Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 556
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Мариетка, златни ръце имаш! newsm10

Нарче, не можах да се стърпя и аз да взема отношение по това, което правиш. Аз също съм минала през подобен режим. Наистина ми помогна. Много от здравословните ми проблеми отпаднаха и вече не пия лекарства за тях. Отслабнах с 13 килограма. Но аз съм го правила под ръководството на лекар и то за два пъти по-кратко време. Един месец е много ако го правиш без лекарски надзор. След това трябва много внимателно захранване и коренна промяна на начина на хранене , за да се задържи резултата. А това може да ти обясни само лекар, иначе е опасно. Ти може би си се съветвала със специалист, но дори моите думи да те подразнят, аз съм длъжна да кажа.
Вече три години от както започнах и още държа резултата. Grinning

# 436
  • София
Мариета, шапка ти свалям - това си е изкуство, и с тая фея отгоре...
Нарче, аз никога не съм пробвала да гладувам, освен по време на тримиренето (през пости) , ама и то трудно ми се получава. Сега обаче съ се обзавела с един велоергометър - от седмица, успях в лудницата да го купя, и всеки ден въртя, променила съм си и начина на хранене. Да видим  Mr. Green
За домашните сладка - това лято не успях, обаче направих много натурални плодчета на Гуши, както и пюрета за папкане. Сега ми идват голямо улеснение.  Blush
Миналата седмица поработих здраво няколко дни - много е хубаво човек да прави промени в ритъма си на живот. Толкова сили се пробуждат в него от новостите... Сега пак ще съм си вкъщи, но мисля, че поне месец - два ще бъда много по-ефективна в домашните си задачи - има да ми държи влага тая динамка...  Crazy
Радвах се и на зайчето на Слив, и на Нелините цветета, филма на Гигич си го сложих в един линк...и още неща имаше...  newsm78 Прегръдки за всички и хубава съботна вечер   bouquet

# 437
Мижик, много благодаря за филма, мнооого ми хареса Crazy Обожавам скандинавски трилъри на книга и на филми, особено ми харесва европейското кино напоследък, писна ми от американските булшити, европейците се справят къде по добре и с режисурата и с актьорската игра, може би защото повече се борят да се докажат и явно им се получава Wink
Давай още филми Laughing

Давайте готвачките рецепта за кекс сега Rolling Eyes Laughing
Моят винаги ми излиза от формата и ми о*ира печката и после го стържа от дъното, пробвах и с половин доза, ама...
Ако имате нещо сполучливо, фърляйте насам Praynig

Мижик, много попани нокти Crazy

Мариета, изумяваш ме, просто си вълшебница Crazy

Ей, Нели, прияде ми се сега Гараш, тоолкова я обичам, защо я спомена Grinning

Дано наистина Кифчето да не ни е чела днес, че...милата Rolling Eyes Grinning Дано при нея всичко да е наред Praynig

Хубава вечер на всички ви Hug

# 438
  • София
Гигова, аз мисля, че туршия слагаш, а ти филми зяпаш  hahaha   Hug.

# 439
Гигова, аз мисля, че туршия слагаш, а ти филми зяпаш  hahaha   Hug.
Ква туршия, кви 5 лева Laughing
Мързелувам. Wink
Заболя ме гърбът от лежане ooooh! Grinning
Ай лека ви Hug

# 440
Добро утро Hug

Мариета каня се от доста време да ти кажа, че правиш наистина страхотни неща. Все едно не са правени от човешка ръка.  Heart Eyes

Нели благодаря за рецептата днес ако ми остане време ще я пробвам. Hug

Аз пак имам проблеми със съня и съм скочила в 6 ... ама и вчера си поспах 1 час следобед

# 441
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Благодаря ви, момичета, но имам още мнооого да уча. Ето например лицето на феята ми е толкова зле, че Confused...а сладкарница в нашия затънтен град - гладни ще Умрем, ако чакам само на нея...отивам да правя другата торта, че и ми се насъбраха над 100 бисквити...скоро няма да си прочета книгата Outta Joint.

# 442
Добро утро , момичета , наспахте ли се  Hug Време е да ставам да си правя чая аз .

Мижче , страхотен цвят е лака . Имам го , ако не бъркам даже почти същия и ми е любимия , не знам защо , но на него най - много се радвам.

Маришка
, аз пък съм решила народни танци да запиша др.месец пък да видим , колебаех се и за фитнес , ама искаше ми се нещо ново и различно .  newsm78

Еви , също го правя хем здравословно да ми повлияе , хем и килограми малко да сваля . Доколкото знам , при правилно направен курс на лечение много болежки могат да изчезнат или се замразяват. Така , че нищо не ми пречи да го направя , от глад не се умира , напротив , тонус имам в изобилие .

Ставам аз да слагам чая и малко да поизчистя , че къщата на нищо не прилича  Embarassed  През седмицата само се ослушвам и нищо не правя , сега е момента да запретна ръкави  newsm79  newsm28   wash

# 443
Добро утро, прекрасни мои Hug
Аз пак се позагубих, но не е по мое желание Naughty Нищо де, надявам се е за добро Praynig
А и да се оплача, че таблета ми се прецака Cry Падна един-единствен път с екрана на долу, от не много голяма височина и и сега на екрана не се вижда нищо, само една цветна цапаница. Вярно, от нисък ценови клас е, но пък така лесно да се скапва Crossing Arms Утре ще го връщам, да видим какво ще се получи.

Свате снощи изгледах Красавицат и звяра, мноооого ми харесва. От дете това ми е любима история, но французите наистина се справили повече от превъзходно!

...................

Ох, свеки дойде ooooh! После пак ще намина lovekiss

# 444
  • Пловдив

"Ако човек върви уверено по пътя на мечтите си и се старае да живее живота, за който копнее, ще постигне успехи, за които не е и подозирал." - Хенри Дейвид Таро

Добро утро и от мен  Hug Пия кафе и после ме чака чистене  ooooh!
Следобяд мисля да накарам моя човек да се разходим до Бачково, ще видим дали ще се съгласи.

Мариета, а по принцип има ли възможност твоите торти да се изпращат по Еконт? /моля, не ми се смейте на питането/

# 445
Ето ме пак Grinning

Аз пък не обича животинчета вкъщи, имам си цели три Mr. Green На двора, да.
А и бях споделяла по-рано, от както любимият ми Шарик умря, не искам да се привързвам към други животинки, изживявам тежко загубата.

Като сте заговорили за тези бухали, сега виждам, че шишетата на София са целите обухлени и са много сладки. Случайно съм ги подбрала, честно!

У нас майка е цар на туршиите и прави за три къщи, та аз идея си нямам. Но май ще трябва да се понауча.

Мариетке благодаря за рецептата за щрудела. И у нас има много ябълки и ми се щеше да направя един сладкиш тея дни.
Като рекох сладкиш, оня ден пекох мъфини. За първи път леко се отклонявам от рецептата и ги правя по мой си начин - с канела и карамфил, а те взеха, че излязоха страхотни. 20 бройки за един следобяд се изядоха Shocked

Нели страхотни цветя!
 При мен пък бегониите  се развиват много добре, явно у нас е идеално място за тях Grinning Но иначе петунии, тагетиси и още някои, които сега не си спомням кратко изкарват на моя балкон ooooh!

Цитат
Венка,  като чух мазна баница и настръгнах за момент ....  Wink после се сетих, че прочете "Леопардът"
Joy hahaha

Нели и твоята рецепта ще опитам Wink , че само как обясняваш и ми се прИяде.

А Нара и аз другия месец ще се записвам на гръцки народни танци,много зареждащо ми действат подобни курсове.

Айде сега ви оставям, достатъчно досадих. Отивам ад се трудя неделно ooooh!

# 446
  • на североизток от Рая
 От мен - Добър ден! Утрото го прескочих, че имах други занимания.  Simple Smile

Кости, наистина липсваше, но се включвай, когато можеш. Освежаваш темата с присъствието си.  Hug Пробвай рецептата за моя сладкиш, наистина става мек и сочен и не изсъхва и на другия ден. Ето, днес закусваха с него децата, толкова е мек и е станал още по-ароматен като е престоял тази нощ. Аз пък пих кафе  и хапнах парче от него. Ай, стига толкоз.  Laughing

Деси, мисля, че Мариета праща сладки и торти с Еконт. Но нека тя да каже. Аз мисля, че го е споменавала, затова знам. Имам намерение да се възползвам от тази възможност, но ще я известя отдалеч, да се подготви.  Wink

Нара
, стига шета. Работа винаги има, разпускай в почивните дни. Те иначе защо са почивни.  Hug

Някой чете ли вече "Книжарничката на острова"? Аз мисля да я започна днес. Толкова е хубава корицата на тази книга, просто я държа и си я гледам.  Simple Smile

Гале, търся си из гардероба подходяща блуза, че да ми пасва на гривничката. Утре ще се докарам с нея, вчера из нас си я носих, но така се страхувам да не я скъсам.  ooooh! Много е хубава, много нежна, цветово е прекрасна. Аууу, щях да снимам да ви я покажа.

Чао засега, после пак ще дойда!  Hug Hug Hug

# 447
  • ГОре на черешата...
Деси, торти няма как да се изпращат - не приемат, а и е голям риск, не се знае в какъв вид ще стигнат. Сладки пращам редовно, няма проблем.
Изчезваме малко навън.

# 448
Добро утро от мен! kyllmg

И аз имам разни грандиозни  Laughing планове за днес да си почиствам пералянта и да правя шоколадов сладкиш (от любимия ми блог за мармотите и шоколада), но като гледам колко е хубаво времето навън, май вместо това ще предприемем експедиция из Борисовата градина. Wink

# 449
Добър ден и от мен!  Simple Smile
Аз днес съм на вълна чистене.  Но сутринта почетох малко книжка в леглото-голям кеф!
Нели,виж тук какви печати се предлагат,може и да ти свършат работа ,а има и възможност за поръчка.
http://www.slanchogled.com/Product-KPC-печат-силиконов-1021,-бухалче-с-цвете,-5-6-cm_4442.aspx
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт