Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 542
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Сега прочетох отново - има си я захарта....  Peace  аз май още спя   ooooh!

# 556
  • Пловдив

"Бъдещето е множество вероятности. Във всеки един момент ние го променяме с мислите, постъпките и изборите си." - Рани Маника "Японският любовник"

Добро утро, как сте? Днес какво ще готвите, перете, четете?  Whistling  Laughing

# 557

"Бъдещето е множество вероятности. Във всеки един момент ние го променяме с мислите, постъпките и изборите си." - Рани Маника "Японският любовник"

Добро утро, как сте? Днес какво ще готвите, перете, четете?  Whistling  Laughing
Здравейте момичета,нова съм, приятно ми е.Днес ще готвя патладжан,преди работа пуснах част от зимните дрехи на бърза програма за освежаване и работейки чета" Сянката на Чинара"-Гришам.  bouquet

# 558
Хей, kabo6ar, радвам се, че се присъедини към нашата компания  Wink
Ти много пунктуално отговори на питанията на Деси  Laughing Само да не си помислиш, че тук сме някакви вманиачени готвачо-перачки?  hahaha Няма такова нЯщо, сама ще се увериш  Hug

Момичета, с kabo6ar си бяхме разменили преди време няколко ЛС по повод на Несбьо /кой друг??  Laughing / и ми направи впечатление на много сърдечна и приятна дама - точно като от нашата порода   Flutter
Затова си позволих да я поканя сред нас  Hug
Ако искаш, може да се представиш с няколко думи ... Защото аз освен, че си готина и си от Варна, друго не знам за теб  Simple Smile

# 559
  • София
Кабошар, здрасти и добре дошла  Hug!

Да ви кажа, Несбьо трябва да разбере за нас по някакъв начин! Такива фенки има тук, пък нищо да не подозира  Grinning.

# 560

Да ви кажа, Несбьо трябва да разбере за нас по някакъв начин! Такива фенки има тук, пък нищо да не подозира  Grinning.

О, Венка, не сме само ние тук  Joy
Като му гледам ФБ , доста фенки и фенове има навсякъде  Laughing

# 561
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Добре дошла, kabo6ar! Чувствай се добре при нас.  Hug

Днес сте доста тихи. Времето ли ви харесва? Simple Smile Или тук не ви харесва?  Thinking Второто е шега.

В "Книжарничката на острова" се споменава и Ю. Както и много нашумели напоследък книги и автори.

# 562
  • София

Да ви кажа, Несбьо трябва да разбере за нас по някакъв начин! Такива фенки има тук, пък нищо да не подозира  Grinning.

О, Венка, не сме само ние тук  Joy
Като му гледам ФБ , доста фенки и фенове има навсякъде  Laughing
Така е, Миж, но виж какво хубаво представяне направи на Кабошар - сладурана, с която си обменяла лични за Несбьо; това си е нещо като препоръка в най-добрия смисъл  Laughing Hug!

Нелчо, аз съм тук, но успоредно с това се опитвам и да работя. Казано иначе - работата ми пречи на форума  Crazy.

# 563
  • на североизток от Рая
Ще обърна внимание на Несбьо.  Thinking Напоследък все нищо не ми допада напълно, да го глътна на екс, да чета с кеф, ще видим с Ю как ще сме, ще го гълтам ли, ще го плюя ли.

# 564
Кабошар ми направи страхотно впечатление с отзивчивостта си - помолих я /без изобщо да я "познавам" форумски / за прочит на "Немезида". Нали много време нямаше допечатка на тази книга и я издирвах под дърво и камък. Тя откликна веднага и ми се обади като я прочете, че е готова да ми я прати. Но аз междувременно си я бях купила от новия тираж  Simple Smile
Та така ...  Grinning

Нелчо, виж какво време е навън - приказка!  Heart Eyes
Народът сигурно е навън, а ние - на тръстиката в офисите  Mr. Green
П.П. Не знам защо ми се струва, че с Ю няма да се спогодите ... Rolling Eyes
Не знам дали няма да ти дойде прекалено брутален...
Иначе - казваш и пращам веднага каквото имам, знаеш ...
  Hug

# 565
  • София
И аз имам същите подозрения като на Миж, Нелчо, не знам защо така си мисля. Ще се радвам да прочетеш негов роман и да споделиш мнение. Ама няма да го плюеш много, ако не ти хареса, обещай  hahaha Hug!

# 566
  • на североизток от Рая
Вени и Мижи, и аз имам подозрения за Ю-то. Бруталности вече не ща.  Stop

Мижжж, навън не се ли пише като две думи?  hahaha Аз все така го срещам. То да е само това.  ooooh!

# 567
Мижжж, навън не се ли пише като две думи?  hahaha Аз все така го срещам. То да е само това.  ooooh!

Трагедията е повсеместна ...  Tired
От рода на "Търси ме продавачка" и подобни  Laughing
Дори наскоро в една от литературните теми тук вече не можах да си замълча за  "инЪче"  Blush
Прекалено масова взе да става тази грешка вече ...  Rolling Eyes

# 568
  • на североизток от Рая

Трагедията е повсеместна ...  Tired

За съжаление.

# 569
  • София
Нелко, навън е една думичка.  Wink  

За Несбьо и аз още нямам лично мнение..., не му е дошъл реда и при мен... Ама щом казвате, че е твърде брутален...  newsm78

Кабошар, добре дошла и от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт