Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 591
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Искаммм, ако може  Blush Тъкмо ще си тренирам английския  Laughing

# 196
  • на североизток от Рая
 Здравейте!
 Аз се завърнах, ралито свърши, вече мисля за това през 2015 г., дай Боже да сме живи и здрави.
 Емоциите ми бяха много, адреналинът ми е в повече, върнах се и рухнах. Сега треперят и ръцете, и краката ми, а трябва да мисля и да пиша нещо. Да видим как ще се справя, дали въобще ще мога да се концентрирам.

Няма да  коментирам постовете ви, а прочетох доста интересни неща, но не мога да не кажа на Мария Ч., че има прекрасна дъщеря. Това дете отново ме развълнува. Мария, ти си виновна, че е толкова сърдечна и сантиментална Иви. Има майки, които могат да ти завиждат с основание.
Книгата, която си получила, още като я видях, и ме привлече. Наистина я коментирах тук преди седмица. Не знаех, че е на половин цена, да видим дали няма да си я поръчам.  Whistling

Няма ме!  newsm49

# 197
  • Ямбол
Момичета, дайте адрес на ЛС и веднага пращам книжката  Hug Hug Hug
Благодаря на всички за хубавите думи  Heart Eyes

# 198
  • София
Здрасти,само диагонално четох вчера и днес постовете.
Както виждам не скучаете Hug
Аз се размазах два дена.
Ходене къде ли не,днес на барбекю с голяма компания на местенце след Правец.
Не съм чистила,не съм готвила,ужас.
Вчера гости ама транзитни,та и с тях една разходка,а вечерта бяхме на рд.
Просто си забравих къщата.
Сега ще ходим да пазаруваме.
Оставям ви до утре.

# 199
  • София
Привет-мривет  Hug!
И аз два дни го раздавам айляк, обаче одеве сготвих, ти да видиш!
Ей сега рИвах в другата тема, че си забравих най-новите книги в офиса, а току що приключих "Леопардът". Вместо да си запълня неделната вече с книжка, май ще гледам 2-3-5 епизода от сериалите, които следя.

# 200
  • USA, Steak State
Изпуснах ви!

Вчера цял ден бях по магазините за поръчка на мебели.  Crazy Днес ме очаква леко почистване ( къщата е изчистена професионално, но аз съм малко.. как да кажа.. маниачка и искам да мина и аз).
Освен това ще мъкнем разни дребни неща, които не ползваме към къщата. Следващата седмица ще е доста натоварена и не знам ще ми остава ли време за четене.

Междувременно вчера глътнах и каквото ми беше останало от "Преди да заспя" докато чаках да ми сменят маслото и гумите на колата и започнах "Каменоделецът". Идва ми доста нашенско като отношения на персонажите един към друг. Simple Smile

# 201
  • София

Уф, и аз така - тотален размаззз  Mr. Green
Ай стига бе, все ще чистим и ще готвим!   #Crazy

Мери, аз хубаво ти обещах The Giver-a, а сега не я намирам ...  Rolling Eyes
Четох я преди две-три години и от Киндъла съм я изтрила... Подозирам, че е на стария ми лаптоп, а той е в клинична смърт ...  Confused
Имам слаба надежда да я имам и на компютъра в офиса. Утре ще проверя и ако да, ще ти пиша  Peace

Венка, как ти се стори "Леопардът"? Видях оценката ти в ГР ...  Simple Smile

# 202
  • София
Хареса ми, Веси  , и много благодаря, че ми я даде  Hug. Особено от половината нататък. Може би така ми се струва, защото в началото нямах време да чета продължително, както обичам. Бих я оценила на 3,5 от 5, ама няма половинки в ГР. Наистина обемът й е малко повече от необходимото, в това отношение или съм се повлияла от твоето мнение, или съм на същото, но не мога да реша сама кое от двете е вярно  hahaha.

# 203
Привет! Току що изгледах "Моите следобеди с Маргьорит". Не помня кой го беше препоръчал, но искам да му благодаря. Много приятен филм. Само французите умеят по такъв елегантен начин да поднасят житейските уроци.

Момичета, моля ви помогнете ако знаете как мога да почистя смола от якето си. В петък седнах на една нова пейка и на гърба съм го изцапала със смола. На всичкото отгоре ми стана топло, съблякох якето и съм омазала и жилетката. Мъчих се търках, прах, но не успях да ги изчистя.

# 204
  • София
Евилан, казаха ми, че смола се чисти с ацетон (не лакочистител!). Синът ми си изцапа едни къси панталонки, но още не съм купила ацетон, за да изпробвам метода и не зная колко е ефикасен.

# 205
Момичета, аз пък съм пропунала да се разпиша в новата тема, а видях, че е направена...  ooooh!
И се чудя защо от няколко дни нямам никакви нови отговори! Казах си: "ето, всички се изнесоха и аз не разбрах какво стана!"...

Прочетох за всички чудни есенни емоции току що, сладко от смокини, кратунки и какво ли не! Много прегръдки от мен и утре ще наваксвам и с писането. Wink

# 206
ДУ  Hug

Аз пак съм ранобудна  Mr. Green

Неделно много спокойно е било в темата  Rolling Eyes

Аз пия кафенце и се отправям по задачи, днес вече ще пусна и документи за нова лична карта и паспорт с новата фамилия  Heart Eyes Чака ме и пазар  Crazy

Хубав ден момичета, аз ще се включа пак по-късно  Hug

# 207
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Къде сте Rolling Eyes?

Снощи така се бях увлякла с Тангра, че само прането  Whistling Blush Mr. Green ме откъсна от нея...изгледах и филма, но честно казано книгата ми хареса в пъти повече.

# 208
Пак съм тук  Mr. Green

Да се похваля покрай темата с какви чаршафи се обзаведохме преди малко  Joy

Скрит текст:

# 209
Добро утро и от мен  Hug

Лофче и аз ги гледах, ама цветовете не са нашите. Със здраве да си ги ... перете  luvbed

Мариетка и на мен много пране ми се е събрало тези дни. Не успявам да чета  Whistling  Mr. Green

Хубав ден на всички  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт