Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 27

• 79 492
  • 739
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Да, като уцелиш смяната... последния път мъж ми и щерката също бяха чакали. Едните тъкмо си били тръгнали, а другите още не били дошли. Само една чистачка имало в клиниката.
Може би навсякъде е така, а не само в "Медива".

# 586
А не би трябвало, води се, че има лекар нон стоп  Tired

# 587
  • София
Мъж ми каза, че все пак е имало лекар, но се подготвяли, т.е. стерилизирали инструментите. Мъж ми рече "миеха инструментите". Това малко ми прозвуча като "с верото и сапуна" Simple Smile Аз не съм ходила до "Медива", все него пращам.

# 588
Посещавали ли сте Fashion Gallery до метростанция Люлин? Какви марки има, намират ли се интересни неща?

# 589
  • София
Фешъна го посещаваме редовно и имаме страхотни попадения оттам - като ботуши на Бершка по 10 лв Mr. Green, но от известно време почти нищо не се намира на сметка, цените станаха високи и намаляват само боклуците. Но с редовни посещения и ровене изкачат попадения. Grinning

# 590
  • София
Предполагам с редовно посещение и обикаляне може да се намери нещо хубаво. Аз съм ходила само 2 пъти. Щерката обаче знаела магазина. Най-вероятно обикалят със съученички.
Последният път купих само шапка (идиотка) на малкия.

# 591
Къде е тоя Фешън? Изпуснала съм. Някъде от страната на Билата ли е?

# 592
  • София
От другата страна е. Точно на изхода на метрото от към Западен.

# 593
Ще мина някога да хвърля едно око.  Simple Smile

# 594
  • София
Туй трябва да е
Магазина е на 2 етажа. Щерката е по-запозната от мен Simple Smile

# 595
И на мен ми се похвали една приятелка, че си е купила дрехи за смешни цени. Аз не го знаех и смятам скоро да отида и да разгледам.
Затова питам дали е често срещано да се намери хубава дреха или си е късмет.
А дрехите са нови, нали?

# 596
Туй трябва да е
Магазина е на 2 етажа. Щерката е по-запозната от мен Simple Smile

Това е.
Купувала съм ботуши гумени за детето за 10 лв., не съм влизала отдавна, въпреки че съм точно с/у него, мерси че ме подсетихте  Simple Smile
Преди имаше страхотни бебешки дрешки, много кокетни на смешни цени. Ще го видя тези дни и ще докладвам  Peace

# 597
Aн Мари, добре, че даде карта. Мислех, че между спирката на осмицата и Сиконко.  ooooh!

# 598
  • 1st floor
Има супер дрешки за бебешори и мъници, ама за възрастни е трудно да се избере. Въпреки това, ако сте по-упорити в ровенето и имате късмет за номера, може и да попаднете на добра придобивка. Имам и аз разни парцалки от там! Peace

# 599
  • София
Аз съм харесала на моя мъж гащи (дънкови панталони) на китки, но ми е трудно да го навия. Ама може да му ги купя, а той ще ги нови, няма де да иде.

Общи условия

Активация на акаунт