Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 485
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Лофче,сега остава ТМ да ти спретне и една софийска изненада и с радост ще дойда на кафе с теб Hug
Цял ден не мога да се включа.Бях на работа,после в Столична община за разясняване как да усвоим средствата за проекта и да ги отчетем.
На всичкото отгоре ни удари и един дъжд,добре че имах чадър.Ама шефката нямаше.И тя върви под моя ама не се сеща,че е висока и всичкото дъжд капе по моето Д....
После дъжда спря,шефката си тръгна,но колежката бързаше,та не можах и едното око да оплакна в някой магазин Crossing ArmsМного ме е яд.
Вика ми"Айде,муци,айде,че бързаме",а аз "Стой бе,муци,само в едно магазинче!" Laughing
Относно фамилията-аз съм взела тази на ММ.
Не ми пречи,бързо свикнах.Но и може би аз не се чувствам в чужд дом.Ние живеем доста далече от свекъра и свекървата,отделно сме си и аз така и не почувствах момента с отиването в друго семейство.Дори на моменти имам чувството че семейството сме аз,той и детето.Другите са около нас.
Може би ако от самото начало живеех в града на ММ,в жилището на родителите му,нещата щяха да стоят по друг начин.

# 331
Слив, кви са тия фотоапарати?  Whistling Много си ретро-шармантна  Heart Eyes
За играта няма ли да се маскираш?   Laughing

Уф, момичета, какво мислите за тази ебола....  Rolling Eyes
Аз сериозно се притеснявам ...
Ето, сега чета Пушков сериозно предлага Русия да се изолира напълно от Западна Африка, защото вирусът скоро щял да почне да поразява по 10 000 човека седмично  Shocked
На нас, в БГ само това ни липсва, да ви кажа....  Tired

http://ria.ru/world/20141016/1028657754.html

# 332
  • на североизток от Рая

Нели, кажи какви са ти разсъжденията за фамилното име, стана ми интересно. Simple Smile

Скарамушче,
Скрит текст:
иска ми се да го обясня кратичко, но не мога. Искам да го кажа и така, че да не звучи егоистично, но пак не мога. Може би защото бях  и малка, ненавършила 20 години, незряла някак, не разсъждавах като сега. Не исках с нищо да се отделям от моите родители, а с тази промяна сякаш се отдалечих от тях. И друго - не заобичах свекъра си, а фамилията...., защо мъжете не вземат фамилията на жените. Къде е тук отговорът. За мен няма напълно логичен отговор на този въпрос. Ама то е толкова философско за обяснение това, че всеки като разсъждава, ще гледа от своята камбанария и едва ли ще има еднакво разсъждаващи. Моята моминска фамилия беше нестандартна, име, което не съм срещала, освен в нашия край. Сега съм се сродила с тази си фамилия, като част от мен е, дори мисля, че си ходи с името ми. Децата ни не носят тази фамилия, те носят името на дядо си. Както и да е, имена...Ама все пак.

Сливче, правилно мислиш по този въпрос, особено написаното в края.
Скрит текст:
Аз живея в чужд дом, отидох в чужд всъщност. И си живея като дърво без корен. На този дом не казвам `у дома`, не мога. Нямам `у дома`, при майка ми вече е ` в майкини` и така....Ех, сега ми стана тъжно.  Sad

# 333
  • Пловдив
Добър вечер и от мен. Прекарах страхотни два дена. Вчера цял ден обикаляхме из Асеновград, пихме кафе до реката, след това обядвахме в едно заведение, където ремонтират шосето и пътят е затворен...спокойствие и блаженство, с гледка към планината...направих някои покупки /малки, но ми доставиха огромно удоволствие/ не минах без бухали  Laughing и котки - любов от пръв поглед
Скрит текст:

Едното коте някъде се е запиляло из селото, А. ходи да го търси с кучето но не го намери...утре и аз ще обикалям, хубавото е, че тук в нашата част, не тровят/трепят животни, та е по вероятно да е в някой двор...малко ми е свито сърцето, но си мисля, че ще го намерим или ще си дойде...

Времето днес в Пловдив се развали, есента бързо показа лицето си...Хубава вечер на всички  Hug

Нели,
Скрит текст:
надявам се проблемът около майка ти да се разреши
относно фамилията...ако един ден се омъжа искам да си запазя фамилията, на мъжа ми да я добавя с тире...а "у дома" е там, където са обичаните ти хора  Hug, може няколко места да чувстваш като "у дома".

# 334
  • София
Миж,дрешката я взех от едни мастити предлагачи на аватари и подписи от едно знайно и незнайно за някои местенце Laughing
За играта не знам дали ще се преоблека.Докато не си намеря свежа дрешка,няма да играя.Много са ми мрачни и сякаш пулещи се тези маски.
За Миж и на който му е интересно
Скрит текст:
Преди време имаше такава игра.Тогава участвах с някаква карнавална дивотия,с която дори аз не се възприех.Още се сещам за това.И между другото комбинацията я изтрих.Сега наистина ако намеря нещо свежо,закачливо и светло ще се преоблека,но иначе не.Само ще гласувам.
За еболата не ми се говори.Аз съм от хората,които не изпадат в паника,и може би и затова не се и замислям.

# 335
Не всички маски са мрачни  Wink
Я виж например какви забавни зъболекари  Grinning

Скрит текст:

# 336
  • София
здравейте, деца Simple Smile
аз съм няколко дни вече с ангажименти извън къщи, така се получи. утре за последно, надявам се, нямаше начин.
една история от офиса  Grinning
Скрит текст:
вчера шефа ме вика. "вземи, вика, тоя архитектурен план, и моля ти се, премести двете цистерни на него, както реално сме ги преместили в скалда  Shocked аз - аха , да се засмея, ама го гледам абсолютно сериозен... викам, г-н ... не бих могла да изчисля нито мащаб, нито място... не съм такъв специалист. той вика - нищо, горе-долу  Shocked викам му "ама аз... чертежа ще се съсипе...?  Shocked"... той само изсумтя недоволно  newsm78 следобеда - идва техноложката, и ми вика "ела да пуснеш един купаж  Shocked  Shocked  Shocked  аз викам "Кооооооо?" "ами да, аз си тръгвам, че съм болна, ти ще пускаш купажа  Shocked  Crazy - и съвсем сериозна. оцъклих се...  Grinning викам - абе хора, вие добре ли сте??? - представете си, майтапи били, на мой гръб, за добре дошла на тръстиката....  Laughing  Laughing  Laughing аз почти се вързах Whistling
хубави есенни вечери на всички ви  Hug

# 337
  • На планетата Земя
Неуморни сте с тези аватари и подписи!  Mr. Green Миж, обещай, че няма да си сложиш тези зъболекари!!!

Мариша, готини колеги имаш!  hahaha  Направо изливай бетонната плоча върху цистерните!

# 338
Неуморни сте с тези аватари и подписи!  Mr. Green Миж, обещай, че няма да си сложиш тези зъболекари!!!

Ами забавляваме се  Joy
Аз участвам с това   Mr. Green
Нали ми отива?  Flutter Виж какво симпатично полу-извънземно съм  Crazy

Скрит текст:

# 339
  • Пловдив
Ама обяснете за непросветениет, къде гласувате за тези аватари?!? Миж симпатично извънземно си.

# 340
  • ГОре на черешата...
Добър вечер!
Наминавам да кажа, че книжката ми дойде и сега ще бързам да  прочета Тангра, за да я започна.
Цял следобяд бях на един културно-етнографски форум, ученици водих и не съм подгъвала крак. Снощи до късно с децата бяхме в гаража, дойдоха дървата, та ги пренасяхме и редихме и още съм смазана, ама вече не ни е страх от зимата, тъй де, не че искам да идва...за имена и къщи си говорите, аз приех на ММ фамилията и от много време вече мисля само с нея. А домът, в който дойдох преди почти 15 години стана "моят дом" едва миналата година, когато в него останахме само ние, четиримата. То и оттогава най-сетне почувствах и ММ, че е само мой, ама това е за друг разговор Wink.
Хубави чорапи видях, искам и аз такива.

Лека нощ Hug!

# 341
  • Пловдив
Хубави чорапи видях, искам и аз такива.

Само потвърди и ще отида да ти взема и по пощата право при теб  Wink

# 342
  • София

Мариша, готини колеги имаш!  hahaha  Направо изливай бетонната плоча върху цистерните!
Laughing Миле, да  Grinning
ама, с моя оцъклен поглед както ме Фанаха неподготвена - да не сбъркам, да не нинам си кво си, па закона, па промените ... изпросила съм си го явно  hahaha
Гушко вече трябва да му дам индианско име - например - Дрънчаща олелия, или Тичащ юмрук...
Киф, лежи здраво 2 седмици още, да влезеш в 36-та....  Praynig
какво щях да пиша още...  newsm78  лека нощ  Blush   bouquet  Heart Eyes

# 343
Добро утро  Hug

Деси много хубави чорапки  Heart Eyes

Мариета, завиждам за подготовката за зимата. Аз хич не искам да идва за първа зима ще се топлим на климатик и съм 99,9% сигурна че ще умра от студ  Mr. Green Друго си е на дърва  Crazy

След изненадата на ММ снощи настроението ми доста се приповдигна. И известие от пощата имам за една книжка от размяна  Heart Eyes

# 344
Добро утро , минавам да ви пожелая хубав и усмихнат ден  Hug  Днес при мен пак се очертава доста работа да имам  ooooh!   Hug 

Общи условия

Активация на акаунт