Отговори
# 660
sisi55 явно имаш информация, ама много ти се е объркала в главата.
"За Родину, за Сталина" са викали войниците през Втората световна война.

Нашият филм разказва за години преди това. За кримските татари също сме помествали материали тук в темата. Същественото е, че са мюсюлмани и исторически свързани с Турция.
Руснаците много пият, вярно, но дори клошарите вадят стаканчики от вътрешния си джоб и си наливат, пиенето направо от бутилката е непознато за тях. Защо дадоха на аристократката Шура да се налива от бутилката, нямам представа. Също в последната серия, направо гротескно ми се стори, да танцува с Петро валс докато оркестъра свиреше "руска пляска".
Недоизпипани неща има много във филма, не може да претендира за историческа достоверност. Затова да не се впускаме в излишни подробности. Рискуваме към неточностите от филма да добавим и нашите си, кое разбрали, кое недоразбрали, и съвсем ще изкривим възприятията си.

# 661
Скрит текст:
Госпожата, много хубаво пишеш. А и другите момичета - също. При вас е хубаво.
Можем да пишем от сутрин до вечер - винаги има въпроси за дискутиране ами няма време.
А аз- изучавам цялата филмография на  Еркан Петеккая.
Чакаме с нетърпение новият му филм с продуцентска къща "Ендемол" - Парчета.
Приятна вечер и всичко най-хубаво.
и аз ги харесвам, ще се радвам да споделиш когато започне сериала

Сори за спама  Peace

Разбира се, стига да желаете и да не ви досаждам. Всичките му роли до сега, които е играл са само главни герои. И сега няма да се изложи.
Гледала съм всички нашумели актьори - най-много Къванч, Мурат Иълдъръм,  Енгин Акюрек, Джансел Елчин,  Мехмет Гюнсур и много други - да не ги изреждам с цел - да направя паралел в играта им и да търся кое ги обединява и кое ги разделя. Мога с уверение  да ви споделя, че любовната прегръдка на Еркан е незаменима. Просто отличителна черта в любовните му роли. Сега когато започне да играе с Нургюл ще видите.
Разбира се, Къванч е секс символа, но той първо е млад, второ - за мен е плейбой, трето - всичко около него  мечтае за съвокупление - особено младите момичета и ученичките.
Така го виждам аз, а то всяко момиче си има свои предпочитания, които аз особено ценя на всички до една.
Очите ни гледат различно, душите ни чувстват различно, сърцата ни трептят различно - уважавам и обичам всички ви, независимо какви мнения давате.
Защото тук сме се събрали да се разтоварваме, де си създаваме романтика, да си комуникираме, да се обичаме, да си споделяме,  да се забавляваме, да си почиваме приятно и весело. Няма какво да делим.
Всичко хубаво.

# 662

Цитат
Разбира се, Къванч е секс символа, но той първо е млад, второ - за мен е плейбой, трето - всичко около него  мечтае за съвокупление - особено младите момичета и ученичките.
Joy Joy Joy

Категорично отричам!

# 663
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Успешна нова седмица!   bouquet

# 664
# 665
# 666
Здравейте, да допълня Терзи:

Вчера Къванч е бил на парти у приятеля си Уесли Снайдер, известен футболист на Фенербахче. Къванч си е тръгнал рано, изпратен до вратата с прегръдка и целувка от съпругата на Уесли, Йоланта.

Информацията ползвах от тук:
https://vk.com/kurtseyt_official

Това видео е страхотно, може би го знаете, аз сега го открих. Къванч се забавлява!
https://vk.com/kurtseyt_official?z=video12485130_170205800%2F2dd91e450c8279ee84

# 667
 wavey wavey wavey

Правилно ли разбирам, че мача е отложен за следващата седмица newsm78 и този Четвъртък, ще има епизод? newsm78

Bu hafta dizi, yeni bölümü ile yeni günü olan Perşembe akşamı saat 22.30′da yayınlanmıştı. Önümüzdeki hafta ise Perşembe akşamı saat 22.05′de Star TV’de UEFA Avrupa Ligi Partizan – Beşiktaş maçı ekrana gelecek.

# 668

wavey wavey wavey
Наденце  Heart Eyes и аз така си го преведох, ураааа!  newsm44 newsm44 newsm44 Сякаш ни чуха  Joy Joy Joy
Благодаря на всички ви, за споделеното!   bouquet

# 669
Ей, много ви се радвам, че не сте настроени лошо към Мурка, въпреки че харесвате повече Шура  Peace
Не го гледам много сериала, но прехвърлям епизодите от новия сезон, защото много ми харесват Фахрийе и Къванч като двойка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мюрвет е много сладка  Heart Eyes

Миме  Heart Eyes , Фенче  Heart Eyes
И за останалите  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 670
Фенче Grinning ето го и на английски.

Thursday evening at 22:05 hours the next week on Star TV Partizan UEFA Europa League - Besiktas match will be displayed.

Дано, Praynig че серията, ще е много интересна.

http://instagram.com/p/uXyUT1tZ1f/?modal=true

Тери Grinning ти защо се спотайваш досега и не казваш, че го попоглеждаш? Laughing
Ми много е сладка Фахрие като Мюрвет и много ми харесват като екранна двойка без това да ми пречи да си харесвам, и Шура, и да ми е криво, че се разделиха по толкова нелеп начин. Confused
Този момент, който ти е на подписа ми въздейства много както и разговорът им в стаята му вечерта.

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 17:23 от Neidjal

# 671
Наде  Heart Eyes благодаря ! И за страхотното клипче също!   bouquet
Терка  Heart Eyes Hug wavey ама за какво да сме настроени с лошо към Мурка ? Тя с какво е виновна, че онези двама глупци не опазиха любовта си ? А Фахрие от кога си мечтаех да я видя до Киво ... е, дочаках. Много ми харесват заедно, макар и да ми е мъчно за Шура...

# 672
Много са хубави и двете двойки  newsm03 newsm03

# 673
# 674
Струва ми се невероятно да отложат мач от Лига Европа и си мисля, че преводът е, че мачът ще е от 22.05 часа в четвъртък.  Peace

Терзи,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт