Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 528
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
ДУ Grinning

Нелка, пожелавам ти всичкото щастие на света, ти го заслужаваш!!!

Нарче, на теб мила пожелавам да си винаги така щастлива!

Извинете че така набързо, но на работа ми е малко неудобно писането Rolling Eyes
Довечера пак Wink

Весело изкарване на празника на двете прекрасни рожденнички Hug

# 286
  • София
Специално идвам да поздравя две много сладки момичета - бъдете здрави и щастливи! Най-искрено ви отправям моите пожелания и ви прегръщам, Нара и Нели  Hug!

Изчезвам, че разместваме офиса и тук е луд-ни-ца  Crazy!

# 287

Честит рожден ден и от мен, прекрасни везнички Нели и Нара! Да сте много щастливи и усмихнати днес и много здрави, добри и обичани през следващата година. Целувкии!  Heart Eyes

Мариетке, благодаря ти за успокоителните думи! Знаеш ли, като идват от устата на учител дори по-успокоително ми звунат. В крайна сметка - така е, не сме си намерили децата на улицата, за да се примиряваме.  Crossing Arms

Слив! Получих си поздравите от теб вчера!  Blush Още като писа онзи ден си помислих за тази колежка и наистина се оказа, че е точно тя. Детенцето го познавам - водила го е на работа през лятото. Wink Наистина много сладко съвпадение.

# 288
Здравейте , момичета , много , ама много благодаря за милите пожелания   Hug  Обичам ви много и всички сте ми много скъпи  Hug

Нели , миличка , честит рожден ден и на теб , бъди жива и здрава , обичана съпруга , майка , приятелка ! Ти си прекрасен нежен човек , заслужаваш цялото щастие да е в краката ти струпано   bouquet  newsm59

Аз си взех изпита - имам 4-ка , пърхат пеперуди , разсеяна съм , и много се извинявам , че не съм чела последните дни темата ни , обичам ви много  Hug

Снощи гледах на кино "Не казвай сбогом" , заслужава си , шапка свалям на такива жени като главната  Laughing няма да издавам нищо .

Отивам да работя. Хубав ден и много усмивки да раздавате  Hug

# 289
Днес е много специален ден за темичката ни! Едни от най-лъчезарните ни момичета имат празник!

Нели и Нара, честит рожден ден и от мен! Бъдете много обичани и много щастливи, радвайте се на живота и на неговата красота! Бъдете целеустремени и постигайте с лекота успехи по всички "фронтове".  Simple Smile Прегръщам Ви!  Hug Hug Hug

И лека работа на всички останали!

# 290
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
НЕЛИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
НАРА !!!

Бъдете много щастливи, момичета!

# 291
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Нара и Нели  bouquet  bouquet  bouquet!
Бъдете като днешния ден - топъл и ласкав, слънчев и нежен, ярък и цветен, истински!

Книжарничката на острова
вече пътува към мен  Party

# 292
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НЕЛИ И НАРА! НЕКА СТЕ УСМИХНАТИ, ЛЮБЯЩИ, ЛЮЧЕЗАРНИ, СВЕТЛИ И ЩАСТЛИВИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

Днес имам 7!!! Shocked рожденника във ФБ и всичките са ми близки хора, не просто познати някакви! Явно това е доста плодовит ден през годините или пък просто живота ме е събрал с тези хора  Flutter

# 293
  • на североизток от Рая
 Мили момичета, благодарна съм на съдбата си, защото това едва ли  е случайно, че ме събра  с вас! Благодарна съм и за това, че ми позволихте да ви стана приятел, нищо, че е виртуално, животът е пред нас, ще ни събере и реално! Благодаря ви за търпението, за прекрасното отношение към мен, в което винаги усещам неподправена любов! Благодарна съм, че ви има, защото вие станахте част от живота ми за тази една година, в която сме заедно.
 В ден като днешния разбирам колко много могат да докосват души думи, изречени с любов. Със сълзи на очи, а вече и потекли сълзи, приемам пожеланията ви. Дай Боже да се сбъднат, дано добрите ви помисли се връщат многократно и при вас.
 Hug

Толкова хубави цветни поздрави сте ми приготвили. Трогателно е!  Heart Eyes

Чух по телефона Сливка и Мариетка, ами това е неописуемо. Сякаш ги видях, почувствах  допира им. А за пожеланието на Мариета нямам думи. Тази жена реди думите като трели. Наистина съжалявам, че не мога да запиша казаното от теб, Мариетко. Невероятно въздействие ми оказа с обаждането си, тъкмо навреме.  Hug

Нара
, миличка, честит рожден ден! Ти си крайно емоционална и дано нищо не те промени. Този характер ти отива, остани си толкова свежа, добра  и мила, всеотдайна си също, което пък се загуби като качество сред хората. Заслужаваш до теб да имаш човек с твоите качества и дано да си го открила. Дано да има кой да те допълва и пази. Бъди щастлива, мила, усещам, че с теб се случва нещо прекрасно. Wink Бъди здрава!!!  Hug Hug Hug

Аз вече получих "Книжарничката на острова", от моите деца.  Heart Eyes
Скрит текст:
Тони на обяд ми я подари в у-ще, бягаше към мен, каза, че ме обича и се разплака, но много плака. Толкова е сантиментален, как ще расте така. Ще му е трудно на това дете, но тази емоционалност не мога да му я избия, а  и не искам. Добър и сърдечен е, отдавам го на това. Искал той да ми подари книгата и не чака до вечерта да се прибере, а нали с него се разминаваме със смените и не се виждаме освен в у-ще за минути и чак вечер. И Десито му пратила книгата. А тя сутринта си навила будилник, за да стане и първа да ми честити преди да тръгна за работа и да ми подари букет. Разплакаха ме децата ми, но от щастие. Дано да са здрави, пък аз дълго да съм до тях.  Praynig

Да ви пооставя сега, че се отвлякох.

# 294
  • в огледалото на живота
Наричка,честит празник и на теб....сега виждам,че и ти празнуваш  Hug   bouquet
Да те забрави злото.... Simple Smile
Нека всичко за което мечтаеш се сбъдне!
Ей, така да пърхат щастливи пеперуди около теб.. Heart Eyes
Нели,имаш прекрасни деца  Hug
Да те радват винаги така!

# 295
НелиииHug Hug Hug
Прекрасни изненади са ти направили децата!!!   Heart Eyes

Скрит текст:
И аз щях да ти се обадя, но се оказа, че номерът ти е останал в стария ми телефон  Tired
И на Нара /както и на много други ooooh! / е там, но нейния го намерих в съобщение във ФБ, та успях да я чуя сутринта ида я поздравя лично  Heart Eyes
Да знаеш, че исках и на теб да се обадя и да те чуя.... Heart Eyes

# 296
Честит рожден ден,мила Нели!
 Пожелавам ти преди всичко да си здрава,обичана и много щастлива!  Да постигаш целите си, да получаваш това което желаеш и нека са около теб най-любимите ти хора-тези които правят живота ти така хубав  и интересен- за да го осмислят и да те подкрепят когато имаш нужда!

Честит рожден ден,Нарче!
Пожелавам ти празникът ти  да е вълшебен, както годината която те очаква! Нека бъдеш дарена с дълголетие, здраве,добри приятели и истинска любов!

# 297
И аз се опитах да се свържа с Нели няколко пъти, но телефона й постоянно дава заето, но то е обяснимо днес де....

# 298
  • На планетата Земя
Честит рожден ден, мила Нели!

Желая ти много здраве и щастие, много радости с близките хора!
Бъди все така вдъхновена, обичаща и обичана!

Наре, честит рожден ден и на теб!
Да си здрава, много щастлива, все така мила и внимателна! Весел празник!

Гиг, обади се на мен, дарлинг! Ще ти вдигна веднага!  Flutter Mr. Green

Момичета, подписвам клетвена декларация, че утре ви прочитам и пиша.  Blush Heart Eyes

# 299
Момичета, подписвам клетвена декларация, че утре ви прочитам и пиша.  Blush Heart Eyes

Запис на заповед по- щеше да хване дикиш  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт