Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 29 012
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте Hug
Толкова много чистих и не мога да смогна да ви нагледам Rolling Eyes

Благодаря на всички за пожеланията за детето, мисля че вече е по добре, пие противоалергични сиропи и малко по малко кашля вече...важното е че доки не чу нищо на гърдите и не видя нищо на гърлото и това е добре...утре сме на контролен преглед...да видим дали ще се наложи АБ...явно прави такива някакви алергични кашлици...

Вие как сте, какво си правите в това разкошно време? Дават го цяла седмица така Crazy

Много са ви красиви кратунките Crazy

И пижамите са един път -много сладурски Crazy Grinning

Отивам да разпускам, но ще ви наглеждам Peace

# 166
Oooo, аз бях на лекции и съм изпуснала емоциите с пижами  Joy а пък какво хубаво Слънце печеееее  Crazy проснах се на леглото хем да си почина малко, хем да ме попече, голям кеф. Утре пак съм на лекции и много усилено се чудя да ходя ли.. то бива, бива, ама и аз искам да се наспя и да си почина, егати.

# 167
  • В Балкана
Добър ден!!   bouquet

Да се разпиша в новата тема.

Много хубави есенни пейзажи видях в първите страници! И като един виден любител ги оцених и се размечтах.  Crazy

Моите пижами  Mr. Green
Скрит текст:

И моите очи останаха в сладурските тикви на Незито.
Те стават ли за ядене?  Embarassed
Не, че ще тръгна да ги ям, само питам.  Laughing

От показаните на Лофчето съм срещала по пазарите тази с червеното похлупаче и "краставата". За първата имаше табелка, че не става за ядене.  Laughing

Уффф и аз имам за чистене и за оправяне, ама май няма да е днес.
Обикалях днес по оптики, че искам да си сменям очилата.. Не мога да си харесам рамка..  ooooh! В последните години модерни били по-големите (и кръгли стъкла). Ми като не ми харесват и по-важното, като не се харесвам.  Crossing Arms
Иначе от едни кашони се обзаведох с 3 книжки.  Party

Снощи си свърших книгата, която последно бях захванала да чета - "30 паунда". Довечера ще видя, какво ще подхващам.

Мижжж,
Скрит текст:
в "Земята и хората" има изложение на минерали и камъни - вчера, днес и утре (от 10 до 19 ч.). Вчера минах набързо, но ще се опитам да отида за повече време.  Laughing

Миналата седмица правих сурова туршия със зелено домати. Свършиха ми удобните буркани (и ме домързя), а ми остана още домати. Та сега реших да правя сладко с него, което не знам кой точно ще го яде.  Laughing

Тъй понеже времето продължава да е чудно, ние с Марс отиваме на квартална разходка.  Crazy

# 168
  • София
Мижжж,
Скрит текст:
в "Земята и хората" има изложение на минерали и камъни - вчера, днес и утре (от 10 до 19 ч.). Вчера минах набързо, но ще се опитам да отида за повече време.  Laughing

Ееее, жалко!  Confused Ако знаех предварително, можех да отида или да отидем заедно ...
А сега вече и за утре програмата ми е готова  Rolling Eyes
Те наистина по това време правят изложението - през октомври...
Нищо, здраве да е  Simple Smile

# 169
  • ГОре на черешата...
Мале, Миж, какви прически  Shocked Crazy Laughing

Аз подхванах най-сетне Тангра-та /докато пекох чушки на терасата  Whistling/ и така ме увлече...направих си регистрация в Замунда и сега си тегля Под небето на Тоскана - очертава се чудна съботна вечер, пожелавам ви и вашата да е такава Hug.

Рейн, доматИ-то те издава откъде си, хихих  Mr. Green

# 170
Девойки, понеделник съм преходно и предобедно софиянка, така че ако някоя софийко-базирана читателка има желание за бързо кафе, примерно между 10:00 и 12:00 по центъра, за мен ще бъде удоволствие. Мога да нося за четене "Момчешки живот" на Робърт Маккамън (не е фантастика по никакъв начин), мисля че имам тук и един "Слепоглед" на Питър Уотс, ако случайно някоя книжка девойка има желание да си го причини. Мисля, че и "Шадоус Фолс" ми се намира.
 Peace

# 171
  • на североизток от Рая

Само ви наглеждам. Пак ще ми заемат компа.  Confused

# 172
Когато прочетох за наградата на Милен Русков, много са зарадвах Simple Smile и засрамих newsm43.
Крайно време е да прочета "Възвишение". От лятото отлежава и все други книжки я пререждат.
Обаче.

# 173
Минавам за малко преди да се простра на дивана. Последна смяна от натоварената серия и вече официално в отпуск  newsm44

Гледам тук се вихрят разни совички и тикви  Crazy

Много ми харесват тези декоративни тиквенца. Тази година още не съм си напазарила декорация. Време е да сляза до пазара и да огледам бабите какво предлагат  Party

Лека нощ. Тези дни, ако не отлетя на някое любовно пътешествие, се надявам да идвам по-често при вас  Hug

# 174
  • Пловдив
Мариша, радвам се, че и ти си доволна от препарата  Peace днес пробвам едно избелващо прахче за  един боядисан бял панталон, ще видя то как е и ще кажа. А вместо сладкиш, може да се видим някога някъде... Hug

И аз си избрах пижама /розовата/
Скрит текст:

Днес цял ден бях навън, времето беше прекрасно, сега пера, чакат ме още перални и одеала имам да пускам, мисля да се възползвам от хубавото време...

# 175
  • Ямбол
Привет, момичета  Hug
През изминалата седмица имах адски много работа "на тръстиката" и не успях да се добера до форума, а са се случили тоолкова хубави неща тук  Hug

Мижж, чудна тема, както винаги  Heart Eyes
Лофче, уникални моменти си споделила с нас от този толкова емоционален ден! От сърце ти пожелавам мноого любов! В Сливен ли се установявате да живеете или не?

Честит празник на всички празнували. Пожелавам на всички здраве и любов   bouquet
Честит нов дом на вдовичката.. Видях във фейса новината  Peace

Незии, чудна изненада от Нели  Grinning Нели, уникални кратунки наистина  Simple Smile
Обичам есента и се нагледах на невероятни тематични снимки.

Да си помрънкам малко - в последно врме не ми върви с четенето нещо.. "все още чета "Лечебният код", а си мислех, че ще изчета на един дъх  Confused
Тази семица и аз като Нези получих известие без да подозирам от кого е.. Бях много приятно изненадана от дъщеря ми.. Тя знае, че обичам да чета преди лягане, затова и посланието е такова ..

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 23:03 от Мария.Ч

# 176
ДУ!

Неделя е а аз съм на крак пак от 6 и 30 ...  ooooh!

Мария Ч. страхотна изненада ти е спретнала дъщеря ти, и аз съм и хвърлила око на тази книжка и като гледам гласуването май ще си я поръчам в сряда от сиела. Да официално вече живеем в Сливен, и аз съм в процес на търсене на работа  Rolling Eyes

Точ, дано те споходи някое любовно пътешествие  Mr. Green Hug

Толкова от мен в този ранена час, отивам да стягам чантата и днес ще го играя селянче. Ако не съм много уморена довечера пак ще се отбия да кажа лека нощ  Tired

# 177
  • София
Добро утро,

Направих си кафе (дори почти го изпих)и аз съм от ранобудните днес 6:45 Simple Smile))))))))).

Мария Ч. страхотна е дъщеря ти. Дано и моята някой ден така ме изненадва.

Лофче, приятен ден и не се преуморявй.

Скрит текст:
Аз отивам да забъркам едни мъфинчета, че да пробвам новите формички.

# 178
Добрутро и от мен Simple Smile , аз съм си стандартно-будна, даже се успах днес...
Но кафе направих, фейса прегледах, пощата изчетох, мамата изрових... Joy
За закуска съм намислила да пробвам едни "пържени филии" на мултикукър, ама печени hahaha, сиреч някакъв хлебен сладкиш с мляко и яйце, да видим що за простотия ще си направя, ама нали е неделя, ден за експерименти  chef
Хайде приятна неделя на всички, които почиват и лека и спорна на онези, които работят.
И да напомня: утре закратко съм софиянка, желаещите и свободни дами, на които много им се пие кафе, могат да ми помогнат да утоля моята жажда за кафе и книгоприказка, ако естествено желаят.

# 179
Добро утро от още една ранобудница
Всъщност почти не съм спала. Но не от пране Mr. Green София нещо я мъчеше, а тя мен и така...

Точ не че не те искаме по-често при нас, но дано да отлетиш на някое любовно пътешествие Heart Eyes

Мария Ч. страхотна дъщеря си имаш, да ти е жива и здрава!
По-рано Нели май питаше за тази книга. За такива книгопристрастени като нас, само корицата е достатъчна, за да искаме да я имаме Laughing

Лоффф не се преуморявай много Wink

Времето е наистина чудесно, само за есенно почистване Mr. Green Онзи ден изпрах всички килими вкъщи, а утре ме чака миене на прозорци, цялостно почистване на къщата и ... само докато го пиша се изморих ooooh! Но пък после ми харесва да си седна на чистичко и свежо

Петя хърли некой мъфин на тук, много ги обичам.

Сега ви оставям, че с момичетата ще ходим на черква.
Лек ден Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт