Доволна съм! На мои приятелки децата също са в това у- ще и са доволни.Базата е хубава , а и ми е много близо.

(децата ни с Beeps са в една група
) Само да кажа, че в нашата група имаме момиченце, което тръгна точно на толкова, дори може и по-малка да е била. Не можеше да ходи, пред очите ми се научи. Всички много я обичат и много ѝ се радват, и децата, и госпожите. На гърне там ги учат да сядат, а те сядат като видят и другите деца. Изобщо няма изискване да не е с памперс, моето дете още е с памперс (не че е нещо за хвалене това). Хранят, ако детето не може само, по-големите ги оставят и сами. До 18:30 няма никакъв проблем за взимането, но имай едно на ум, че като отида към 18:10 примерно, детето ми често е последно.
Там все пак има прием на 120 деца и много добре се приемат деца с алергии, както ти казваш и деца с говорни проблеми, за разлика от някои други градини, за които вече писах, евала за което, страшно благодарна съм на всички работещи там

Ако можеше бих върнала детето си там, ама не може.... Приключихме учебната година с рев и двете Препоръчани теми