Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 478
  • 745
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Ха,добро ви утро!
Игрите,които играхме на обучението наистина бяха изключително интересни,но най-впечатлителното за мен беше "лъсването"на характери.
Видях,че много мои колежки не само не умеят да играят,но и не умеят да се забавляват.
Уви,на мнение съм,че учителка в дг,която не умее да играе и да се забавлява не е добър учител.
По принцип работим с малки деца,където водещото в обучението им е именно играта.
Освен това се проличаха напъни за лидерство,известна злоба към колеги,както и дребнави сръдни,които според мен са абсолютно неоснователни предвид целта на обучението.
Както и да е.
Другата седмица темата ни е Анти-стрес при учителите и да видим тогава колко още ще има да изригват мастити старши учители Twisted Evil

# 61
  • Пловдив

"Ако бях с днешния си разум, нямаше да допусна грешките си от вчера. Но ако не бях допуснал грешките от вчера, днес нямаше да съм с този разум." - Сагопа Кажмер

Добро утро  Hug
Минавам на бързо, че отивам да правя палачинки /дано станат, за първи път ще ми е/

# 62
  • София
Сливче, голямо забавление е при вас! Дано след това с децата ви се получават добре игрите!  Hug  Това, което споделяш, за "лъсването" на характерите - така си е...  Wink Удивително е как подобни игрови обучения успяват да ни накарат да покажем толкова много от себе си.  Mr. Green  (На едно обучение ми се падна да водя търговски преговори с тогавашната ми шефка. След това резултатите се сравняваха и постигнатото от мен се сравняваше с всички останали продавачи, а постигнатото от шефката - с всички останали купувачи. Тя беше с много властен характер, а и аз явно не съм успяла да изляза от подчинената си роля (въпреки че събитието беше неформално и това беше позволено) и въобще не се учудих от резултатите на финала...  Joy Казано с други думи - добре, че не ми се налага да работя като търговец!  Mr. Green Но пък е много полезно човек да види някои неща за себе си.  Wink)

Нелка, честит празник на порастналото ти момиче! Да е жива и здрава, и много късмет да има в живота!   bouquet

Миленце, много си те обичам!  Hug Дано ти хареса книгата на Милен Русков, че гледам, че се радваш за него (може би защото е българин? - Аз например за Лудогорец много се кефя, че играят в Шампионска лига, но за авторите - не ги деля по националност - трябва да ми харесат... Heart Eyes , а има много български автори, които не одобрявам никак...), а още не си се убедила лично дали заслужава награда.  Wink Hug

На всички - хубав ден!  Hug

# 63
  • на последния етаж
Да се присъединя към новата тема - не съм от най-активните, но с удоволствие ви чета, когато мога. Радвам се, че решихме да сведем игрите до 2 в годината. Simple Smile

# 64
  • Пловдив

Flutter

# 65
Ехееее успях да се запиша на 5та страница  ooooh!

Ха добър ви ден  Heart Eyes

Първо - Нелка честита ти рожденничка! Да е жива и здрава порасналата умница-хубавица, да ви е гордост, радост и опора. Да бъде добър пример и светлина за братчето си. Да бъде усмихната, успешна и обичана!

Гледам вчера са се вихрили размисли и страсти. Като ви прочетох стигам до заключението, че наистина ограничението в 2-3 игри е излишно. Веднага се съгласявам с вас - когато се съберат хора нека има игри, който когато иска, тогава да се включва  Peace
Аз лично коледната никак нямам намерение да я изтървам  Flutter

Миле, Сливче с кеф ви чета  Mr. Green

Лофче прекрасни снимки, прекрасна булка  Hug

Кали - остави детето да се цапа в локвите, да има да переш после  Mr. Green Аз съм на мнение, че децата трябва да бъдат оставяни понякога да правят такива неща. Под контрол и с разум разбира се. По-здравословно е за всички  Heart Eyes
Скрит текст:
Лелината беше на годинка някъде, когато си позволих да направя нещо подобно. Вече се мъчеше да се храни сама с лъжицата. Сестра ми само виси до нея и я бърше постоянно. В този красив момент (вечерен) лелята  bowuu решава да мине след работа да ги види на бързо и да си ходи. Викам на сестра ми дай ми я малко на мене. Махнах всичко от масата, сипах две лъжици каша на мушамата и аз и дребната въоръжени с по една лъжица и два комплекта пръстчета започнахме да мажем по цялата маса, по нослетата .... Майка ми и сестра ми стояха от страни и се напикаваха от смях. После трябваше да чистя естествено  ooooh!. Но детето никога повече не е цапало, мазало и вилняло така по масата.
Та в този ред на мисли - скоро ще трябва да скачаме в локвите  Joy Joy Joy
Горкото дете - леля му е абсолютно изперкала  Crazy #Silly

Като казах пране - Наричка .... ти нещо .... переш ли?  Hug Heart Eyes Успех на изпита и прекрасни моменти и емоции с пеперудите.  newsm76

За мен е удобна ФБ групата, като една видна кифла, която си се ветрее там постоянно  Joy И това не ми пречи да си вися тук  Peace НО! Предпочитам варианта на Кали - да си стоим там скрити, да си споделяме каквото искаме и както искаме  Peace От тук (имам предвид цялата мама, не нашата темичка  Heart Eyes) бих се махнала с удоволствие като че ли  newsm78 Може би, когато има игри, за да не замира темата, бих минавала за отчет  newsm78 Пък и ако тук се затрие, няма да има възможност някоя нова личност да се впише сред нас newsm78 Ама не знам. Нищо не знам. Спи ми се и не мога да мисля  Joy Joy Joy Важно е да сме заедно  Hug

Хубав ден на всички. Прегръщам и тези, които не съм споменала  Hug Hug Hug Hug

# 66
  • На планетата Земя
Слив, така е, някои хора много рано остаряват, дори не знам дали минават през детството. Хубаво е да се стараем да отпускаме душицата понякога и да правим щуротии.

Точ, и ти си ми голяма сладурка. Радвам ти се на фейсбукските излияния и включвания.

Деска, ама таз хартиена книжка много агресивна, трябва един валериан да изпие. Електронната само държи пламъчето, така добронамерено един вид, а ако беше му палната под страницата, не знам кога щеше да има цък.  hahaha

Пете, чела съм друго на Милен Русков, харесва ми стилът му, зачитала съм и Възвишение, имам си я и си я пазя за специален случай. Да, за момента радостта ми е свързана повече и с това, че е българин, но не се съмнявам, че книгата ще ми хареса. Ти я беше чела, нали?  Hug

# 67
Eeeee мацки, прегръщ ви и от мен  Hug, е така по случай мрачния валящ ден  Hug Hug, намачк едно хубаво!

# 68
Идвам с едно предложение за едно симпатично филмче. Мисля, че може да ви хареса - La tete en friche. Има го в замунда Simple Smile

# 69
  • София
Мерси за предложението, МериGrinning

Миленце, да, аз четох "Възвишение" това лято и ми хареса.  Peace  (Но например "Трънски разкази" ми хареса повече  Wink ). Ще ми е интересно да прочета мнението ти за книгата, след като я прочетеш.  Hug

# 70
  • на североизток от Рая
 Ето ме и мен.  Simple Smile НарАботих се за днес, стига толкова. А имах да вземам пратка от един далечен офис на Еконт, че и там ходих. Сега искам да си отрежа кутрето на единия крак, защото имам мазол на него и болката е невероятна. Добре че търпя, иначе бих ревала, така боли и сякаш ме пробожда шило. Ще мине, но някога.  ooooh!

Аз имам много силни и топли чувства към всички ви и с това се изчерпва изказването ми по отминалите страсти. Пък дали са били страсти, дали просто поемане на въздух - няма значение, всички сме тук, предстоят ни хубави емоции. Прегръщам ви!  Hug Hug Hug

Мери, к`во става? Ще издадеш ли, или аз сама ще разбера след час и половина.  Mr. Green Голяма изненада, с какво съм я заслужила.  Thinking

Точ, ти си такъв свеж полъх. Недей губи това детското в себе си, ти си щастливо момиче.  Heart Eyes Как искам да си мойта леля.  Laughing

Слив, и аз съм се сблъсквала с характери точно на такива обучения. Но на мен тези обучения не винаги ми допадат. Понякога се чувствам използвана за нечия кауза и ми е тъпо и скучно.

Предстоят ми дни до края на седмицата, които чакам цяла година - дните на ралито. Под пара съм, утре са тренировките, в събота и неделя - състезанието. Наистина живея за тези дни в годината, силна емоция ми носят, която ме държи мнооого дълго. Дано да мине без инциденти, спокойно и с хубаво време.  Praynig

# 71
Мери, к`во става? Ще издадеш ли, или аз сама ще разбера след час и половина.  Mr. Green Голяма изненада, с какво съм я заслужила.  Thinking
Много бързо  Thinking Laughing Hug

# 72
Точ, и ти си ми голяма сладурка. Радвам ти се на фейсбукските излияния и включвания.

Точ, ти си такъв свеж полъх. Недей губи това детското в себе си, ти си щастливо момиче. 

Hug Hug Hug
Големи сте сладурки  Heart Eyes

Нелка вдигай крачето на дивана и си пускай филма на Мери  Simple Smile Изтеглих го, ама да видим кога ще го гледам  Thinking

У нас мирише на есен - печени кестени, супа от карфиол, целина и разни други подправки  Heart Eyes
Обичам есента и нейните дарове    Kissing Heart

# 73
  • на североизток от Рая
 Ох, Точ, какво вдигане на крака, к`ви филми. След минути пак ще съм по пътищата, трябва да прибера сина си от у-ще. Преди това, обаче, трябва да мина през пощата. Та, Мери, ???  Heart Eyes

# 74
Нещо мъничко и от сърце. Двечки всъщност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт