Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 492
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Имала съм месеци, в които съм била супер-стриктна със захранването. Имала съм и такива, в които не съм го спазвала. Но при всички случаи съм се захранвала само по един ден. И на 5-тия ден се връщам на режима си, който по онова време беше предимно месо и зеленчуци. Вие по колко време се захранвате?

И аз по един ден се захранвам, не повече. После си ям каквото обикновено, но по принцип след детокс нямам кой знае какъв апетит и наблягам на салати, таратори, картофи. Пробвай да пиеш пробиотик следващия път, явно стомахът ти има проблем с адаптацията.

# 526
Здравейте! Следвала съм преди време съветите на д-р Михайлов, свалих за една година 25кг от 45 излишни, но след това зарязах всичко, а килограмчетата си тежат...Започвам отначало! Записвам се и ще ви следя редовно! Успех на всички Simple Smile

# 527
  • Варна
Здравейте,  искам да направя детоксикацията на пълнолуние сега на 29 август но съм много нова в това. Т.к.  се падат работни дни ми трябва план по часове за да се организирам иначе ще забравя. На някой занимавали му се с мен за помощ как да си построя трите дни

# 528
Здравейте,  искам да направя детоксикацията на пълнолуние сега на 29 август но съм много нова в това. Т.к.  се падат работни дни ми трябва план по часове за да се организирам иначе ще забравя. На някой занимавали му се с мен за помощ как да си построя трите дни

Не ти трябва никакъв план по часове, ядеш си цял ден диня, когато и колкото искаш Grinning Трите сутрини пиеш по лъжица англ. сол. Позволено е кафе и чай. Успех!

# 529
  • София

Не ти трябва никакъв план по часове, ядеш си цял ден диня, когато и колкото искаш Grinning Трите сутрини пиеш по лъжица англ. сол. Позволено е кафе и чай. Успех!

а ако си на работа и се притесняваш да пиеш англ. сол през това време, може да я пиеш вечер след прибиране вкъщи- аз така правя Peace

# 530
Някоя от вас правила ли е детокса по друго време? Този месец не ми е възможно да го направя, когато е пълнолунието, и затова обмислям по друго време.

Интересува ме по-скоро някой, който прави по пълнолуние и е правил и не по пълнолуние - дали усеща такъв изчистващ ефект. Да не звучи тъпо, но не ми се гладува напразно  Grinning

# 531
  • Варна
Здравейте,  искам да направя детоксикацията на пълнолуние сега на 29 август но съм много нова в това. Т.к.  се падат работни дни ми трябва план по часове за да се организирам иначе ще забравя. На някой занимавали му се с мен за помощ как да си построя трите дни

а ако си на работа и се притесняваш да пиеш англ. сол през това време, може да я пиеш вечер след прибиране вкъщи- аз така правя Peace

Пълнолунието е на 29-08-2015 в 21,37ч.
Може ли да започна на 29 август сутринта?и да продължа до 31 вечерта?
Сори за въпросите но съм на работа, не мога да мърдам много от офиса, WC е на километри от мен и искам да си го измисля добре, като се има предвид че го правя за първи път

# 532
  • София
Здравейте,  искам да направя детоксикацията на пълнолуние сега на 29 август но съм много нова в това. Т.к.  се падат работни дни ми трябва план по часове за да се организирам иначе ще забравя. На някой занимавали му се с мен за помощ как да си построя трите дни

Пълнолунието е на 29-08-2015 в 21,37ч.
Може ли да започна на 29 август сутринта?и да продължа до 31 вечерта?
Сори за въпросите но съм на работа, не мога да мърдам много от офиса, WC е на километри от мен и искам да си го измисля добре, като се има предвид че го правя за първи път
при пълнолуние на 29.08 детокса са започва на 27.08 и третият ден трябва да съвпада с пълнолунието Peace

# 533
Здравейте и аз правих детоксикацията с фреш преди две години. След това бях бременна и кърмих и не посмях да я правя,  но сега мисля да се включа със сезонни плодове. Стискайте палци да успея

# 534
Аз съм вече 2ри ден детоксикация, тъй като датата на пълнолуние ми съвпада с много празници и хапване Simple Smile

Вчера ми беше доста трудно, но пък явно имах енергия, защото си легнах след 3 сутринта.. и сутринта сама се събудих към 7.. преди обяд ме болеше доста главата, но сега мина и всичко е наред!

Надявам се да издържа до утре, макар че вече ми става скучно и искам да си хапвам Simple Smile

# 535
  • София
Здравейте  Hug
Правила съм детокс четири пъти ,но последният път ми стана лошо от цитрусите (предполагам ,че попаднах на много нитратни...).Та въпросът ми е,дали някой от вас е пробвал и другите два начина за пречистване,с маслото Ги и с белтъците...имат ли същия ефект,както при пиенето на сока от цитруси  newsm78  ?

# 536
  • Benelux / Varna
Защо не наблегните на динята сега? Цитрусите не са подходящи лятото, защото не са толкова сочни , а и не им е сезона. Аз летните детокси ги карам на диня и ги считам за най- приятните и лесните! Диня може да се яде на корем!

# 537
  • София
Динята е любимият ми плод   Crazy ,но когато съм пробвала ,ефекта не беше толкова добър ,както при цитрусите Cry

# 538
  • Benelux / Varna
Според мен няма разлика в ефекта дали е с диня, ябълки или цитруси. Пробвала съм всички варианти, не пропускам детокс вече почти година го правя всеки месец. От изключително голямо значение е и колко вода се пие. Много често се допуска грешка да не се пие достатъчно вода, когато се яде диня,,,може би затова ви се струва по-слаб ефекта. Със сигурност сезонния плод е по-полезен от цитрусите в момента.
Пийте повече вода!

# 539
  • София
Благодаря   bouquet ще последвам съвета Ви с удоволствие и ще направя детокса с диня !

Общи условия

Активация на акаунт