Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 29 155
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Върнах се от маникюр  #Silly  Сега дори аз мога да чета книгите си  Joy
След това минах през Сити центъра - трагедия! Много западнал този мол, всеки трети магазин затворил...Нищо не ми хареса, но и нищо конкретно не търсех  Laughing

Гледам за туршии говорите... При нас свеки прави за тях, за нас и за зълва ми  Laughing
Пукани чушки съм правила по начина на Гиговчето, но аз слагах и малко зехтин. Стават много вкусни  Heart Eyes

Нели, много хубави цветя  Hug
Браво на теб   bouquet

Със Зори и Точ вЕрно заминаваме за Лас Вегас  Mr. Green
То като гледам целия фейс заминава за някъде - кой за Доминиканската република, кой за Франция за по 17-23 месеца  Whistling

Кали, и при мен е разпокъсано четенето  Rolling Eyes
Клара я влача сума ти време  Confused

Нара, слушай Мери какво те съветва за хрането  Simple Smile
Недей да спазваш диети, на които чакаш край и броиш дните, за да се наядеш.
Намали въглехидратите и ще видиш  Wink

Слив, и аз съм решила да си купувам нова прахосмукачка.
Не знам каква, тя нашата не е стара, но искам по-мощна. А нали любимият ЕС забрани мощните, та трябва да побързам, докато има наличности ...  Rolling Eyes
Сподели на кой модел си се спряла  Peace

Нези, честита къща  Hug  Къде се намира, ако не е тайна?  Simple Smile

Венка,  като чух мазна баница и настръгнах за момент ....  Wink после се сетих, че прочете "Леопардът"  Joy hahaha

# 421
  • София
Венка,  като чух мазна баница и настръгнах за момент ....  Wink после се сетих, че прочете "Леопардът"  Joy hahaha
Ха ха ха  Joy Joy Joy!
Толкова сериозно съм взела нещата, че дори не смея да ям, докато чета собствената си книга  hahaha Hug!

Мда, Сити център е станал супер зле  Confused. Аз ходих до Парадайз - там пък беше страшна навалица, а и нали Черни връх е затворен, имаше и задръстване.

Миж, какви ноктаци си направи? На мен така ми се носи някакъв тъмно червен есенен цвят!

# 422
  • София
Червени си направих, но не тъмночервено и са ми късички  Simple Smile

# 423
  • София
Ох, завид  pletka! Моите са дълги, сестра ми пак тренира върху мен. Не й се видяха достатъчно четири медала от Лондон и реши, че за Арена на красотата трябва пак да се упражнява  Laughing.

# 424
  • София
И сладкиш направих.С ябълки и грис.
Ще споделя като се опече.
Миж,боса съм в моделите,но ще търся с такъв филтър НЕРА.
И цена до 250 лв.
По-нагоре не.Също така ще гледам да е с метална тръба,за да не стане същото като със старата ми прахосмукачка.
Яд ме е за нея.Баща ми я донесе от Германия-Филипс-на 20 год.е и не е мръднала,но като се замисля,първо е слаба като мощност,с торба е и изкарва прах,колкото си искаш.Язък ми за чистенето.
На мол ще ходя утре.Също мислех да е в Парадайс.
Днес хем не ми остана време,хем ММ цял ден беше на работа,сега отиде да играе футбол, и то си мина деня.
В момента едно съседче е вкъщи да поиграят с Марти и така.Може по-късно с майка му да ударим по една ракийка Wink

# 425
  • на североизток от Рая
Ох, завид  pletka! Моите са дълги, сестра ми пак тренира върху мен. Не й се видяха достатъчно четири медала от Лондон и реши, че за Арена на красотата трябва пак да се упражнява  Laughing.

