Отговори
# 645

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 18:09 от Neidjal

# 646
Като видях сега Аля, та се сетих - много неприятно ме изненада това момиче ! Изглеждаше умно, а как лесно падна в ръцете на Петро, направо не ми го побира акъла !  ooooh! Добре, че поне разбра що за мръсник е, сега ще видим как ще използва тази информация.

# 647
# 648

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 20:42 от gospojata

# 649

">#t=50[/video]

# 650
Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря !  newsm51  love001 newsm51

# 651
# 652
# 653
Един поздрав за всички с любима песен и момент от филма !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

">#t=70[/video]

# 654
Като видях сега Аля, та се сетих - много неприятно ме изненада това момиче ! Изглеждаше умно, а как лесно падна в ръцете на Петро, направо не ми го побира акъла !  ooooh! Добре, че поне разбра що за мръсник е, сега ще видим как ще използва тази информация.

Heart Eyes И аз я нарекох патка, ама момичето се влюби в Петро, какво да направи!?  ooooh! А и той умее добре да убеждава хората, свидетели сме на това. ooooh!  Ако не беше разбрала играта му, добре щеше да я използва да му върши черната работа с Били.  Stop Сега тя е на ход.  Wink Дано не се издаде, защото Петро няма да се поколебае да й тегли куршума. Sad  Между другото актьорът, който изпълнява ролята на Били, също много добре се справя. За първи път го гледам, не ми е познат, но ми направи страхотно впечатление.   Peace

# 655
Един поздрав за всички с любима песен и момент от филма !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

">#t=70[/video]

Tенкю, Госпожата Heart Eyes Hug Само като го видя двамата и ми се приисква да гледам филма Heart Eyes Песента и аз много я харесвам Heart Eyes Все още Бех ми е любимец от героите на Киво Heart Eyes Въпреки всичките му недостатъци и фаталния край за Бих, води класацията Heart Eyes Може би, защото там го харесвам най-много като външност Heart Eyes Малко повърхностно, но факт Wink Simple Smile

# 656
   Здрадвейте сладури,

не си спомням дали съм ви писала за руската водка и пиенето при руснаците.

По принцип руснаците много пият водка и въобще алкохол. Когато живеех в Русия съм ги гледала  много пъти. Първо са гладни, второ - не ядат никакво мезе когато пият и трето - чашите им са от 150-200 грама. Напълнят си един стакан с водка - така стои на масата пред тях и после след като се чукат вдигат стаканите и пият целия алкохол на екс. Така се напиват.
А по   време на война и през революцията тогава на фронта много са пиели. Когато имат атака - на всеки един войник му дават по 400-500 мл. водка и тогава излизат от окопите и тръгват на бой. Това е истина. Даже аз миналата седмица споделих с един историк за пиенето, а той ми каза, че са им давали да пият и за това, защото са нямали достатъчно оръжие - липсвали са им пушки, пистолети, бомби и др.
Малко дълго стана - за висшия ешелон на армията също  се отнася. Пиели са и тогава, пият и сега.
Така, че Сеит и Делил пият, защото така са обучени - когато са свободни - водка и жени - девиз.
А на фронта девиза е бил: - За Родину, за   Ленину,  за Салину -  вперьод!!!!
Простете ми.

# 657
   Нещо за Мирза Еминов -  сега гледам "Дила ханъм" по   Московската ТВ - озвучаването е на руски, но субтитрите са на азербайджански. Нали при ВОСР Азербайджан беше  една от 16-те републики в Съюза.
Вероятно  голяма част от руснаците знаят азербайджански и от него превеждат, а не от турския.
Така ги навързвам нещата, без да знам точно как е.
Искам да кажа, че на азербайджански думата "мирза"  на руски се превежда "Господин". Даже още нещо - татарските турци са наричали  бащата на Сеит:  Мирза Бей Хан.  Това му е било името.
За мен Сеит Еминов  не може да пристъпи бащината си заповед. Дори баща му го наруга и го изгони и него и Шура, не получиха благословията му, което за мен е крах за брак със Шура.
Така  я разбирам  трагедията между Сеит и Шура. Сеит до такава степен е възпитан да слуша баща си, че другото за него е грях.
А факта, че всичко премълчава и не казва на Шура - това е наследеното от вековете  мъжете да са господари и да не споделят с жените си.  Баща му по същия начин се отнасяше с майка му.
Те си знаят - жените да им раждат деца и то много деца, защото аллах забранява  семето да се изхвърля навън и постоянно са бременни, дори в една календарна година раждат по 2 пъти на кръв.
Има една турска поговорка - дай на жената  да ражда  много  деца и винаги да е непразна и  сурови дърва за огъня и я остави сама да работи.
Друг е въпроса, че Сеит не знае, че Петро и така наречените болшевики избиха цялото му семейство, дори и  малкият му брат на  брега на морето.
Филма много се отдалечи от книгата на Нермин.
Пак стана дълго - простете ми.

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 22:16 от sisi55

# 658
Госпожата, много хубаво пишеш. А и другите момичета - също. При вас е хубаво.
Можем да пишем от сутрин до вечер - винаги има въпроси за дискутиране ами няма време.
А аз- изучавам цялата филмография на  Еркан Петеккая.
Чакаме с нетърпение новият му филм с продуцентска къща "Ендемол" - Парчета.
Приятна вечер и всичко най-хубаво.

# 659
Скрит текст:
Госпожата, много хубаво пишеш. А и другите момичета - също. При вас е хубаво.
Можем да пишем от сутрин до вечер - винаги има въпроси за дискутиране ами няма време.
А аз- изучавам цялата филмография на  Еркан Петеккая.
Чакаме с нетърпение новият му филм с продуцентска къща "Ендемол" - Парчета.
Приятна вечер и всичко най-хубаво.
и аз ги харесвам, ще се радвам да споделиш когато започне сериала

Сори за спама  Peace

Общи условия

Активация на акаунт