Опасни Улици /Arka Sokaklar/ и актьорите - бивши и настоящи ~ Тема 41 ~

• 69 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Според мен няма логика да убият Енгин, при положение, че се върна преди 2 епизода. А и на всичкото отгоре Илкер е и син на продуцента. Не знам какво е казал във въпросното интервю, но както казва Роси, щом е споменал, че именно сега е момента да се върне, значи има защо. На мен и Енгин ми е любим образ заедно с останалите и ще ми е гадно ако го убият.
Колкото до Сердар, направо понякога ми иде да го  #2gunfire #2gunfire Добре, че има и проблясъци, че.....

# 646
Колкото до анкетата, аз предлагам да е:
Искате ли да има нов 10 сезон на сериала?
- Да
- Не

# 647
Колкото до анкетата, аз предлагам да е:
Искате ли да има нов 10 сезон на сериала?
- Да
- Не

Благодаря за анкетата Боби! Става - за мен не е проблем ...  Hug Надявам се, че няма да убият Енгин, защото наистина би било ужасно ... Praynig Praynig Praynig

# 648
Нови снимки на Чаала - невероятна е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts   love001 Two Hearts

# 649
Както кажеш Роси. Все пак ти ще правиш новата тема и ти решаваш.

# 650
Нови снимки на Чаала - невероятна е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts   love001 Two Hearts

Чаала е супер.

# 651
В момента съм настинала и нямам време за нищо! Има време за новата тема - отбих се само за малко, за да пусна няколко снимки и да напиша коментар.  Hug

Нова снимка на Берк от тази вечер  страхотен е ... smile3525 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm76  hug txtloves

# 652
  • Sliven, Bulgaria
Днес видях клипче явно от предстоящия епизод,където екипа намира убито момиче,което явно познават,а татко Ръза има снимка на бюрото си на това момиче и Али......за какво става въпрос знаете ли?

Друго клипче е от погребението на Енгин,но има камери и т.н.,а при погребенията на Елиф и Зейнеп бисля че нямаше,а и като сложим другите факти по завръщането на Енгин и си мисля,че е някакъв номер това...

# 653
Днес видях клипче явно от предстоящия епизод,където екипа намира убито момиче,което явно познават,а татко Ръза има снимка на бюрото си на това момиче и Али......за какво става въпрос знаете ли?

Друго клипче е от погребението на Енгин,но има камери и т.н.,а при погребенията на Елиф и Зейнеп бисля че нямаше,а и като сложим другите факти по завръщането на Енгин и си мисля,че е някакъв номер това...

Това с момичето е сцена от вчерашния епизод на Опасни улици по Канал Д! Аз не го гледах целия, но до колкото разбрах момичето е дъщеря на близък приятел на екипа. А на снимката Али си е с Пънар. Просто татко Ръза погледна тях и си представи как ще се почувства приятеля му губейки дъщеря си ...  Peace

Това с Енгин го видях - незнам защо но ми се струва прекалено голяма тази показност. Снимки, клипове - всички ни показват, че Енгин ще умре. До сега все са гледали да пазят подобни неща в тайна или поне не са ги показвали чак толкова открито.  newsm78

Надявам се да е фарс, за да заловят някого - дано не убият Енгин ...
Praynig Praynig Praynig

# 654
Нови прекрасни снимки зад кадър от сезон 9 - Илкер го има на 2 от тях!!! Едната е от 362-ри епизод, който предстои да се излъчи в петък. Другата не съм сигурна от кога е, но дано е нова и да си е в сериала ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 655
Нови невероятни снимки на Джан и Бусе - много са готини и сладки ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 656
Берк пусна нова невероятна снимка от тази вечер - много е готин и сладък ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 657
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,
дайте ми малко инфо-кога дават епизодите в Турция и кога трябва да излезе епизодът,в който ще стане ясно какво се случва с Енгин?

Епизодите по БТВ:Гледах клипчета в Ютуб и видях че Сердар пак се появява-Месут го ранява без да иска,а после видях и че има някакъв здрав конфликт между него и Мурат в присъствието на другите,а на вратата на кабинета пак е неговата табелка,а после и го арестуват.....за какво става въпрос или по-скоро знаете ли кога трябва да станат тези неща с оглед времетраенето на епизодите по БТВ?

# 658
  • ... да усещаш мириса на море ...
"Новини" от уикенда...

Гамзе и Мерт са решили да се разделят, но ще останат приятели ... Ünlü çiftten şok karar! Ayrıldılar

и интервю с Чаала ... Çağla Kubat: İspanya seyahati hayatımı  … #287;iştirdi

# 659
Здравейте,
дайте ми малко инфо-кога дават епизодите в Турция и кога трябва да излезе епизодът,в който ще стане ясно какво се случва с Енгин?

Епизодите по БТВ:Гледах клипчета в Ютуб и видях че Сердар пак се появява-Месут го ранява без да иска,а после видях и че има някакъв здрав конфликт между него и Мурат в присъствието на другите,а на вратата на кабинета пак е неговата табелка,а после и го арестуват.....за какво става въпрос или по-скоро знаете ли кога трябва да станат тези неща с оглед времетраенето на епизодите по БТВ?

Здравей! В Турция излъчват Опасни улици всеки петък от 20 часа по Канал Д! В началото дават по-важното от миналия епизод и новия започва около 20.45-21.00 часа - различно. Преди малко пуснаха промото и в него дават как прострелват Енгин - дали това ще е развръзката не знам. Вероятно сега само ще го прострелят, а в следващата серия ще стане ясно дали ще умре или не. Аз още се надявам това да е постановка и да не го убият. Би било ужасно ...  Praynig Praynig Praynig

Относно Сердар - да той ще се върне пак! Актьора си играе до края на сезон 7 - мисля, че харесваше Мелек - Месут му се дразнеше още повече. По време на една престрелка Месут ще го застреля по грешка - после щеше да има проблеми, но Сердар ще го прикрие - въпреки, че едва не загина тогава ...  Wink

Мисля, че Мурат се разправяше с него в последната серия от сезон 7 - точно след като простреляха Зейнеп. Тогава Сердар беше харесал някаква жена, но се оказа, че е клопка и някакви я убиха - после набедиха Сердар и понеже май го бяха снимали с жената го изнудваха да спира разследването на екипа, за да не влезе в затвора. Затова Мурат беше бесен - накрая Сердар все пак ще го арестуват - май сам се предаваше или те го хващаха не помня точно. Не знам кога ще стане това по БТВ - тук доста делят сериите и от една турска правят близо 3 наши ...  Wink

Тара - благодаря ти за линковете и новините ...
  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт