Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 27

• 79 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мерси. Ориентирах се по Google maps Simple Smile
Виждам обаче някакво Orange и се зарадвах, че е книжарницата, а то се оказа кафе Simple Smile

# 541
  • София
Сина ми е 1 ви клас в 96 то Simple Smile Доволна съм! На мои приятелки децата също са в това у- ще и са доволни.Базата е хубава , а и ми е много близо.
Значи, живот и здраве, е решено Peace Hug
Всяко училище има и по нещо кофти но аз за сега съм изключително доволна! Класната на сина ми е прекрасен преподавател.Дъщерите ми след 2 г. Ще са първи клас и смятаам и те да учат там Simple Smile

# 542
  • София
Посетихме "Гости" днес и ми хареса Simple Smile

# 543
Здравейте, момичета! Аз съм нова в темата, попаднах на нея докато разглеждах детските ясли в Люлин. Ще се радвам ако може да се присъединя към вас. Живея в Люлин 1, имам син на 6 месеца.
Да попитам, между 41СДЯ Ябълкова градина и 20ОДЗ Люляче, кое е по-добре. Още ден-два мога да размествам желанията

# 544
За Ябълковата градина само хубави неща съм чувала, за другата нищо не знам. Успех!

# 545
Здравейте, юни месец ще си сменям личната лекарка за такава в люлин. Много рядко ми се налага да посещавам, но все пак да ми дадете някакви ориентири за поликлиника поне?
Благодаря предварително.

# 546
  • София
Здравейте, момичета! Аз съм нова в темата, попаднах на нея докато разглеждах детските ясли в Люлин. Ще се радвам ако може да се присъединя към вас. Живея в Люлин 1, имам син на 6 месеца.
Да попитам, между 41СДЯ Ябълкова градина и 20ОДЗ Люляче, кое е по-добре. Още ден-два мога да размествам желанията
Синът ми е в СДЯ Ябълкова градина. Предстои да го изпишат, а не искам! Не веднъж съм писала за яслата- оставям го и съм спокойна, научи много, полагат се грижи за децата, сестрите са страхотни- бе хич не съжалявам, че вече повече от година се топуркаме с метрото до там. Ако питаш нещо по-конкретно, насреща съм.

# 547
Благодаря Ви, че се отзовахте. Много ме притеснява, че мъника ще е от най-малките в групата, защото е роден ноември и дори да отложа максимално тръгването, януари ще е на 1г. и 2м. За мое голямо съжаление се налага да се връщам на работа. Ясно, че всички ясли искат детето да е проходило, но Beeps, знаеш ли дали имат други изисквания - за гърне според мен е ясно, че няма да успеем да се справим да си казва, но за храненето как е, искат ли да се хранят самички? Какво им е работното време и дали очакват да си взимаме децата по-рано?

# 548
Тоест Ябълкова градина не е само логопедична? Че заради проблем натам сме се насочили.

# 549
  • София
Благодаря Ви, че се отзовахте. Много ме притеснява, че мъника ще е от най-малките в групата, защото е роден ноември и дори да отложа максимално тръгването, януари ще е на 1г. и 2м. За мое голямо съжаление се налага да се връщам на работа. Ясно, че всички ясли искат детето да е проходило, но Beeps, знаеш ли дали имат други изисквания - за гърне според мен е ясно, че няма да успеем да се справим да си казва, но за храненето как е, искат ли да се хранят самички? Какво им е работното време и дали очакват да си взимаме децата по-рано?
Да гласувам и аз с две ръце за Ябълкова градина  Peace (децата ни с Beeps са в една група  Simple Smile) Само да кажа, че в нашата група имаме момиченце, което тръгна точно на толкова, дори може и по-малка да е била. Не можеше да ходи, пред очите ми се научи. Всички много я обичат и много ѝ се радват, и децата, и госпожите. На гърне там ги учат да сядат, а те сядат като видят и другите деца. Изобщо няма изискване да не е с памперс, моето дете още е с памперс (не че е нещо за хвалене това). Хранят, ако детето не може само, по-големите ги оставят и сами. До 18:30 няма никакъв проблем за взимането, но имай едно на ум, че като отида към 18:10 примерно, детето ми често е последно.

Julia_21, съвсем нормална ясла си е  Peace Там все пак има прием на 120 деца  и много добре се приемат деца с алергии, както ти казваш и деца с говорни проблеми, за разлика от някои други градини, за които вече писах, евала за което, страшно благодарна съм на всички работещи там   bouquet

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 10:46 от svetla81

# 550
И аз съм с чудесни впечатления, макар и сега по-скоро задочни.

# 551
  • София
Логопедична май е ОДЗ Ябълкова градина, поне пише, че е ресурсна на Софийски университет  Peace
Няма изисквания за гърнета и пр., лелите ги учат /много бързо Laughing/ на всичко. Моето дете започна да посещава яслата на 1,3 месеца. Беше проходил отдавна и с гърнето имахме опит вече, но пък не можеше да пие от чаша и други работи, които схвана бързичко...И пак да кажа- не ми се отписва /не че аз я посещавам де Laughing/

# 552
ОДЗ, да, недогледах, че ясли обсъждате Peace

# 553
  • София
А някакви впечатления за 86 ОДЗ и второто ни желание 64 ОДЗ?

# 554
  • София
И аз гласувам с 3-4-5 ръце за 41 СДЯ Ябълкова градина  newsm10 Ако можеше бих върнала детето си там, ама не може.... Приключихме учебната година с рев и двете  Mr. Green

А някакви впечатления за 86 ОДЗ и второто ни желание 64 ОДЗ?

за 64 ОДЗ съм чувала хубави отзиви, за 86 не знам.

Общи условия

Активация на акаунт