Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 29 034
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Едит: не ям пица докато чета Naughty Миж честно!

# 181
  • София
Добро утро и от мен   bouquet
Днес съм решила да почивам  Flutter Ще си дочета и "Щастливите хора четат и пият кафе", ще поспортувам малко и през останалото време ще се разхождаме на слънчице.
Много странно, около мен трима човека са с вирусна бронхоплевмония. какво е това, да няма някаква епидемия?  newsm78
Кости, добра идея, да взема и аз да го облека моя и да го заведа до църква днес? Simple Smile
Хубав ден на всички ви  bouquet

# 182
  • София
Добрутру, най-прекрасни!!!  Hug

Мариетка, този прически са за Аватарната ни игра , темата е "Прически"  Crazy

Мария, страхотна изненада от Ивето  Heart Eyes
Тази книжка е май наистина за такива като нас  Grinning
Аз съм се записала за нея в Предай нататък, така че сигурно няма да я поръчвам от Сиела, но гласувах за нея, разбира се  Peace

Лофче, пожелавам ти да си намериш работа, която да ти е по сърце - това е мн важно   Hug

Костииии, тук сме се събрали все не-ядящи пици по време на четене  Naughty Ако някой яде и чете да говори сега или да мълчи завинаги  Laughing
И мен ме чака един още прозорец за миене, но ще почака ...

Камиче, ако знаеш само с какво удоволствие бих пила кафе с теб, но съм на работа по това време  Rolling Eyes
След 18ч няма ли да можеш?

Прекрасна есен е навън  Hug
Аз чакам да свърши една пералня (истинска Joy ), да простра и да поизлезем
Хубав ден на всички   bouquet

# 183
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Мария, прекрасна изненада ти е направила дъщеричката, браво Hug! Книгата и аз харесах, в сряда мисля да си я поръчам.
Кукнала съм по тъмно Crazy, прах, прострях, закусих и сега не ме свърта, а децата още спят...снощи се бях наточила за филма, 4 часа го свалях - накрая - няма субтитри ooooh!...рових, търсих, аз ли не направих нещо като хората, не знам. Сега го свалям пак, да видим какво ще излезе /хич ме няма в подобни дейности Outta Joint.../

# 184
  • София
Ииии имате много поздрави от нашата Наричка  Heart Eyes
Тя е по вълните на любовта, както подразбирам  Crazy  Heart Eyes

# 185
  • Ямбол
Лофче, Нели, Миж и всички, които искате да я прочетте, веднага я пращам за прочит, не я купувайте  Praynig
Благодаря за хубавите думи за Ива Simple Smile Добро дете е тя.. Сега й стискам палци за държавните изпити - първият е на 30 октомври Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 10:04 от Мария.Ч

# 186
  • София
Здравейте, дами!

Нямаше към два дни тук и какво да видя - 50 нови съобщения в групата! Simple Smile
Ходихме до една хижа в полите на Родопите и нощувахме там. И, колкото и да мислех, че гората ще е все още зелена, заради обилните дъждове, тя на беше. Вече е пъстра, пълна с гъбки и тишина! Simple Smile
А под топлите слънчеви лъчи е просто невероятно!

Благодаря ви за милото посрещане!
Хубава неделя от мен! Simple Smile

# 187
Мижче, а ти къде си на работа и колко ви е затегнат режима? Щото ако не ми е далече аз и по офиси ходя, не съм нахална хич Joy (но не, след 18 не мога - минавам през едно министерство, имам 2 часа прозорец, имам среща за обяд с едно френдче, в чийто офис не е редно да цъфна и после си бягам за провинцията).

# 188
Ду! Simple Smile
Браво на Ивето! Бонбонче е тя!  Heart Eyes
Мария и аз се нареждам на опашката,да знаеш.  Wink
Вчера цял ден градинарствах и сега не мога да се разгъна.  ooooh! И разбира се ,не ми остана време за книга. Напоследък успявам само по няколко страници преди лягане да прочета и това е.  Confused
Камиче,с удоволствие бих пила кафе с теб,но съм на работа... Няма да мога да се измъкна.  Confused
По-късно пак ще намина.
Хубав ден!
 Hug

# 189
ДУ Hug
Камик, добре дошла при нас, дано тук да ти хареса и да ти е уютно Hug
Нези, направила си си страхотен фитнес Hug
Камиче, аз почивам в понеделник, но не съм в София, иначе с удоволствие бих пила кафе с теб Hug
Хубав и слънчев ден ви пожелавам, момичета Hug

# 190
Дубрютру  Hug

Отказах се да ходя на лекции, цял ден ще се ограмотявам с граматиката по английски и ще чета приказки, че вторник съм на входен тест, искам да почна от 3то ниво, ама да видим какво ще покаже теста..

Вчера гледах филма The Giver/Пазителят. Разбрах, че има книга, някой чел ли я е?  Heart Eyes

Слънчева неделя  Hug Hug Hug

# 191
  • В Балкана
Добро утро!   bouquet

И аз от ранобудните, но днес се излежавах до почети 8 ч.  Heart Eyes

Уффф, чака ме къщна работа, но освен с една прахосмукачка, с друго не мисля да се занимавам.  Crossing Arms И през седмицата - малко по-малко, сутрин и вечер ще поразтребвам.

Еvilan и Камик, добре дошли!   bouquet
Камик, сподели моля, къде по Родопите си била?  Grinning

Нарчето, да дойде да разкаже повече за любовта и пеперудите!!  Heart Eyes

Мария Ч, ще си вземе детето изпитите!  Peace

Тази книжка и аз мисля да си я поръчам от Сиела, в сряда.  Laughing   И мисля да поспра с купуването на книги.. Като изключим подарените ваучери от Сиела, с които още не съм измислила, какво да си взема. И може би промоцията им за първи ноември.. Но не съм сигурна.

Бягам по леки задачки.
До после.  Heart Eyes

# 192
  • София

Камик, сподели моля, къде по Родопите си била?  Grinning

Хижа Чернатица.

# 193
  • Пловдив
Привет и от мен. Излизам със сестра ми и племенника навън...чакам само една пералня  да свърши. Времето е страхотно...

# 194
  • София
Вчера гледах филма The Giver/Пазителят. Разбрах, че има книга, някой чел ли я е?  Heart Eyes
The Giver съм я чела и я имам в ел. вариант на английски. Беше ми харесала .
Ако не се лъжа , имам и продължението.
Ако я искаш, сФиркай  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт