?

Всичко ще е супер, сигурна съм!!!
Успех на цумаджийките от южнопарковките Party Hug - ще държим връзка  bouquet

aide  bouquet

otivam na kupon,che mi se polaga :party:Taka de,malko s majo po jivot Crazy
veroiatno niama da vlizam do utre Wink

Zvankaite ako ima neshto mnogo vajno.

Geri,ne otkrih dnes Pavlov i ne e predupreden che niama da sme na Vitoshka.Da znaesh,ok
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт