Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 453
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро Hug

Миле аз такова ... не съм прочела,че имаме заръка да спим до късно Mr. Green
Гледам за котки и кучета си говорите. От малка искам коте, но майка ми нещеше и да чуе, сега ММ и той не дава ... За щастие в къщичката където живеем сега брата на ММ има питбул, които остави на нашите грижи и макар, че е навън и че не съм любител на породата кучето ми стана слабост. Нейното име е Любов.

Скрит текст:
На таблета имам само тези 2 снимки..
http://imgur.com/8SDXm2T
http://imgur.com/avxC7hp

# 376
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Пия си кафето с вас, отвън е направо ураган и така се е прихлупило небето, ужас, искам си вчерашното време Crossing Arms...аз снощи нали мрънках за коте и ей на - едно малко сладко черно писанче се нанесло да живее в клуба ни - като топка е пухкавичко, ама то всеки го храни, че вече и отбира - снощи не щя луканка, само филе яде Whistling. И току се намърда в скута на някой, с едни ококорени очички, голямо е сладурче. Днес като излизам ще купя нещо да го напудрим, че има бълхи. Довечера сме пак там на рожден ден, ще си го намачкам едно хубаво. Ще трябва да му измислим нещо като стане студено/ то е на втория етаж, който е полуоткрит - това е пространството под покрива, което си пригодихме за лятото, закътано е, но все пак си е на вън/. Ще измисля нещо, може му направя къща около комина или под бара, само дано си стои там, много е сладичко Heart Eyes.

Другарките с винцето спят още, мхъм Laughing.......

# 377
  • София
Добро утро,

и аз съм тук с кафето  morning Диването ме събуди в 7, че още в колата на връщане от детска заспа,и изкара 11 часа непробуден сън  ooooh!

Куче и ние имаме, но тя е на двора. Немска овчерка, на година и половина. Отделно в двора има и 2-3 котки, но тях ги гледат други хора - ние живеем в една къща с братовчедите на мъжа ми+ баба му и дядо му+свекър ми. За щастие всички си имат отдални входове и етажи  hahaha

Днес мисля да по марзелувам малко, че късния следобяд ще водим детето на цирк с едно приятелче от детската. Те двете като се съберат и става  ooooh! ooooh!

Нещо напоследък не ми върви четенето Sad

Вени май е време да ти върна книгата, че както е тръгнало скоро няма да я прочета, а вече ми е неудобно да я задържам  Embarassed

Хубав ден ви желая. Hug

# 378
  • София
И аз пия кафе и ви чета  bouquet
Днес ще чистя и ще сготвя нещо, че цяла седмица не съм припарвала до печката. Забравих от къде се пуска.

# 379
  • ГОре на черешата...
От копчето, Слив, от копчето  hahaha...

# 380
  • На планетата Земя
От копчето, Слив, от копчето  hahaha...

Хахаха, усмихнахте ме! Добро утро и от мен!

Нашата красТавица се намъкна между нас в 8,15 и храни някакви дракони.
Днес ще направя само супа от тиква, има още малко манджа (пиле с грах). Ще поучи девойката, а ранния следобед сме на детски рожден ден в Историческия музей.

Хубав ден!

# 381
  • Пловдив

"Умението е това, на което си способен. Мотивацията определя това, което правиш. Отношението определя колко добре го правиш." - Луи Холц

Добро утро, както съм споменавала и друг път - цял живот съм живяла с животинка. При майка ми остана едно куче, което вече е доста старичко, при моя приятел /той обича животни, но да са на двора/ има една немска овчарка и котетата, които спасихме - не знам как се случи, но те имат достъп до нас в къщата, аз уж ги кача за малко, те изкарат половината ден при нас...засега не се противи.
Винаги съм искала да имам черно коте, но досега никога не се е случвало. Имаше по едно време едно коте черно с бяло, което се появи, оказа се че е от двора на един комшия и в един момент си се прибра при него...

Мариета, вместо пудра според мен служи от онова лекарство което се капва определено количество между главата и гръбнака /понеже там е най-трудно да се ближи/ за да умрат първо гадините. Хубаво е котето преди това да е къпано. /Забравих му името, после ще погледна дали има останала опаковка да ти го кажа./ И след това му ръси пудра профилактично.

LofYou, Любов е повече от прекрасна, обожавам бели и чисто черни питбули, един приятел отглежда такива кучета и тайно се надявам някой ден да имам такова куче. Много са умни и верни на стопаните си.

# 382
  • ГОре на черешата...
Деси, фронтлайн комбо трябва да е. Ще питам във ветеринарната аптека дали се прилага при толкова малко животно. Поради тази причина и не мога да го изкъпя, особено пък както сега стана студено, ще го изстудя, все пак спи самичко и навън.

# 383
Добро утро  Hug

Излежавам се е кафе, таблет и книга в леглото ...
Най обичам съботните и неделните утрини и за никъде да не бързам  Heart Eyes
Едно слънчице е изгряло ... Прелест  Heart Eyes
На обяд съм на маникюр и на мол  #Silly А после ще правя паниран карфиол - обожавам го!  Heart Eyes

Кали, що така ти се опря Пентаграма?  newsm78
Вярно, описателен идва на моменти Несбьо, но мен не ме дразнеше - напротив, така се потапях по-добре в атмосферата   Mr. Green

Хубав ден на всички   bouquet

# 384
  • Пловдив
А пък аз уж нямаше да купувам книги известно време и пак излезнало нещо, което ме привлича  Whistling

Скрит текст:

Добре че имам други разходи на дневен ред, та може малко да го отложа във времето  Rolling Eyes

# 385
ДУ Hug
Пожелавам ви приятни почивни дни, милички Hug

Мижик, запарваш ли карфиола преди да го панираш?

Малкият обожава котките и постоянно ни дрънка да си вземем...ама баща му не иска в къщи май...Иначе на вилата имаме куче(каракачанска порода) и котка.

Момичета, тези дни ми бяха на европейското кино и изгледах 2 страхотни филма и искам да ви ги препоръчам, тъкмо в почивката да ги гледате.
Единият е френски трилър, със страхотни актьори, много добре сниман и със страшно изненадващи обрати, скоро не бях гледала по интересен и заплетен трилър, малко ми заприлича на скандинавските:
Tell No One
http://www.imdb.com/title/tt0362225/?ref_=nv_sr_1

А снощи гледахме с ММ френския Красавицата и звяра, той беше малко предубеден, но го изгледа и му хареса. Толкова красив филм, страхотни актьори, невероятни декори и костюми, направо съм удивена, бие по всички параграфи американските... и такива ефекти и картини!!! Невероятно красиво направена приказка! Много такива съм гледала, но този направо ме очарова и с любим мой актьор в главната роля(Винсент Касел) и актрисата много харесвам. Препоръчвам горещо!!!

Beauty and the Beast 2014
http://www.imdb.com/title/tt2316801/?ref_=nv_sr_4

# 386
Охо в съботното утро сте много активни всички  Hug Да ви е сладко кафенцето и дано си починете подобаващо. На мен плановете ми за Бургас се провалиха, но ММ е решил нещо да ме изведе някъде но мълчи къде точно  Rolling Eyes

# 387
  • София
ДУ  Hug!
Точно в 9 и 30 се излюпих, наспах се супер.
Гиговче, Tell No One е по роман на Харлан Коубън, наистина е много готин трилър.
Петенце, хич не бързам с тази книга, така че не се притеснявай изобщо да бързаш да ми я връщаш  Peace.
И аз ще ходя до мола, че миналата седмица купих колан за една рокля, обаче хич не съм го уцелила и ще го заменям за нещо друго.

# 388
  • на североизток от Рая
 Е, щом сте казали `Добро утро`, хайде и от мен едно Добро утро!  Hug Че ако не го кажа сега, ще стане Добър ден.  Laughing

Аз пия кафе отдавна, но все си доливам. Докато не изпия всичкото, не се спирам. Обаче установих, че като съм на работа,  и то-тази година, дори кафето си не изпивам. Аз, кафеджийката, нямам време за кафе. Това е голям показател, че хич ме няма напоследък.  Sad Ама не се оплаквам, във всяко нещо има плюсове.

При нас времето хич не  е хубаво. Имало е буря през нощта ,която не съм усетила, но видях пораженията по терасата. Падали са тежки неща, здраво подпрени. Валяло е, сега пък е тъмно и духа. Пералнята пере, днес не мисля да я спирам.  Laughing Представяте ли си, ако трябваше да перем на ръце.  ooooh! Не че не го правя понякога, но...

Мариетко, вземи котето у вас да го изкъпеш. Обработи го пак във вас и  го занеси в клуба. Едва ли ще се възпротиви мъжът ти. Аз навремето като си взех коте, беше с бълхи. Майка го изкъпа, после го маза, или пудри /не помня/ и  се изчисти напълно. Но то това вашето като ще живее навън, пак ще завъди бълхи. Миличкото!  Heart Eyes

Питбулът на Лофчето ме изплаши. Има нещо в тези кучета, което ме стряска. Не искам да доближавам такова куче.  newsm43

Брат ми има дакел и каракачанка /май такова беше/.

Да взема да си сипя още кафе и да видим какво ще готвя. Пак ще дойда ей сега. И вие не се отдалечавайте.  Grinning

# 389
  • София
добро утро и от мен  Coffee
хубава събота на всички ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт