Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 27

• 79 484
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
здравейте може ли да ми дадете информация за спешни кабинети в люлин за деца и за възрастни,или близо до люлин!Ако се наложи къде водите децата си?Освен при личния,разбира се.Благодаря предварително  Wink

# 571
Да чукам на глава само веднъж се е налагало и избрахме до Пирогов. От тунела до там е 9-10 мин. нощем.
Сетих се за още веднъж - в Медива също сме ходили (там ни е педиатърката), но уцелихме точно времето м/у дневна и нощна смяна и нямаше лекар, добре че стоматоложката беше на линия и помогна - беше се забола пилешко кост в гърлото на детето, но навътре чак след завоя и тя го извади  Hug

# 572
  • София
Всеки личен лекар трябва да има обявено в извънработното му време къде се ходи. Нашият "вариант" се оказа в същата сграда. Наложи се веднъж - не съм доволна - изписаха антибиотик без нужда и в крайна сметка пак търсих другаде лекар.

# 573
Защото и аз съм в същата сграда,но попаднах на една беше по болна от нас и направо се чудеше какво да ни прави чете в някакви тефтери ,и вече спрях да ходя там.

# 574
  • 1st floor
Превент - ама там са едни психари само...никога нищо не са могли да излекуват...Как ги избират, не знам...

# 575
  • София
Превент - ама там са едни психари само...никога нищо не са могли да излекуват...Как ги избират, не знам...

Joy Joy JoyТам е дежурната практика на повечето люлински лекари, май. И изобщо не стават и не вдъхват доверие, после се обаждаме на джи пи -то за потвърждение на дозата.

# 576
  • София
Ето и една възможност за лятото:
За пета поредна година се провежда безплатната Лятна академия за успех и забавления на Фондация Заедно в час за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Периодът на провеждане е 27.07.-13.08.2015, мястото - 90 СОУ в Люлин 2.
Повече детайли и формуляр за регистрация тук: http://zaednovchas.bg/summer-academy-2015/

# 577
  • София
В Люлин май единствено "Медива" сме посещавали при спешност.
Педиатърката има договор с "Превент", но не знам къде се намира Simple Smile Надежденския клон сме го посещавали - редовно. За лечение... изписват лечение, но и самите казват "в понеделник при личната". Не е имало случай на тотално различие в курса на лечение. Там мисля са общопрактикуващи лекари.
Имам мобилния телефон на педиатърката и винаги ми вдига когато я търся. Но "спешните случаи" по закона на всемирната гадост винаги започват в петък след 22:00 и предпочитам да не тормозя жената. Тогаз обикаляме София (Токуда, Пирогов).

# 578
  • София
Май повечето лекари са към Превент за извънработно време. Някой може ли да ме светне къде се намира люлинският Превент и GP-то само към определен клон ли има договор? А иначе по темата, мен като ме хване параноята, че отиват на зле нещата, обикновено търчим в Токуда.

# 579
  • София
Във всеки клон на Превент може да се ходи. В Люлен е в девета част. http://dkc.prevent-bg.com/bg/index.html?page301a.html&0

# 580
Педиатърката има договор с "Превент", но не знам къде се намира Simple Smile

Коя е педиатърката в Медива? Ние ходихме 2 пъти по спешност в Александровска и педиатрията и ми казаха "ходете си при личните,те имат договори с медицински центрове". Ама,като звъннах на нашата,тя ми назначи по телефона антибиотик, а за друго място и дума не каза.....

# 581
  • София
Личните са длъжни да имат договор с друга практика за нощните часове и почивните дни и трябва да я обявят на видно място
Питай я коя е нейната такава - в Люлин повечето са в Превент и Медива.

# 582
  • София
Във всеки клон на Превент може да се ходи. В Люлен е в девета част. http://dkc.prevent-bg.com/bg/index.html?page301a.html&0
Много благодаря   bouquet

# 583
  • София
Педиатърката има договор с "Превент", но не знам къде се намира Simple Smile

Коя е педиатърката в Медива?
Мисля че на Човечето ЛЛ е от "Медива".
Педиатърката на децата в от 8мо ДКЦ Надежда. Има договор с "Превент".

# 584
При Антонова сме ние в Медива, но е само от 10 до 13 ч., като ходихме по спешност нямаше жив лекар в цялата клиника  ooooh! към 19 ч. беше, точно едните са си тръгнали, а другите не са дошли. Стоматоложката я хванах на вратата, добре че се върна момичето  Hug
Скрит текст:
Дъщеря ми беше яла пилешки крилца и една костичка се беше счупила и забила точно след завоя в гърлото. Напипвахме я, но не можехме да я извадим. И зъболекарката бая зор видя, сложи упойка, понеже иначе предизвикваше повръщане като бръкне и използва едни завити дълги пинсети.

Общи условия

Активация на акаунт