от мойте останаха само едно малко пате и едно голямо...губят ми се 3 патета с поставка за яйца...мисля, че трябва да са при другата група от Южния парк. Ако се сеща някой да каже дали са се продали?

Аз още нищо не съм си купила 
/, доста се изморихме,краката едва се държат,по4ти вси4ки,които бяхме /Ан Мари,Ефросина и цялото и семейство,Гери-Кика,моя милост,Весито с малката Софи,Линдето,Дуци,Ивет и Мариетка , която ни навести следобяд....дали не пропуснах някой...извинете ме,но едвам гледам / останахме цял ден - от 9 до...19.
/,раздадохме много брошурки,информация за нас,имаше и няколко мами и татковци,които донесоха памперси,дрехи,обувки.
/. А това за бабата с царевицата - догодина купуваме една въртележка,царевица,сандви4и и хими4ески тоалетни запо4ваме здрав бизнес

/
и вси4ки,които днес не успяхте да ни посетите - ЗАПОВЯДАЙТЕ - ние сме на линия 

Поздравления за майсторите 

Голям скандал се заформи
...даже ми каза повече да не поемам подобен ангажимент, защото в крайна сметка "подслонихме" багажа за кратко време, а то... 
Малко след 17ч. минах покрай ЦУМ, но там вече нямаше никой. Помислих си, че са ви изгонили, но сега прочетох, че вятърът ви е подгонил. Утре дали ще има базар пред ЦУМ? Желая ви успех, и съжалявам, че този път не можах да дойда...ако остане нещо непродадено, считайте ме за клиентка!