Опасни Улици /Arka Sokaklar/ и актьорите - бивши и настоящи ~ Тема 41 ~

• 69 293
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Берк пусна нова невероятна снимка! Тук е в колата си - толкова мила и чаровна физиономия е направил. Не мога да му се нагледам - пълни ми душата. Както винаги е супер готин, сладък и прекрасен. Обожавам го ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts  love001 newsm44 smile3521

# 586
Нови невероятни снимки на Берк от днес! Скоро ще е гост в предаването Ekstra Turk - тук е заедно с водещата. Много е готин и сладък - обожавам прекрасните му физиономии ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 587
Вчера Илкер Инаноолу/ Енгин се завърна в Опасни улици! До колкото разбрах е потвърдено, че ще остане в сериала и за напред. Дори вече са го вместили и в интрото на сериала, което е показателно, че ще остане. Пишат го редом с имената на главните герои. Има и кадри от акции. Много се радвам, че  Енгин остава. Върна се отново като главен комисар и заместник на татко Ръза. Рейтинга на вчерашния епизод е 2-ро място ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Ето една нова снимка зад кадър на Илкер, Зафер и Мюге от днес ...  Hug Hug Hug

# 588
Нови прекрасни снимки на Зейнеп, Гюлджан и Йозгюр ...   smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 589
Чаала също пусна нови невероятни снимки на нея и Джими от Америка - супер са! Тя е очарователна ... smile3525 newsm76 Two Hearts    love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 590
Берк също пусна една невероятна снимка - толкова е готин и стилен. Много го обичам ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 591
Хора много липсват Мурат и Зеинеб във филма няма го ревнуването и караниците постоянно 

# 592
Ето промото за предстоящия 359-ти епизод на Опасни улици по Канал Д ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 593
Нови прекрасни снимки на Зейнеп, Гамзе, Гюлджан и една зад кадър на Йозлем и Берил ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 594
Чаала също пусна 2 нови невероятни снимки от Америка! На първата е заедно с Джими и малката Селин - много са готини и сладки ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 595
Ето и една нова невероятна снимка на Берк от фитнес залата снощи! Както винаги е супер готин и сладък - обожавам го ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves

# 596
Берк пусна нова невероятна снимка с фланелката на любимия си футболен отбор - Бешикташ ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 597
  • Sliven, Bulgaria
Отново ще изкажа едно мнение/предложение,моля не се засягайте като последния път,когато изказах мнение...

Ясно ми е,че някои от вас гледат сериала по Канал Д и са в час с нещата,а не чакат епизодите по БТВ.Аз също мога да го правя,но не разбирам турски,при все че съм го учил,и затова си гледам БТВ,независимо че знам какво става нататък.
НО имам предложение-защо не коментирате повече това ,което дават в Б-я,защото повечето хора гледат само там и съответно ще е по-интересно за дискусии това,което виждаме всеки ден,а не това което 3-4 човека примерно гледате по турската....

А да не говорим,че реално тук се обсъждат кой каква снимка е качил,а не това което по-горе споменах...Аз като вляза очаквам да видя нещо ново за сериала или както казах коментари на епизода,който е минал,но виждам само актьорите какви снимки си качват....

Пак ще кажете,че всеки може да мисли каквото си иска и ако не ми харесва да не чета тази страница,но така губите аудитория за тази страница,а пък аз си имам самочувствието че не съм по-малък фен на сериала от вас....

Визирам най-активните тук...

PS:Сега като се загледах,май само 2-3 дами пишете тук или бъркам...

# 598
Отново ще изкажа едно мнение/предложение,моля не се засягайте като последния път,когато изказах мнение...

Ясно ми е,че някои от вас гледат сериала по Канал Д и са в час с нещата,а не чакат епизодите по БТВ.Аз също мога да го правя,но не разбирам турски,при все че съм го учил,и затова си гледам БТВ,независимо че знам какво става нататък.
НО имам предложение-защо не коментирате повече това ,което дават в Б-я,защото повечето хора гледат само там и съответно ще е по-интересно за дискусии това,което виждаме всеки ден,а не това което 3-4 човека примерно гледате по турската....

А да не говорим,че реално тук се обсъждат кой каква снимка е качил,а не това което по-горе споменах...Аз като вляза очаквам да видя нещо ново за сериала или както казах коментари на епизода,който е минал,но виждам само актьорите какви снимки си качват....

Пак ще кажете,че всеки може да мисли каквото си иска и ако не ми харесва да не чета тази страница,но така губите аудитория за тази страница,а пък аз си имам самочувствието че не съм по-малък фен на сериала от вас....

Визирам най-активните тук...

PS:Сега като се загледах,май само 2-3 дами пишете тук или бъркам...

Благодаря ти за мнението - никой няма да се засегне!  Peace Тази тема е именно за сериала "Опасни улици" и тук спокойно може да се коментира всичко свързано със сериала - епизодите по БТВ, по Канал Д, мнението за актьорите - да се пускат снимки, клипове и т.н.  Hug Аз лично не следя всички епизоди от 9-ти сезон, а само когато имам време, но гледам да пускам снимките, информацията и промотата, когато излизат, за да сме в час с нещата.  Wink Епизодите по БТВ ги следя с голям интерес - не ги коментирам защото тук рядко някой пише - вероятно повечето хора са заети - но че следя сериала следя го. Друго си е като е с превод. В този ред на мисли - може да коментирате епизодите на воля без да се притеснявате ...  newsm76

# 599
Нови невероятни снимки на Гамзе, Гюлджан, Зейнеп, Бусе, Йозгюр и Алп - страхотни са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт