Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 355
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Аз предлагам в първа страница на следващата тема да се добави, че английската сол е неделима част от детоксикацията и не е проблем да се използва, докато човек е на работа. Всеки втори за това пита и все се обяснява, че не е чак такова действието, че да не можеш да излезеш.

Simple Smile

Да, не е лоша идея да се сложи на първа страница. Аз я изчетох преди да въпросвам, но пък не съм изчела всички теми. Нормално е хората да се притесняват и да очакват да се заклещят в тоалетната за три дни.  Mr. Green

# 721
АС е неделима част от детокса.
Добре е да се знае, че при всеки действа различно. На някои има дни в които не действа, други ходят заради нея в  00 по 2-3 пъти , трети по един път.
Аз съм имала и от трите варианта. Да си призная, докато съм на работа все съм на тръни. Да не забравяме, че има служби при които не е възможно веднага да се посети мястото.

# 722
Аз предлагам в първа страница на следващата тема да се добави, че английската сол е неделима част от детоксикацията и не е проблем да се използва, докато човек е на работа. Всеки втори за това пита и все се обяснява, че не е чак такова действието, че да не можеш да излезеш.

Simple Smile

Да, не е лоша идея да се сложи на първа страница. Аз я изчетох преди да въпросвам, но пък не съм изчела всички теми. Нормално е хората да се притесняват и да очакват да се заклещят в тоалетната за три дни.  Mr. Green

Да, така е, аз съвсем сериозно. След като този въпрос е един от най-задаваните в темата, редно е да се отговори веднъж завинаги, никой не е длъжен да чете 13 теми. А за трите дни - не се притеснявай, действието на английската сол е разхлабващо, но не е като неконтролируемо разстройство. Спокойно можеш сутринта да си изпиеш солта, да отидеш до тоалетна и да си караш нормално деня.

# 723
  • Стара Загора
Аз колкото пъти да съм правила детокса , не усещам по необичайни ефекти от приема английската сол.Ходя си веднъж нормално до тоалетната, дори понякога не ходя .Мислих , че нещо с мен не е наред  Mr. Green,че не ми действа.

# 724
А за трите дни - не се притеснявай, действието на английската сол е разхлабващо, но не е като неконтролируемо разстройство. Спокойно можеш сутринта да си изпиеш солта, да отидеш до тоалетна и да си караш нормално деня.

Значи ефекта може да е в рамките на половин до един час, така ли?
Аз си мислех, че е след часове. Даже се чудех дали да не я пия вечер, за да е ефекта на сутринта (ако я пия).

# 725
А за трите дни - не се притеснявай, действието на английската сол е разхлабващо, но не е като неконтролируемо разстройство. Спокойно можеш сутринта да си изпиеш солта, да отидеш до тоалетна и да си караш нормално деня.

Значи ефекта може да е в рамките на половин до един час, така ли?
Аз си мислех, че е след часове. Даже се чудех дали да не я пия вечер, за да е ефекта на сутринта (ако я пия).

При мен в рамките на час се проявява ефектът. Понякога не се и появява Simple Smile И въобще, 10-те грама англ. сол не са в състояние да предизвикат кооой знае какъв ефект, хората при необходимост пият цялото 30-грамово пакетче, а ние го пием 3 дена. Спокойно.

# 726
При мен ефектът от АС е непредвидим. Затова последния път не я приемах.  Ако този месец се настроя за детокс ще пия АС вечер.

# 727
И този месец датите са 14,15 и 16 изпуснах май дините та не знам с какви плодове ще го правя, дребосъка миналия месец беше с температура и разстройство та не посмях да правя детокса. Tortentse как и се отрази на Катето макар че с тази ваксина не се знае ....
Пит според мен ако пропуснеш АС се губи ефекта на детокса а ще си правиш разтоварващи дни, на мен по принцип 3 ден ми се отразява, който е неделя и за работещите е добре.

На Катенцето мисля не и се отрази особено. То отпреди месец забравих вече, но ако имаше драми щях да ги запомня. Моят резултат - около 600грама надолу, но аз си отслабнах няколко килограма малко преди това. Август ме беше хванал и летен вирус, който мисля ме детоксикира доста... хахаха и около 20 дена нямах апетит нормален. Освен това напоследък добавям ленено семе и трици към овесените ядки, мисля че помагат. Правих си и изследвания . Желязото и хемоглобина никога не са ми били толкова добри. Пия и клеева тинктура от време на време. Както и топъл чай на гладно. Въобще препоръчвам втората книга на д-р Михайлов - Здравословно отслабване- хранене и здраве.

# 728
  • Пловдив
Аз не целя отслабване, а здравословен ефект дано този път да успея да го направя.
На какви плодове ще заложите  този месец за детокса.

# 729
Кога стартира този месец детоксът?

# 730
  • Стара Загора
Утре на 14.10  Peace

# 731
Привет  bouquet

И аз се чудех без диня дали ще успея да издържа, че нещо се разглезих последните детоксикации и ми е трудничко само с фреш от цитруси/ябълки. Направих си сутринта фреш смес портокол, грейпфрут и лимон, рано е още да се каже дали ще е трудно или не чак толкова Wink

Бърз петък от мен  Heart Eyes

# 732
  • Бургас
Тук съм и аз  Peace Peace Карам на грейпфрути, няма да ям белтъци по други причини, ако пригладнея ще хапна ядки за белтъчини , това е  Peace

п.п Студено ми е много  Tired Tired иначе съм ок.
Успех на всички и леки три дни!

# 733
  • Пловдив
И аз съм на фреш мярнах диня на едно място на дали стават още за ядене.
Лек детокс на всички детоксикиращи.

# 734
  • Пловдив
Как сте детоксикиращи мами?
Мен днес ме боли глава, не е от леките ми детокси но не остана. Като се има предвид, че не съм го правила отдавна и бебе дето по цяла нощ мърмори и цока пак съм доволна че е докарах до тук.

Общи условия

Активация на акаунт