Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 535
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
kabo6ar, добре дошла при нас  Hug

Аз също нищо не съм чела от него, но вие така го хвалите, че чак ми се прИчети  Laughing
Аз така откликнах за книга вече повече от година си я чакам...последно щях да си я получа по пощата, най-мразя да дам книга и да не си я получа  Sad ами ако се е случило нещо с нея - сподели /изгубих я, не знам къде е/, но да си просиш вещ, която си дала е много гадно....

# 571
Кабошар, добре дошла   bouquet

А направо се потресох колко правописни грешки имаше в "Нестинарка", това наред с гадния скан стана причина за такова забавяне. Със "Зигзаг" ще съм готова до ден-два обаче  Laughing После ще започна "Тангра". Като не мога да си разменям книжки с вас инЪче  Laughing Hug

# 572
Eхааааа, мария, страхотна си  Crazy Hug

kabo6ar, добре дошла Simple Smile

Като сте започнали с на вън, аз много се дразня на незнам, немога  Sick или пък на всички нови думи, които завършват (а всъщност не съществуват) с Й  ooooh! и всичко ми се преобръща, когато някой каже или пише "търсиме, искаме, носиме"  Tired

За всички  Hug Hug Hug

# 573
  • на североизток от Рая
Нелко, навън е една думичка.  Wink  

Ооо, знам. Ти май не усети задявката ми.  Laughing

Да попитам ли за `въобще` как се пише правилно, или да си гледам работата.  Laughing

Мария,  Hug!

# 574
Мария, и от мен огромно благодаря!!!  Kissing Heart
Ще очакваме Тангра-та и Зиг-заг  Grinning

А да попитам - "Нестинарка" на кой роман бихте я оприличили, горе-долу?  Embarassed
Толкова много се говори за нея, че ми се иска да знам какво да очаквам...  Blush

# 575
  • на североизток от Рая
 Мижжж, то се оказа, че много хора я искат "Нестинарка", пък само аз и Мария май сме я чели. Аз сякаш ще се въздържа от коментар на коя книга я оприличавам. Само ще кажа, че за мен е прекрасна. Мария ако иска, да сподели. То и на мен ще ми е интересно да чета чуждо мнение за тази книга. Ще чакам.

# 576
Ку ку Simple Smile
Добре дошла Кабошар  Hug

Тук както го обърнахне на готварска тема, като дойде новак първо казва какво е сготвил, а после какво чете  Joy , както направи  Кабошар Simple Smile

Аз работя, после ще готвя /чета / гледам Simple Smile

Ай до скив Simple Smile

# 577
kabo6ar, добре дошла  Hug
Аз днес нито ще пера,нито ще готвя. Joy След малко отивам на йога.  Simple Smile
За  Несбьо и аз се въздържам все още.  Peace

# 578
  • Benelux / Varna
Добър ви ден девойки,

дзак, добре сте, радвам се!  Hug

Аз пък да ви кажа, много грешки мисля че допускам, защото много обичам да се лигавя и базикам като говоря - така изразявам доброто си настроение и си мисля, че успявам да разчупя езика, така че да ми е приятно да се шегувам. Така разбира се правя много грешки нарочно и умишлено, понякога ме разбират че се майтапя, но понякога ми се връзват и ме гледат с насмешка. Грешките основно са в конструкцията на изречението и умишлено поставени в думичките. Иначе съм се пробвала на много тестове за български език, дали мога да пиша вярно и се оказва, че винаги имам учудващо добър за мен резултат, но това е само когато сериозно се замисля над нещата, как би било правилно да се изписват. Като цяло не мисля, че съм неграмотна, но допускам редовно грешки и като че ли хич не ме е срам  Blush.

Какво да се похваля - какво чета, като аз време за четене все не намирам, само вечер по 20 на странички, докато ми се затворят очите. Подхванала съм Мидълсекс , преполових я и засега ми е много интересна, ще споделя накрая. Чета, чета- по цял ден холадски думички - вчера съм научила повече от 100 думи - гордея се със себе си  Blush, ама днеска здраво мързелувам. Трябва да си напиша мотивационно писмо ( това за упражнение само - какво да се мотивирам, като нямам никаква мотивация - всички обяви за моята професия винаги имат изискване да се говори: Английски, Холандски и Френски Simple Smile- мисия невъзможна определено!

А при нас днеска страшна буря се вие вече няколко часа, добре че съм си у дома! На една приятелка кестена й се е пречупил ( голямо дърво е) и е паднал върху покрива й, на сантиметри от колата й също.

Добре дошла на Кабошар!

Айййде гуш на всички  Hug Hug Hug

# 579

А пък на мен нищо не ми се готви, и не ми се пере дори.  Crossing Arms

Дори и не ми се чете, защото страшно ме боли глава, по цял ден пиша един доклад и хаосът на работа почва да ми действа отчайващо.

Днес четох за новия "Киндъл" и трябва да кажа, че доста ми хареса. Сега ще отида да видя коментарите и в темата за четците.  Whistling

# 580
  • Benelux / Varna
Скарамушче и аз тъкмо там ще ходя да се ровя в темата за четците. Искам да си купя един, но не мога да реша и аз на какво да се спра. Ще се радвам да споделиш какво мислиш.

# 581
  • София
И аз много харесах ревюто на новия Киндъл. Хем много си обичам моя, хем ми се прииска нов  Crazy.

# 582
Благодаря на целия отбор за топлото посрещане.mijjjka благодаря за добрите думи.Големи симпатяги сте всички flower flower flower sohappy sohappy sohappyНадявам се да прекарваме свободното си време приятно заедно.За себе си да кажа,че съм страстен читател,майка на 2 деца,куче и мъж(той единствен не подлежи на възпитание)който работи 4 месеца извън БГ,после 4 месеца го отглеждам аз.Този негов режим на работа ми позволява вечер да си чета книги, колкото ми душа сака,без да се чувствам нахална.Не знам как реагират вашите половинки,но моя като ме види вечер с книгата и започва едно щипане,закачки докато не му я стоваря в главата .После знаете,  има два варианта или,или.

# 583
  • София
...работата ми пречи на форума...
И на мееееееееееееееееен  newsm45
Едва смогнах днес да ви прочета, цели три страници.
В почивния си ден днес ПАК бях на работа. Не смогвам нещо и много ми липсвате.
До края на седмицата ще ми е някакъв ад  ooooh! Tired
То и студено ще става! Искам да мигрирам в топлите страни!
Или не! Сега ме осени по-добра идея - да заспя зимен летаргичен сън.
Така хем ще се наспя най-после, хем ще се събудя на пролет, когато става топло, хем ще съм отслабнала без усилия.... Мечката е най-умното животно на тая планета, да знаете  Naughty

Да се вклиня по кулинарните разговори. Като една пишман кулинарка  bowuu , ще споделя нещо по темата. Както някой съвсем на място отбеляза - да ме извини, че не запомних точно кой - в предната тема прахме, в тази готвим. Та да ви съпортна (каква ужасна дума  hahaha) с един помагач в куФнята  Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

... че и здравословно готви бе!!!
Толкоз от мен по темата  Mr. Green

Момичета, "Нестинарка" е готова с безценната помощ на ventsic
Мария, моля те на мен да ми я пратиш на мейла - (в *mobi ако я има, ако не - в *epub) - че нали ме знаете, че съм с вето върху МБ  Embarassed
Безкрайни благодарности за труда  omm  bouquet на теб и ventsic !!!
А за "Зиг-заг" - скачам от радост, да знаеш! И ще чакам!

kabo6ar, добре дошла  Hug
Дано да ти хареса в нашата скромна компания и да се чувстваш уютно в темичката!
И аз уж съм на "Сянката на чинара" на Гришам, ама надделява интересът ми към "Пентаграма" на Ю Несбьо. Да, и двете ги чета паралелно, но Гришам е ощетен  hahaha
И аз, така да се каже, сред потенциалните фенки, защото тепърва се "запознавам" с Ю Wink
После знаете,  има два варианта или,или.
hahaha hahaha hahaha
И при нас понякога е така, но в повечето случаи и двамата четем вечер и заспиваме след максимум прочетена страничка. Много сме уморени напоследък.... От ЕГН-то ще да е  Tired ooooh! Crossing Arms
Ей го нА! 21:45!
Отивам да си лягам, че съм труп!

# 584
  • София
Кали, не може да спиш зимен сън, щото наЙш колко книги ще ти се натрупат като се събудиш  hahaha Hug!? Приготвила съм за теб и Виви "Не казвай сбогом" без даже да  питам искате ли я или не  Mr. Green. Айде, на теб сега ти казам, ама Виви още не знае  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт