ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 764
  • 666
  •   1
Отговори
# 555
Роси, за порцелановите фигурки ако питаш...нали тези бяха от Пловдив newsm78
от мойте останаха само едно малко пате и едно голямо...губят ми се 3 патета с поставка за яйца...мисля, че трябва да са при другата група от Южния парк. Ако се сеща някой да каже дали са се продали?

# 556
  • sofia
Роси, за порцелановите фигурки ако питаш...нали тези бяха от Пловдив newsm78
от мойте останаха само едно малко пате и едно голямо...губят ми се 3 патета с поставка за яйца...мисля, че трябва да са при другата група от Южния парк. Ако се сеща някой да каже дали са се продали?

не,не са те,но няма вначение Wink
Те не са бипи при нас,а в Парка.

Я да оставите и на мен малко силиконови лепенки PraynigАз още нищо не съм си купила Sad
Репортажа на Криси беше много готииииииииииииииииииин.Малко объркаха надписите,но разпознах Ефросина,Яни и една готина мацка гушнала бебе Crazy

# 557
  • Sofia
Току-що гледах репортажа по БТВ - добре беше, изглеждаше да има много хора. Само дето объркаха името на Мария, но.. другото е по-важно.  Hug

# 558
  • sofia
аз пак да си кжа мойто Embarassed

да помислим ако останат обемисти неща -къде ще ги складираме newsm78

Много ли останаха за утре Thinking

# 559
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Малко инфо и от мен..преди да умра от умора ... Shocked
Групата ни запо4на работа в 9 сутринта,събрахме се на входа на Нишава,оставих Гери и Весито да 4акат маси,аз отидох до Цум да взема и от там малко маси,след това до Силвето за прес инфо,и от там.......цял ден бяхме в парка и продавахме Laughing Времето много ни помогна днес,имам предвид слън4евото/ въпреки ,4е Тан4ето изгоря в лице,аз съм с тен по ръцете,мъжът ми целият е 4ервен в лицето,Гери и Дуци и те направиха ръ4ен тен Laughing,ама така ще е - рисковете на професията/, само този вятър дето се появи нароши хармонията....Дадохме жертви,има с4упени доста неща,гонихме карти4ките,но накратя Ефросина му намери решението-с ластик се закрепиха.Доста неща продадохме / за днес оборота при мен е 565,10 Laughing/, доста и останаха,но дано утре ги продадем.
Препекохме се малко,умряхме от глад/ то нищо няма за ядене в парка,камо ли за такива като мен-постещи и за бременни Sad/, доста се изморихме,краката едва се държат,по4ти вси4ки,които бяхме /Ан Мари,Ефросина и цялото и семейство,Гери-Кика,моя милост,Весито с малката Софи,Линдето,Дуци,Ивет и Мариетка , която ни навести следобяд....дали не пропуснах някой...извинете ме,но едвам гледам / останахме цял ден - от 9 до...19.
Децата от Доганово бяха с нас,децата от Надежда също ни посетиха,поговорихме си, срещнахме се и с много хора,които по един или друг на4ин искат да помагат на каузата ни/дано идеите станат реалност Praynig/,раздадохме много брошурки,информация за нас,имаше и няколко мами и татковци,които донесоха памперси,дрехи,обувки.

Посрещнахме и групата от Цум,разменихме идеи и впе4атления/на кой вятърът му е по-силен #Crazy Grinning/. А това за бабата с царевицата - догодина купуваме една въртележка,царевица,сандви4и и хими4ески тоалетни запо4ваме здрав бизнес Joy Joy

Искам за пореден път да Ви благодаря мами,4е и този път пренебрегнахме ли4ните си ангажименти и проблеми ,за да направим нещо за децата.Искам и едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ да кажа на мъжете ни,които прекараха целият ден/ а и утре също/ с децата ни,които обикаляха парка,играеха с децата,въобще положиха цялата грижа за тях,за да можем ние -мамите,да сме полезни на идеята.
Нещата се натовариха по колите,Ефросина измете и по4исти нашият "офис",и ...утре пак сме там и пак ще посрещаме с усмивка,хората уважили труда на децата/ а и нашият Grinning/

Мислех ,4е няма да успея да пиша,но исках да знаете как се справяме.

Е,сега ,след като сготвих,нахраних си семейството,изпрах и си видях двамата мъже и ку4ето  за кратко,мисля да положа старите си кости да отмарят,4е и утре ден голям ни 4ака Grinning
Ами до утре мами,ние сме там, мъжете и децата ни ще обикалят около нас, Crazy и вси4ки,които днес не успяхте да ни посетите - ЗАПОВЯДАЙТЕ  - ние сме на линия Hug

А на тези,които успяха да ни уважат искам да кажа от наше име и от името на децата -  БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 560
Дано малкият се оправи мила,ако е зле,някой ще те замести,не се притеснявай Hug

