Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Как реагират участниците на новата тема?
Какви са мненията за игрите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми като лични събития, книги, игри, снимки и разнообразни интереси на участниците. Темите във форума обхващат поздравления за рожден дни, споделяне на лични преживявания, дискусии за книги и филми, изразяване на съчувствие при загуба на любим човек и обсъждане на ежедневни събития. Темите за дискусия във форума варират от философски мисли и рецепти за готвене до подаръци за деца, софтуер за редактиране на снимки, съвети относно проблеми със съседите, лични преживявания и съвети относно електронни устройства и козметични уреди.
-
Как реагират участниците на новата тема?
-
Какви са мненията за игрите във форума?
-
Как реагираха участниците на литературната награда на Милен Русков?
-
Как реагират участниците на случая с момичето с аутизъм?
Прочетох ви ама!
бухленските ти чорапи също 

. Цял живот, откак се помня, сме имали котки. Всъщност у дома първата котка съм донесла аз - мама ми е разказвала, била съм на 3 години, ходили сме на гости у бабини май за Великден и на тръгване съм награбила една от котките на прабаба ми, от която имам смътни спомени, и така съм си я занесла пеш до вкъщи, през половината село. Оттогава все котките бяха в ръцете ми докато се ожених. А ММ не обича котки и не разрешава да вземем, как ли не го моля, децата и те мрънкат да ми направили подарък, а той не ще
...понякога си мисля ако някой ми подари коте дали пък няма да разтопи сърцето му
Имахме едно хъски, толкова много си го обичах
тати не ще друго от същата порода, били много доверчиви. Дали се изгуби или някой го е прилъгал..
Обаче аз видях вече дъното на чашата.

Може би съм още в началото, но все пак 100стр. съм минала. Прекалено описателна ми идва и чакам нещо да се случи, грабващо