Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 347
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора
Този септември мисля и аз да направя детокса.Не целя отслабване ,а само детоксикация.2пъти годишно ми е Ок- пролет и есен.
Пролетта правих със соковете, чудя се ефекта от всички напълно еднакъв ли е?Имате ли впечатление, който е с повече опит ? Simple Smile

# 706
 Здравейте,

Аз възнамерявам да направя детоксикация с диня този месец (тоест от утре). ( По колко диня мога да ям, колко течности освен това?)
Има ли други като мен на старта? Не съм пила никога английска сол и не съм гладувала, та имам притеснения. Някой с надъхващ опит с динята, ако се включи ще е чудесно.

Ще пиша как върви. Дано успея. Praynig ( освен това кърмя 1.6 годишно Кати).
До утре.

# 707
Здравейте,

Аз възнамерявам да направя детоксикация с диня този месец (тоест от утре). ( По колко диня мога да ям, колко течности освен това?)
Има ли други като мен на старта? Не съм пила никога английска сол и не съм гладувала, та имам притеснения. Някой с надъхващ опит с динята, ако се включи ще е чудесно.

Ще пиша как върви. Дано успея. Praynig ( освен това кърмя 1.6 годишно Кати).
До утре.

Ето, надъхвам те, много е приятно Grinning И аз почвам утре. Не се притеснявай от английската сол, няма страшно, не знам обаче как и дали ще се отрази на Катито, да каже някоя кърмила мама. Диня - колкото искаш, течности - колкото можеш. Успех!

# 708
Едно прекрасно добро утро!  Hug Английската сол е изпита, димящо кафенце е до мен на бюрото и официално стартът на тазмесечния детокс е обявен!  Mr. Green
Успех, момичета!  bouquet

# 709
  • Пловдив
И аз съм кърмеща мама на 9мес бебче и съм на линия за първи път го правя по време на кърмене но в годините напрет съм срещала мами които са правили детокса, надявам се и при мен да се получи без проблеми. Детокса на диня е най лесен и не ми се изпуска момента а имам и нужда 1,6 год не съм го правила. Успех на всички.

# 710
Ще се опитам и аз да се включа , но от утре. Надявам се да има все пак ефект. Преди година и половина ми беше последния детокс. До тогава си правех редовно почти всеки месец и се чувствах идеално. Мисля да пробвам с диня.

# 711
Засега си взех един фреш ябълка с малко джоджен и сега чакам да ми изстине и зеления чай с ароматни билки от Прованс (каквото и да значи това   Laughing но наистина ароматът е прекрасен  Heart Eyes

# 712
Здравейте дружина!
Днес съм на ябълки и праскови. Малко извън идеологията,  но не планирах добре и на работа импровизирах.
Утре май пак ще съм така.  На 16 - ти ще съм на фреш от един вид плод.
Успех на всички ♡♡♡

# 713
Привет лунички   Grinning Аз вчера го изкарах не по режим, защото докопах един домашен хубав домат, после една домашна хубава ябълка и накрая шепа кашу за отскок.. Ще гледам и аз поне на 16-ти да са само сокчета  Rolling Eyes  Peace Днес ми е гладно, та ще видим докъде ще го докарам  Grinning

# 714
  • Benelux / Varna
И аз съм на диня  Simple Smile И чай билков за разнообразие  Simple Smile

# 715

Аз да дам моя статус до момента.

Вчера издържах на диня, чай и вода. Имах главоболие и сънливост. Но мисля, че е заради кафето ( не пих) и станах по- рано. Английската сол вчера нямаше визуално действие. Днес вече ми се отрази с две  wc - та.  Като цяло вчера ми беше психически зле. Просто много обичам да ям. И какви ли не миризми усетих вчера. Бях депресирана леко. Минаха ми мисли защо ми трябваше да се захващам... При идеята за три такива дни и толкова диня. Но реших, че няма да мисля за 3 дни, а за сега и в момента . А сега и в момента не ми е толкоз зле. При мен май това е разковничето.
Днес до сега май съм по -добре от вчера. Сестра ми ме хвали и ме надъхва и като преполовен режим настроението е по- позитивно.
Катенцето, което цока още на 1.6г. снощи през нощта беше доста неспокойна. Но вчера имаше и ваксина. Кърма си имам, не е намаляла, но за вкуса и не знам.
Сега отивам да режа още диня и да ям докато спи.
Утре или в събота ще се отчета пак.

# 716
  • Benelux / Varna
Психически  и на мен ми е най-трудно  Simple Smile Точно защото и аз обичам много да ям, готвя 😀
Иначе глад как да усещаш като си се натъпкал с диня. Вече ме боли д,,,то с извинение от посещенията в тоалетната.  Embarassed Joy
Как ще се захранвате утре?
Аз варя едни картофки сега 😀

# 717
Здравейте,
Попаднах на чай Нормободимас и оттам на вас. Това пълнолуние смятам да се възползвам от периода и да направя детокс от 3-4 дни. Само ме притеснява английската сол, май ще я пропусна. Налага ми се да излизам всеки ден.
Вие как процедирате с нея?

# 718
  • Пловдив
И този месец датите са 14,15 и 16 изпуснах май дините та не знам с какви плодове ще го правя, дребосъка миналия месец беше с темература и разстройство та не посмях да правя детокса. Tortentse как и се отрази на Катето макар че с тази ваксина не се знае ....
Пит според мен ако пропуснеш АС се губи ефекта на детокса а ще си правиш разтоварващи дни, на мен по принцип 3 ден ми се отразява, който е неделя и за работещите е добре.

# 719
Аз предлагам в първа страница на следващата тема да се добави, че английската сол е неделима част от детоксикацията и не е проблем да се използва, докато човек е на работа. Всеки втори за това пита и все се обяснява, че не е чак такова действието, че да не можеш да излезеш.

Общи условия

Активация на акаунт