За спонтанните и мисед аборти- моята история и съвет към вас

• 332 309
  • 2 126
  •   1
Отговори
# 630
От сърце желая здраво бебче на всяко момиче! Това е страшна мъка да загубиш бременността......

На бременни също се прави цитонамазка. На мен в третия месец ми я пусна АГ. По-добре не отлагай. Даже мисля пак да си направя другия месец. Бабъл, не мисля, че при теб причината е генетична, а някаква външна инфекция, но каква...

# 631
  • София
Аз нямам проблеми със забременяването,забременях от раз.Искам по повод причината за загубата да се консултирам с него.Искам да ми назначи адекватни изследвания.

За цитонамазката,в началото имах други тревоги ... кръвоизливи.И през ум не ми е минавало да пускам цитонамазки.Изобщо моята бременност си тръгна на зле от самото начало Sad

# 632
Бабъл, не си внушавай, че причината е в твоя организъм. Но е добре да си направиш цитонамазка.   Hug
Отговорих ти.

# 633
  • На остров
Тракия, не винаги след цитотек се прави абразио  Peace .

Много късмет пожелавам на всички момичета и се надявам скоро да се похвалите с положителни новини   Hug !

# 634
Успех момичета, радвам се ако съм успяла да ви вдъхна кураж Wink Пожелавам на всяка една от вас да сбъдне мечтата си през новата година Hug

# 635
Момичета, колко милиметра ви беше лигавицата след абразиото?

И колко дебела трябва да стане, за да може ембрионът да се имплантира?

# 636
Здравейте, бях писала преди 6 дена. Сега да кажа резултата за статистиката: вчера коремен по-нов ехограф отново потвърди липса на сърдечна дейност, видях ясно, че там където би трябвало нещо да мига ( сърдечните пулсации имам предвид), нищо не трепна дори. Казаха, че няма смисъл от вагинален преглед. Предложиха да изчакам прокървяване по естествен път ( в 9г.с съм), ако това не стане до две седмици отивам на съответната процедура.След две седмици ще направят трети ехограф, не защото очакват чудо разбира се, а за да видят какво е положението..От вчера спрях и прогвстерона, който взимах сутрин и вечер. Иначе всичко си е като всеки ден преди това- гърди, гадене и т.н, вероятно ще спрат в един момент или не..Само не разбрах защо всеки път ембрионът е пораснал?! Предполагам расте до някъде и без пулс..От емоционална гледна точка нямам думи..

# 637
 Hug И аз бях като теб.
Мери си температурата.
Бъди силна.

# 638
Hug И аз бях като теб.
Мери си температурата.
Бъди силна.
Преди малко я измерих 36,6 ( мерих я, за да демонстрирам как се ползва новия термометър). Какво общо има температурата? Аз го отписах бебето вече 😔

# 639
Хубаво е да приемаш нещата такива каквито се случват.
 Hug
Не се вманиачавай в температурата. Важното е да е нормална.

# 640
  • На остров
Lelina  Hug , гадно е но минава. Естественото изчистване е най щадящо и само след един цикъл може да подновите опитите .

# 641
Да, това му е най-хубавото.

# 642
Здравейте,момичета! Нова съм тук и съм силно притеснена. На 9.12 разбрахме, че съм бременна след близо 3 години опити и ходене от клиника на клиника. два дни по-късно отидохме на преглед и док установи бременност в 4 г.с. Преди три дни ходехме пак , за да чуем сърдечни тонове, но уви ( в 9 г.с.)... Доктора първо каза, че плода се развива нормално, с нормални размери е, а след това изобщо не чу тонове ( с вагинален), Каза ни да отидем след 5 дни, но на снимката е написал: Задържан аборт. Имаме ли някакъв шанс да чуем тонове и защо ни вика пак , след е като написал диагноза на снимката? МОля помагайте, мн съм отчаяна!

# 643
  • София
Момичета,защо се увеличаваме?  Tired Тъжно ми е да ви видя тук,съжалявам за това през което минавате!

tweety_b ,не искам да ти давам празни надежди,но сигурна ли си че си в 9-та седмица?Може да се консултираш и с втори лекар все пак.
 При мен нещата се случиха доста по-късно и нямам никаква идея как се процедира при такива случаи.

lelina5 , как си? Прегръщам те  Hug

# 644
tweety_b, не знам дали ще ти бъда полезна, защото моя мисед беше в 6-7г.с. Тогава отидох, за да чуем сърце, но така и не се чу. Следващата седмица ме викаха още 2 пъти на контрола, но така и не се появи нищо. Когато отидох втория път и пак не се чу нищо, питах док какво следва и тя ми каза, че трябва още веднъж след няколко дни да се видим, да потвърди миседа, каза че такава била практиката.
Но аз бях в началото и тъй като съм с късна О, първия път се смяташе, че има някаква минимална надежда да е било рано.
Наистина е много жалко, че все повече нови момичета се записват!

Общи условия

Активация на акаунт