Евала!  Peace Пак да спечели медали.  Hug

Мижжж, покажи ноктенцата, молим!  Hug

Слив, замириса ми твоят сладкиш.  Heart Eyes Усещаш ли аромата от моя?! Вече го опитах, перфектен е. Прилича на недопечен, но той е просто по-мек и сочен от ябълките. А пък как ухае..., не е истина просто. И хора на диета биха го опитали.  Mr. Green Препоръчвам рецептата, наистина се получава, увеличих дозата и стана достатъчно като количество.
Сега метнах пиците, да видим там какъв резултат ще има. Изглеждат перфектни като са сурови, дано на вкус да биват. Че като съм затрила рецептата за пица, търсих в нета, добре че е популярна, че я открих бързо.

Сетих се за детството си.
Скрит текст:
Точно в такива дни като днешния, мрачни  и хладни, есенни, зимни, в почивните дни, майка винаги правеше нещо сладко - сладиши, кекс с швепс, локумки, кифлички с домашен мармалад от сливи. И винаги идваше на гости нейната леля, която беше стара мома, защото имаше страхотно изкривяване, може би рахит и остана неомъжена. Сега такива картини като от филмова лента изникнаха пред очите ми.

# 426
  • София
Ох, мама какъв сладкиш от стари сладкА прави, с канела  Crazy Отдавна не ми е правила, ще взема аз да се пробвам да замеся един такъв скоро   chef Как ми се дояде нещо домашно сладичко, като ви чета  Flutter

# 427
  • ГОре на черешата...
Ида да покажа нещо само за Нели, и ще чакам ММ да изчезваме в клуба на РД. Ноктетата искам и аз да видя, плийз...
Скрит текст:
Ей това цвете с феята правих снощи докато си приказвахме, Нели:

За рожденика направих сладка-мотор, всъщност неговия мотор точно, но няма да я качвам сега, да не я види.

# 428
  • на североизток от Рая
 Въх, Мариетиииии,  #Crazy. И моЖ ли ми обясни, как точно държиш телефона и правиш нещо с ръка/ръце.  Thinking Страхотна торта отново, каква ли е вътре.  Flutter
 А рожденикът бгмама ли чете, впрочем, че щял да си види мотора тук.  Joy

Кали, и аз съм правила сладкиш с домашно сладко, но той е постен, без яйца, става много хубав, бях постила веднъж и тогава го пробвах. Може би ти за друг говориш. Пробвай да направиш, няма нищо страшно, освен това, импровизацията винаги води до добри  и неочаквани резултати. Почти никога не спазвам напълно рецептите, по които правя нещо. Винаги има и щипка уйдурма от мен.  Mr. Green

# 429
  • ГОре на черешата...
Нелко, телефончето го придържам до ушето с рамо, работя и с двете ръце Laughing. А  първо качвам във фейса снимките и тогава тук, инак от компютъра директно не става, затова...пък вътре е, ами...мнооооого шоколадова, само в крема бутнах 500 г натурален шоколад Crazy, а блатовете намазах с домашно желе от дюли...въх, дано само Кифчето не чете ooooh!...

# 430
  • на североизток от Рая
 Ти първо мен съжали, че го прочетох.  Crossing Arms А за Кифчето мислих вчера, дано да се обади, че инак ще си помисля друго.  Heart Eyes

# 431
  • ГОре на черешата...
 Whistling

# 432
  • на североизток от Рая
 Мариетко, влязох да разгледам блога ти. Забелязах торта Гараш, която си правила за РД на мъжа си.
 Днес много пиша, прекалих и досадих сигурно. Давам си почивка, на вас също.

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 21:02 от neli mar4

# 433
  • София
Ето ги ноктетата с Гелиш, нищо особено не са (на фона на тези, които /с кой акъл?  Crazy / правeх години )
Напоследък ги нося максимално къси, по-удобно ми е  Peace

Скрит текст:

Мариетка, мислила ли си да си направиш собствена  сладкарничка?  Simple Smile
Мисля, че е чудесна идея за собствен бизнес  Hug

# 434
  • София
Миж,перфектното червено.
Нел,надявам се да се върне ТМ Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт