Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Как реагират участниците на новата тема?
Какви са мненията за игрите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми като лични събития, книги, игри, снимки и разнообразни интереси на участниците. Темите във форума обхващат поздравления за рожден дни, споделяне на лични преживявания, дискусии за книги и филми, изразяване на съчувствие при загуба на любим човек и обсъждане на ежедневни събития. Темите за дискусия във форума варират от философски мисли и рецепти за готвене до подаръци за деца, софтуер за редактиране на снимки, съвети относно проблеми със съседите, лични преживявания и съвети относно електронни устройства и козметични уреди.
-
Как реагират участниците на новата тема?
-
Какви са мненията за игрите във форума?
-
Как реагираха участниците на литературната награда на Милен Русков?
-
Как реагират участниците на случая с момичето с аутизъм?

за подкрепата и мотивацията ....знаеш каква.... 
Важното е обаче душичката да успее да се пребори и да оцелее. Още не съм я зърнала, а я обичам и се моля за нея. Много е мъничка само 820 грама и 36 см, родена е в 25 та седмица, можете да си представите какво е, а какво е на майчето й няма да ви разказвам. Ще кажа само, че това е трети опит след две загубени дечица - едното живя само няколко часа. Много се моля малката Нина да се окаже борбена душичка.
Майка й е в болницата от 5 седмици за да успеят да я задържат, но не успяха, но пък успяха да й инжектират лекарства, които да успеят да й развият дробчетата и да може да диша. Наистина се моля тук медицината да ме изненада и да успеят!
, а аз това и чаках. Не очаквах, че ще ми е съмишленик, ама ей на, иска човекът. Че се сдобихме с два броя. Прибрахме се, вечеряхме, малко лаф и аз реших да ги разопаковам да ги огледам опънати. И още в първия комплект изненада - няма калъфка за възглавница.

!
обичам такива

! За тях ставам от зла по-зла