Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Реших да съм на яйца и грейпрфрути - и чай. Изпих солта сутринта в 7,45 - но няма ефект. Кога ще има? За пръв път правя   детоксикацията.
Вече трябваше да е подействала, но аз съм имала случаи в които не е действала.

# 496
Реших да съм на яйца и грейпрфрути - и чай. Изпих солта сутринта в 7,45 - но няма ефект. Кога ще има? За пръв път правя   детоксикацията.
Да изпия ли останалото количество сол/ половината от 1 пликче / ? newsm78

# 497
Да изпия ли останалото количество сол/ половината от 1 пликче / ? newsm78

Не

# 498
  • Benelux / Varna
АИЯ, не пий повече и не се шашкай! Щом ти е за първи път може и да не подейства веднага! Може и вобще да не подейства днес! В началото така беше и при мен!Това е нормално! Продължавай и следващите дни ще видиш, че ще подейства.

Аз я пих сутринта и чак сега подейства, въпреки че отдавна детоксикирам, спокойно.

# 499
Реших да съм на яйца и грейпфрути - и чай. Изпих солта сутринта в 7,45 - но няма ефект. Кога ще има? За пръв път правя   детоксикацията. Правилно ли е ?

И аз съм на този вариант. Всичко е наред, не се притеснявай.

# 500
Аз имам един въпрос. Динята може ли да се яде или трябва да се прави на фреш? Правила съм детоксикации, но с цитруси /от есента съм фен на детоксите/ и не знам дали се яде динята?

# 501
Аз имам един въпрос. Динята може ли да се яде или трябва да се прави на фреш? Правила съм детоксикации, но с цитруси /от есента съм фен на детоксите/ и не знам дали се яде динята?

Ядеш до припадък, при нея не се спазва да е 1 кг. или на фреш. Любимия ми детокс.

# 502
Супер Simple Smile))))без излишни упражнения, цитроспреси,разреждане и т.н. Май и на мен ще ми стане любимия детокс.

# 503
  • Benelux / Varna
И на мен ми е любим, щото наистина ядеш до припадък, ако случиш на хубава диня де, аз днес не случих на такава  ooooh!, ама ще я ям какво да правя.

# 504
Моля за съвет - на грейпфрут с белтъци съм, английската сол още не ми е подействала от вчера. Пия по 2 литра вода, топли чайове с лъжичка мед, 2 кафета на ден и нищо. Подута съм, тежко ми е. Давайте идеи.

# 505
  • Benelux / Varna
А днес изпи ли си англ.сол?
Аз не съм пробвала този вариант с грейпфурти и белтъци и за съжаление не мога да споделя мнение.

# 506
А днес изпи ли си англ.сол?

Изпих, около 10-ти детокс ми е, за първи път имам такъв проблем. Няколко пъти съм била и на грейпфрути и белтъци, винаги спазвам стриктно и сега също не правя нищо различно от друг път Thinking Ще ми идва обаче, дори може би днес, дали е възможно до има връзка?

# 507
Здравейте! И аз правя детоксикация вече за втори път тази година. Само, че не прочетох нищо по темата нито първия нито втория път, и не съм пила английска сол. Дали това е проблем.? Ефекта различен ли е?  Sad

# 508
Здравейте! И аз правя детоксикация вече за втори път тази година. Само, че не прочетох нищо по темата нито първия нито втория път, и не съм пила английска сол. Дали това е проблем.? Ефекта различен ли е?  Sad

Не е проблем, но не правиш детоксикация, а просто 3 прочистващи дни. Ефектът на детоксикацията идва основно от действието на английската сол. Прочети книгата, ако имаш възможност, ако не - поне първи пост на темата.

# 509
Здравейте на всички изпробвали детоксикацията.
Аз я правя за първи път в момента.  Разбрах чак сега за детокса и сега влизам в темата-боря с някакво течение, бях пила антибиотик за бактерии във влагалището, а доколкото разбрах се препоръчва при всякакви ситуации за справяне по бързо с проблема. Освен това имам и алергия към полени и се надявам и за това да ми помогне. Според Вас ще има ли полза въпреки че няма пълнолуние в момента. Правя си я с английска сол и диня.Моля споделете ефект освен отслабването- ако някой е преборил сериозни проблеми с детокса? 
 Благодаря.
Приятен уикенд на всички.

Общи условия

Активация на акаунт