Отговори
# 75
Джелил искаше да тръгне, но Сеит каза, че тук имат нужда от него

# 76
Аля каза, че Джелил заминава на дълъг път

Сеит казва, че така не можело да продължава
Шура казва, че вече бил заминал, нямало нужда да идва

newsm45 newsm45 newsm45
В случая с неговите камъни(думи към нея в миналия епизод) по неговата глава.

# 77
Онзи мръсник сигурно беше написал “Сбогом“ на картичката, че Шура така яростно ги хвърли !
Не знам какво му каза, ама му подписа акта за брак !  ooooh!

# 78
Еееее, това вече сме го гледали ! Не можаха ли нещо по- оригинално да измислят !

# 79
Сега обаче заминават и сеит, и Джелил

# 80
Онзи мръсник сигурно беше написал “Сбогом“ на картичката, че Шура така яростно ги хвърли !

Нещо като сбогуване беше, да
А Валентина й каза да не гледа все Сеит, че Петро я чакал мноого търпеливо  ooooh!

# 81
Еееее, това вече сме го гледали ! Не можаха ли нещо по- оригинално да измислят !
Ми нали трябва да има някоя която да пуска фотки и видеа къде е била ooooh! вместо да запретне ръкави, че, и трите й сериала не са китки с рейтингите.
Айде нашия е ясен, че е с никакъв рейтинг но и другите два напоследък бая си ги занижиха.

# 82
Братя на Мурка си умира за Айше, вече не ще да яде

# 83

Нещо като сбогуване беше, да
А Валентина й каза да не гледа все Сеит, че Петро я чакал мноого търпеливо  ooooh!

love001

Чака я ! Халал да и е Петро ! Едно от нещата, които най- много искам, е да им видя н.....те физиономии на двете си Тинчето като разберат що за “герой “ е Петро !

Така е, Наде  ! Hug Вместо да си вее парцалите по Тибет и да виси в туитъра, да вземе нещо свестно да измисли, ама явно толкова си може вече !

# 84
Хахахаха, утре отивали да искат Айшето.

# 85
Петро каазва на Аля, че нямало врме да се развежда с Джелил, трябвало веднага да действат. Аля пита за пистолет, Петро каза, че всичко ще уреди и й благодаря, че всички щяла да оттърве

# 86
Хахахаха, утре отивали да искат Айшето.

hahaha ИзгорЕ Хакъ- то !  hahaha

Ох, ма много искам вече някой да го гръмне този мръсник, бе ! Голям мъж, жена ще праща да му оправя сметките !  ooooh! Къде са сега да го видят Шура и Тина що за мъж е ?!

# 87
Разбрала нашата Айше защо Аля искала да се разведе с Джелил и защо се шушукало в къщата. Лелята й казва да не си пъха носа в чуждите работи

# 88
Оффффффф, писна ми от турски сценки, клюкарник  ooooh!

# 89
Май сватовници са пратили , да искат Мурка ?

Общи условия

Активация на акаунт