Та имам едно въпросче и се извинявам за което - не видях кога, къде и от колко чеса е базара в Южния парк ? Мисля да се довлечем, защото ще е първия ден в който можем да излезнем с Бобо.
Напомням, че при мен има едно кашонче с невероятни дрешки 3-12 месеца от Кейси / САЩ. когато утихнат офанзивите моля някой да го вземе. Също така съм подготвила един плик /засега - ще има и още/ дрехи за бабата и дядото от Багренци/Кюстендилско.
Много съм зле с главния мозък - бях обещала телефона им на Лавендър ама пуста склероза не прощава. Ако някой има път натам може да се обади и да попита от какво най-много имат нужда - 079/ 16410 Йордан Стоянов
Ние мислехме да отскочим като се запролети ама като стана това с Божо и ще го отложим за по-нататък.
Ние сме добре да чукна на дърво
Незнам само какво са му давали в Пирогов, но все едне са му сложили още един стомах - яде за световно - повече от нас и започвам да се плаша вече 
Поздрави на всички - страхотни сте !!!
Специални прегръдки и целувки за Мери и Роси, които непрекъснато ми се обаждаха - безценни сте !!!
хайде тогава на разходка в парка утре
Като се оправи,ще ви изчета,дано всичко е наред с подготовката,сега се извинявам и пишете на ЛС,ако има нещо необходимо за утре 

Някой ще те отвлече и после..............Просто има график,освен това според зависи никой няма да кисне цял ден 
Кой ще докара масите - разбрах, че Линда има намерение да ги закара на Bise, това сигурно ли е или е само евентуално? Кой ще донесе още маси?