Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Този месец ми върви много лекичко, даже забравям, че съм на детокс. Никакъв глад не усещам. Солта действа и имам чувството, че мога да литна Laughing

# 691
Хелоу от мен Simple Smile И вчера оцеляхме, макар че към 12 ч, когато си лягах, нещо ми стана бая лошичко, но удържахме положението. Вчера бях на фреш ябълка и лайм и вечерта резен диня. Днес засега съм с фреш грейпфрут и портокал, довечера ще видим Simple Smile
Хайде, дръжте се , още малко останаааа   Party

# 692
 И аз не прегреших вчера. Снощи и на мен ми стана лошо, болеше ме глава и много студено. накрая пих аналгин, че не се спи от болка. Давайте  момичета, на финала сме
Да ви питам как ще се захранвате? Реших да направя 2-3 дневно захранване

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 14:25 от mimche_ss

# 693
И аз не прегреших вчера. Снощи и на мен ми стана лошо, болеше ме глава и много студено. накрая пих аналгин, че не се спи от болка. Давайте  момичета, на финала сме
Да ви питам как ще се захранвате? Реших да направя 2-3 дневно захранване

Аз мисля този път да заложа на чист ориз, салата от моркови и евентуални някакви задушени зеленчуци.

# 694
Май на повечето от нас ни е било снудено. И аз се завивах цяла нощ. Днес нямах никаква силичка. Чак сега ми светна малко. А за захранването ще черпя опит от вас.

# 695
Захранването е на първа страница. Всеки път се захранвам по него!

# 696
Едно прекрасно добро утроооо!  bouquet Мисията изпълнена, макар че вчера пак ми стана лошо вечерта. Днес си направих сутринта овесени ядки с гореща вода, а за обяд си набързо сварих малко ориз и тръснах и няколко брюкселски зелчета вътре.
Много добре се чувствам, но ме гони ужасен глад (от ПМС), но ще се постарая да не омажа пейзажа.  Sunglasses

# 697
И аз се отчитам с успешен детокс. Мина леко.
Днес се захраних с таратор.  Не ми се ядеше друго. Имам много енергия,  но лицето ми не се изчисти колкото очаквах. Дано видя ефекта до няколко дена.

# 698
Както винаги, вечерта в деня на захранването съм най-лека Shocked Нямам обяснение Grinning

# 699
И аз направих детокса. Много леко ми мина с тези фрешове с вода. Не очаквах и бях учудена, когато готвих и ходих на ресторант (с бутилката със сок  Laughing), без да ме дразни и да се чуствам зле. Просто не се чуствах гладна. Моята идея, с която започнах детокса не беше да сваля килограми, а подутия ми като на бременна корем. Отказах цигарите преди около 7 мес. и постепенно взех да обяснявам на дребната, че не нося бебе  Laughing в корема си, а е просто подут. Успях! Сега се захващам с хранене, което ще се старая да е разделно и се надявам на добри резултати! Иначе съм надоу с 2 кг  Peace

# 700
Привет, момичета Simple Smile Аз съм на линия и за тазмесечния детокс. Уви идеята за лека вечеря изпадна някъде по трасето поради имения ми ден и се трансформира в тристепенно меню с финал от шоколадов крем с манго...  bowuu Та днес сбирам редиците и се стягам. Пия кафе и според план-програмата ще гледам да съм на някакъв фреш или диня, както дойде.
Успех на всички включили се Simple Smile  bouquet

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 10:16 от Bold and Curious

# 701
  • Пловдив
Кои дни е септемврийския детокс

# 702
# 703
  • Пловдив
благодаря 14,15,16 правилно ли се ориентирам

# 704

Общи условия

Активация на акаунт