уф ето ме и мен - умряла от уморо - детето се влошава но утре съм н алиния
сега да разкажа първо премеждията на Цумската група, отидохме пред Цум наизвадихме всичко - лепихме трансеранти и тн и в един момент задуха толкова СИЛНО че всичко почна да вхърчи - картички, пликове - абе всичкоооооооо, най лошото е че имаме няколко счупени глинени изделия и моето слонче Sad
от тма решихме че ще се местим в парка  - натоварихме колите, засъжаление иначе пред цум вървеше страшно - много неща се продадоха, имахме и специална стойка от Цумаджии за картичките но те просто изхвърчаха от нея, та преместихме се в парка но отделно о т голямата агитка - и не откликнаха много хора, за това за утре съм въоръжена с ластици за картичките и здрави фигурки и тн и пак съм пред Цум - но решихме от 10 до 13.30-14.00 и после пак в парка че в парка ще стоим поне до 7-8 а пред Цум в Неделя в 18.00 вече няма живо пиле - така че до обед сме само пред Цум -
събрахме 234 лева - смисъл нашта агитка, другитеса понапред с материяла, от които 200 лв са от сувенирите - останалите 34 са ни оставени от хората като 20 от тях са от една госпожа която купи доста неща но и остави 20 лв за памперси и каза че пак ще се включи - оставими тел.
дано утре няма такъв Вятър на Цум защото ако знаете как хубаво се бяхме приготвиоли, разлепили плакати и тн......плачеше ми се чак от тоя вятър
това е за сега - отивам да лягам
Евка утре сутрин с теб ще се чуем мила Hug Hug
Роси кажи ми кой друг ще е с нас освен мен и Ева на Цум и можелинякой да минамери ластик за цум - по дълго парче ако може - не ластик за коса, а ластици обикновеени - дето се слагат на дрехите - да си закрепя с тях картичките на масата.
Роси мила всичко съм писала но за съжаление объркахме тотално разпеделението - не сем виновни - яко духаше, но съм записвала кое е Перник кое е Доганово и тн поне до колкото мога, а и доста неща оствих на агитката от Южния парк Hug

# 561
Ама Джул,как не се видяхме бе жена????????????

Ние също бяхме с мама galq4 и си купихме ръчно изработени кошнички за яйца - много са красиви  Hug Поздравления за майсторите Simple Smile
А ако знаете AnMary какъв тен е заформила - завидях й благородно  Wink
Поздравления момичета - невероятни сте, но вие си го знаете и без да ви го казвам  Heart Eyes

# 562
Леле хора, скапана съм...едва се държа! Егати умората ме е завладяла, лягам и заспивам бързо, за да до утре съм свежа като марулка!
Благодаря на всички, че ми помогнахме, че ме разбрахте и че не ми се карахте, че все ви се пречках и май нищо не свърших...ама този път нямаше начин! Утре ще се реванширам! Peace
Сега отивам да се додепресирам...от 2-3 дни не си говоря с майка ми, заради гадния багаж...а тя утре има имен ден! Confused И ми е мъчно, защото хем е права, хем нямам какво да направя! Sad Голям скандал се заформи Cry...даже ми каза повече да не поемам подобен ангажимент, защото в крайна сметка "подслонихме" багажа за кратко време, а то... ooooh!

Айде мацки...до утре! Peace

# 563
Утре съм си на линия - сополите няма да ме задържат вкъщи а и той се мот като свободен електрон и щом е успял днес да направи толко бели и да пощури баба си - явно не е толко болен. ако мислите лесно да се отървете от мен - много се лъжете. аз съм лепка и едва ли от тук нататък ще правите нещо без да се включа както мога. така че народе - по креватите - утре работа ви чака Hug Hug

# 564
# 565
  • Все на втория етаж

Аз гледах и репортажа и ми хареса.
Дано и утре се продадат доста неща, за да може да помогнем на децата. Praynig

# 566
  • Все на втория етаж
Между другото какви са тези цветя? В саксии ли е имало? Пред Цум нямаше такива.

# 567
  • София
Здравейте, чудесни мами!

Гледах репортажа за базара по БТВ и много ви се радвах. Съжалявам, че не можах да дойда в Южния парк....бях на работа, и в неделя пак ще работя.... Cry Малко след 17ч. минах покрай ЦУМ, но там вече нямаше никой. Помислих си, че са ви изгонили, но сега прочетох, че вятърът ви е подгонил. Утре дали ще има базар пред ЦУМ? Желая ви успех, и съжалявам, че този път не можах да дойда...ако остане нещо непродадено, считайте ме за клиентка! Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet

# 568
Утре ще има и пред ЦУМ, но ще бъде само до към 13 часа.
А за цветята...да, в саксийки бяха, едни малки и сладки, жалко че някои от тях гадният вятър не пожали! #Cussing out

Пратихме много поздрави по Криси Баксанова на Иво Андреев! Laughing

# 569
  • София
Цитат
Изделията на малките творци ще бъдат разпродавани и утре на главния вход на Южния парк.
Щом са рекли главен, да е главе. Ша пратим Весето с една маса и там, а тя ша опътва народа нагоре към нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт