Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 463
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Малееее, колко много сте писали  Crazy Прочетох ви ама!

Саске е много готин, и аз искам заЯк  Laughing

Деси, мисълта и на мен много ми хареса  Peace бухленските ти чорапи също Grinning

Нели, да минава всичко лошо около теб!  Hug

Аз съм много панирана заради тая ебола  Confused

# 361
  • ГОре на черешата...
Ха добър вечер, сколасах за днес и сега чакам ММ да се върне, че да ходим до клуба.
Много пухкав тоя Саске, само за гушкане. Аз искам коте. Ама като казвам искам - наистина много, много искам Praynig. Цял живот, откак се помня, сме имали котки. Всъщност у дома първата котка съм донесла аз - мама ми е разказвала, била съм на 3 години, ходили сме на гости у бабини май за Великден и на тръгване съм награбила една от котките на прабаба ми, от която имам смътни спомени, и така съм си я занесла пеш до вкъщи, през половината село. Оттогава все котките бяха в ръцете ми докато се ожених. А ММ не обича котки и не разрешава да вземем, как ли не го моля, децата и те мрънкат да ми направили подарък, а той не ще Crossing Arms...понякога си мисля ако някой ми подари коте дали пък няма да разтопи сърцето му Rolling Eyes? Че и подарък - как да го върнеш. Мечтая си за ей такова:
Скрит текст:

Или на райета:

# 362
Мариета, моя бащатко не щеше да вижда котка, изобщо някакво животно вътре, което да му се върти из краката (предполагам това е причината), в къща сме. Кучета обичаме всички, мама малко я е страх (немска овчарка все пак) Grinning Нооо (у дома котките сестра ми ги мъкнеше като беше малка  Laughing ) голяма игра му удари баща ми с първото ни Рижко  Heart Eyes  
Аз обичам котета, но само докато са малки Grinning после са ми прекалено лигави и много ме дразнят как ми се мотаят из краката постоянно и не слушат, ама изобщо Grinning
Виж кучето друго ще рече. Трябва да е голямо, че да има да мачкаш, мачкаш, мачкашшшшш  Heart Eyes  Joy Имахме едно хъски, толкова много си го обичах  Cry тати не ще друго от същата порода, били много доверчиви. Дали се изгуби или някой го е прилъгал..  Cry

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 20:14 от Merry.

# 363
  • на североизток от Рая
 Добър вечер! Петъчно изчезнахте май.  Laughing Дано да изкарате приятна вечер където  и да сте.  Hug

МериHug!

Мариетко, и аз искам коте, от години искам, но мъжът ми не обича котки  и не желае да имаме животно. Децата също искат котенце, особено Тони. Аз много харесвам сиви котки, с тигрови шарки, но сиви. Такъв Буболин си имах.  Heart Eyes Обаче няма да ме огрее. И май в апартамент не е удачно да се гледа животно, самото то ще се измъчва. Най-вече куче, от големите породи.
Мъжът ми скоро като ме попита какъв подарък искам за РД, аз казах - сиво коте, а той се опули изненадано. Ама, ей на, не получих поръчания подарък.  Crossing Arms Мариетко,
Скрит текст:
такова хубаво изживяване ми донесе тази вечер. Така си ми нужна и как познаваш кога `да дойдеш`.  Hug Heart Eyes

За първи път ми се случва да дремя сама и да пия бяло вино срещу екрана. Нормална ли ви се струвам?  Joy Joy Joy

# 364
  • София
Добър вечер и от мен.

Нели, напълно нормална си си.
И аз зяпам в монитора, но съм си направила безкофеиново кафенце  Laughing

# 365
  • на североизток от Рая
 Ех, Пете, успокои ме. Ама след пет луди и напрегнати дни, дано леко да се отпусна. То и чашата не  е пълна, ама все пак е винце.
 А ти защо стоиш само,  а не пишеш?  Wink

# 366
Нели, аз това редовно го правя  Joy
Сега гледам Гришо, ровя се в нета, сканирам "ЗигЗаг" и пия страхотно бяло вино, наздраве!

# 367
  • София
Не съм само,

мъжкото тяло гледа ТВ, до мен. Аз си ровя в нета и надниквам тук от време на време, много съм уморена и към момента мога само да се пооплача, така че по-добре да не го правя.

# 368
  • на североизток от Рая
 Мария, наздраве, мила!  newsm24 Обаче аз видях вече дъното на чашата.  Mr. Green

# 369
  • Пловдив
Ооо, и аз съм тук, блея в стената, в монитора...преяждам  Embarassed
Зяпам телевизия....

# 370
  • София
newsm20

Наздраве на всички, които разпускате с чашка!

Току що приключихме с вечерята и след като разчистих, седнах да ви нагледам.
След малко смятам да се отдам на книжка, че моите вече са си по леглата.
Нещо, обаче, тази "Пентаграм" на Ю що така ми се опъва  newsm78 Може би съм още в началото, но все пак 100стр. съм минала. Прекалено описателна ми идва и чакам нещо да се случи, грабващо  Rolling Eyes

# 371
Kally, той така описва, описва, че по някое време наистина ти писва... но пък всичко му е така навързано, чееее  Crazy Laughing

# 372
Аз пък съм с кучляци, имала съм чат-пат котки, но не съм коткарка...
Ето такива сме.

(това са грифончета - брюкселски - рижото - и белгийски - черното с рижичко)
Утре и другиден няма да ви навестявам много, че съм командировка на Разлог, но в неделя вечер ще разпускам с вас отново Simple Smile
Междувременно - наздраве на разпускащите!

# 373
  • На планетата Земя
Ха, наздраве! Пийвате, а песен не чувам.  Mr. Green

И аз ще лагам след малко с книжка в ръка. Сега се галим със зайко и ви попрочитам. Днес слеобяд успях да отида до библиотеката, после на плуване, заведохме щерката на танци, разходихме се междувременно още малко. Супер готино е в петък вечер!

Спокойна нощ ви желая и утре никакво ставане преди 9,30.

ПС -ооо, Камиче, страхотни кучета!

# 374
  • на североизток от Рая
 Вече харесвам и грифончета. Heart Eyes Честно казано, не бях чувала за такава порода.  Embarassed

Камиче, ти не ни навестяваш често и без друго, а сега казваш, че ти предстои изчезване. Хайде завърни се трайно, де.  Hug

Миле, винаги ми е приятно като прочета за разходките ви.  Simple Smile Hug

Аз също мисля да се опъна с книга.

Лека нощ!  Hug

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 22:16 от neli mar4

Общи условия

Активация на акаунт