Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 552
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дев,четох те докато чаках рейса на спирката.
Адски ме изкефи.Много ясно,че щесподелиш с нас  bouquet
Радвам се много с теб и за теб.
Сега само мога да ти пожелая успешно учителстване.Сигурна съм,че ще си един много коректен колега и прекрасен разбиращ преподавател.
Да ви кажа,че все забравям.
Когато се сприятелих с Нези във ФБ,видях че с нея имаме обща позната.Супер случайно.
Е,днес имам нова изненада.Майката на мое дете работи със Скарамуш.
Даже съм й казала да й предаде много поздрави от Синята слива  bouquet

# 241
  • в огледалото на живота
Ох,много сте мили всички ,благодаря ви момичета за хубавите  думи  Hug
Знам,че са искрени и от сърце!
Мисля си,че нещата ще се наредят по най-добрия за мен начин.....
Засега гледам във времето което имам определено като срок.Занапред нещата сами ще вземат своята посока-надявам се правилната.
Аз просто ще следвам пътя и ще бъда себе си..... Blush

Миж,а на теб  Heart Eyes за подкрепата и мотивацията ....знаеш каква.... Simple Smile

# 242
Добър вечер , сладки мои , нали не сте ме отлъчили , идвам да ви кажа че ви обичам , днес ми излязоха резултатите от изпита - имам 4-ка , хепи съм иииииии абе пеперуди има много около мен и съм спряла да чета и едвам стигнах сега до вас , ще ме извините нали за липсата ми  Embarassed    bouquet 
отлитам отново , надявам се всички да сте добре, здравички и щастливи , ще гледам ако мога утре да вляза да ви видкам отново . Цунки и хубава вечер   bouquet

Маришка , мерси миличка за предложението за "Ключът към Ребека" , но сега от хойкане нищо не съм чела , то и не мога да се съсредоточа  Laughing По натам ще ти я поискам .   Hug

# 243
Е,днес имам нова изненада.Майката на мое дете работи със Скарамуш.
Даже съм й казала да й предаде много поздрави от Синята слива  bouquet

Наистина ли, Слив? Тогава ще си очаквам с нетърпение поздравите! Wink  Blush

Скрит текст:
Аз пък ходих да говория с директораката на детската градина на дъщеря ми... Много дълго се пазех да предприема тази стъпка, но някак си прекалено много негативи се натрупаха за две години и почти никакви позитиви и така. Неприятно ми е, а едната от учителките ме гледа аааадски кисело...

# 244
  • Benelux / Varna
Момичета само се обаждам да кажа,че съм добре и че ви нагушквам всичките. Нямам никакво време за четене и не  съм ви чела, но като ми остане свободна минутка ще ви изчета.
Много ми идват на нагорнище ангажиментите напоследък, нещо хич не мога да се организирам. Предствете си моя приятелка родила преждевременно в петък вечерта и ми писала във фейса, а аз чак снощи научих  ooooh! Важното е обаче душичката да успее да се пребори и да оцелее. Още не съм я зърнала, а я обичам и се моля за нея. Много е мъничка само 820 грама и 36 см, родена е в 25 та седмица, можете да си представите какво е, а какво е на майчето й няма да ви разказвам. Ще кажа само, че това е трети опит след две загубени дечица - едното живя само няколко часа. Много се моля малката Нина да се окаже борбена душичка.  Praynig Майка й е в болницата от 5 седмици за да успеят да я задържат, но не успяха, но пък успяха да й инжектират лекарства, които да успеят да й развият дробчетата и да може да диша. Наистина се моля тук медицината да ме изненада и да успеят!
Надявам се всички сте ок и настроението да е на ниво! Прегръдки от мен!

# 245
  • на североизток от Рая
 Добър вечер, дори е време да ви кажа `Лека нощ!` Mr. Green

Обаче да ви осведомя, че вече имаме два комплекта с бухали.  Mr. Green Тръгнахме за един, за мен, но като го взех, мъжът ми попита дали и той не би могъл да спи с бухали  Joy hahaha, а аз това и чаках. Не очаквах, че ще ми е съмишленик, ама ей на, иска човекът. Че се сдобихме с два броя. Прибрахме се, вечеряхме, малко лаф и аз реших да ги разопаковам да ги огледам опънати. И още в първия комплект изненада - няма калъфка за възглавница.  Shocked се. Как все на мен.  Tired ooooh! В 9 без 20 тръгнахме пак за Лидл, добре че пазех касовата бележка. Нямаше хора вече в магазина, жената на касата беше много любезна и ми каза да погледна в кошовете за калъфката, а ако я няма, да взема нов к-кт. Калъфката беше в коша, някой я е вадил да я гледа, но що ли да я прибере после.  ooooh! А пък защо ли това се случи пак на мен, каръкът му с карък. Е, вече имаме два пълни комплекта, сега ще ги изпера и аз, после влизат в употреба. Харесват ми, дано още да поомекне материята им и да не се свиват. Какво се случва между чаршафите обещавам да не казвам.  Mr. Green Grinning

Влюбените да не оздравяват от тази болест пожелавам!  Hug Heart Eyes Нара,  Peace!

Лека да е нощта ви  и до утре!  Kissing Heart lovekiss

# 246
  • Benelux / Varna
Върнах се да прочета няколко странички  Joy
Малее, каква е тая офанзива за чаршафчета с бухали  Joy, сладурани! Ми да си ги ползвате с кеф и само хубави неща между тях!
охо Нели, тъкмо те изчетох, скица, как пък такъв карък се оказа? Важното е, че всичко е тип топ и в комплект сега!

Девичка, чудесна новинка си получила! Желая ти успех!

Нарче, честит ти взет изпит! И щом пеперуди пърхат, няма какво да се притесняваш! Забавлявай се!

Гиговчето, разбрах че се е привела в прилежен вид за книжката на Миж  hahaha Joy, скици, ще ми се да те видя обаче в тая поза. Неприменно се селфни, ако мож де!  Joy

Айде стига за днес от мен, гушш Hug Hug Hug

Офф, забравих вратлето на Слив, пък уж прочетох. Сливче, оправяй се душицо! Не е за хилене вобще, тичай на чичо доктор! Мож пък ти ареса ( офф днес ме е ударила нещо лигавнята, моля да ме извините, ама се сещам аз като преди време имах проблеми с гърба - как ходех на мануална терапия и моя мъж вместо да ми съчувства, ревнуваше как доктора ме пипал, "изпращявал" ( това за прешлените, да не ви се развихри въображението нещо), мен ме боли и офкам, а той си мисли че на доктора му е кеф. Слив, извинявай за отклонението. Желая ти да ти помогнат и бързо да се оправиш!

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 22:46 от zornitsa

# 247
  • USA, Steak State
Много сте се обухалили всичи!  Mr. Green

Аз явно само харесвам изчистените чисто бели спални комплекти с пухкави олекотени одеала. Не обичам шаренийки.

Момичета, дайте някаква DIY идея за подреждане на обувки с токчета в гардеробна стаичка. Не искам да ми стоят в кутии, а като отворя стаичката да ги виждам наредени.  Crazy

# 248
  • на североизток от Рая
Зори,  Heart Eyes, сладуранка си ти, като слънчеви лъчи топлиш!  Hug

За бебенцето на приятелката ти се моля  Praynig, дано да има късмет душицата, дано да направи щастлива майка си! Дай Боже!!!  Praynig

# 249
  • Пловдив
Зори, моля се с Нина всичко да се нормализира...дано малката душица успее да оцелее и има много късмет в живота  Praynig

От мен лека нощ  Hug

# 250
  • София
здравейте, деца   bouquet  Hug
с удоволствие ви изчетох. Зори, дано се пребори душичката  Praynig в нашата отчетна имаше едно момиченце, което се роди в 6-ти месец като нея. сега е вече 7 килограма  Heart Eyes, сериозни последствия от дългия престои в кувьоза няма Heart Eyes стискам палци....
много приятно съвпадение, Слив и Скарамуш  Party обичам такива Simple Smile
Нарче, когато кажеш   bouquet
Лофче, при тебе все хубави емоции  Hug
Дев, ами на мястото си си като учител, и ето - вселената ти съдейства...  Hug
Авлига, мисля за теб   bouquet
лека нощ на всички ви   bouquet

# 251
ДУ!

Започна да ми става навик, да казва първа ДУ в темата  Heart Eyes

Зори, стискам палчета за малкото човече  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Нели честити комплекти  Mr. Green

Вчера запалих темата с тези чаршафи и гледай какво стана  hahaha

# 252
Ох,Зори,като те прочетох и изтръпнах-и мойта снаха е в 25-та седмица.
Стискам палци и се моля да са силни и бебето и майката!  Praynig Praynig Praynig
Ама вие всички ли се обзаведохте с тез бухленски чаршафи!   #Crazy
Хубав ден!  Hug

# 253
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!

Скарамуш, изобщо не си го слагай, с малкият си син що ядове съм брала, но колкото и пъти да съм говорила с директорката - ефектът е бил незабавен и положителен. Хич и не ми дреме как ме гледали учителките - аз имам две деца и няма да позволя на никой да ги тъпче или опропасти Crossing Arms! За тях ставам от зла по-зла Twisted Evil. А и времето доказва, че съм била права. Дано директорката ви е като нашата бивша Peace.

Тюююю, втори звънец, отивам да си уча диванетата...

# 254
Милен Русков по NEWS7 - http://news7.bg/live Може би по-късно ще се качи предаването Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт