Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Benelux / Varna
Честит Рожден Ден, Честит Рожден Ден, Честит Рожден Ден, Честит Рожден Ден!!! ( изпях го да знаете!)

Скъпи другарчета - Нели и Нарче, обичаме ви!!! Бъдете здравички и много щастливи! Обичайте и бъдете обичани! Дарявайте най- хубавите си моменти на любимите си хора! Нека те да са вашата упора! Мечтайте!
Едно букетче за Нарчето :

И Едно букетче за Нелито!

# 301
  • София
Момичета, подписвам клетвена декларация, че утре ви прочитам и пиша.  Blush Heart Eyes
Първо да представиш извинителна бележка!  Naughty
Толкова много дни отсъствия имаш  Crossing Arms

# 302
  • на североизток от Рая
 Идвам отново с хиляди благодарности!  Hug Hug Hug Много сте сърдечни всички!

Гигова, Мижжж,  Hug Heart Eyes, и без телефонно обаждане знам, че ме обичате, както и аз вас.
 Венка обаче се пребори със сигнала "заето".  Mr. Green  hahaha
 На мен ми правят питка сега, аз пък уж шетам, ама и тук едно око хвърлям. Wink

# 303
  • На планетата Земя
Нелка, стига си ни хвърляла омлети, една вечер ни забрави и си празнувай на воля. Утре пак ще кукнеш.

Първо да представиш извинителна бележка!  Naughty

Ей са, само да намеря някой да ми я подпише  smile3502

Миж, не щеш ли направо депозитче с растяща лихва в потъваща банка, а?  hahaha hahaha hahaha

# 304
  • USA, Steak State
Да са ни живи и здрави рожденичките!   bouquet

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 17:20 от TheBlackWidow

# 305
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 17:31 от mijjjka

# 306
  • София
Днес е много специален ден за темичката ни! Едни от най-лъчезарните ни момичета имат празник!

+1, както се казва  Hug
Честит рожден ден и от мен, мили момичета!   bouquet Бъдете здрави, щастливи и вдъхновени да постигате мечтите си  Hug

Нели, за теб, и твоята заразителна идея с бухалчетата:

Нарче, да ти върви по вода:

Весела вечер, момичета  Hug

# 307
 Нели и Нарче,  да са ви честити рождените дни!!!
Бъдете здрави и много много щастливи!!! bdbaloni

# 308
Честит рожден ден, мили мои момичета!!!
Аз също съм благодарна на съдбата, че ме събра с всички тук и в частност с тези две неподправени  в своята обич и отдаденост, винаги готови да помогнат жени, всяка от които грее със своя собствена светлина Heart Eyes
Нели желая ти преди всичко здраве, на теб и на твоите прекрасни деца и съпруг, и дано завинаги се запазиш така чувствителна и истинска Hug
На теб Наричка желая тези пеперуди да не заглъхват още дълго време и да се насладиш изцяло на любовните трепети! Появи се точно навреме, току виж се оказал Точният Wink

Честит имен ден на вчерашните именячки  bouquet Hug

# 309
  • На високо
Макар и чак вечерта се включвам за да честитя празника на прекраните ни момичета Simple Smile
Нели, честит рожден ден!!! Бъди все така светла, чувствителна и любяща! Само усмивки и щастие да има в прекрасното ти семейство!

Нара, честит рожден ден и на теб, мое другарче! Пожелавам ти цялата радост на света! Нека любовта винаги да е с теб! Да си все така слънчева и емоционална!

Аз натрупах много неизвинени отсъствия  Rolling Eyes, дано не ми намалите поведението или направо да ме  изключите Crazy.  Но друг път за моята особа. Чета ви, гледам да не изоставам много от последните новини, които споделяте. Така да се каже, тичам след вас, но куцукайки Mr. Green

# 310
  • на североизток от Рая
 Божа работа е срещата ми с вас. Отново ви благодаря, че сте толкова мили и приемам поздравите ви с влага в очите. Колко много ви обичам... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Деси,
Скрит текст:
ти си толкова мило дете.  Heart Eyes

Моят комп има някакъв проблем.  Confused Засега се справям някакси с него, но ако трайно се развали, да знаете, че ще се пръсна от мъка. Ще търся изход, но техниката старее, няма как.

Лека нощ! Тук съм, де, но не пречи да ви благословя.  Simple Smile

# 311
  • В Балкана
Нели, Нара, честит рожден ден!!

Пожелавам ви здраве, любов и много усмивки!
Да сте щастливи!!

# 312
ДУ  Hug

Рождениците надявам се да сте се повеселили доста вчера  Tada

Аз да ви нагледам докато пия кафе и после тръгвам по задачи, но пак ще хвърлям по едно око  Mr. Green

# 313
Нели, вчера нямах достъп до компютъра, затова се надявам малко по- късно да приемеш моите пожелания!
Честит Рожден Ден!!!Бъди много здрава, щастлива и любяща майка, съпруга и приятелка! Пожелавам ти всеки твой ден да бъде изпълнен с положителни емоции, слънчево настроение и хармония!

Нарче, Честит Рожден Ден и на теб!
Бъди здрава, щастлива и вечно влюбена  Heart Eyes

Момичета, да разкажете как прекарахте  Hug

Зори, как е бебе Нана? Дано се пребори душичката Praynig

Хубав ден!

# 314
Уф, че неприятно заваля ....  Confused
И в темата пусто ....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт