Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 473
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • ГОре на черешата...
Значи докато кифленското реши да надигне главицата си за няколко часа в мен Rolling Eyes, вие цели три страници в новата тема сте навъртяли пък Crossing Arms. Явно ще да е от болестта, ма това не е нормално за мен - в един ден - нови ноктета и нови обущета, кифленски при това. Не знам какво ми стана, ама като ги видях и ми харесаха много, пък като ги обух - те били удобни беееее, все едно в маркова маратонка крачетата ми. И ММ ми ги купи Flutter. Не съм добре, дано ми мине скоро ooooh!.

Нели, честит да е празникът на Деси  bouquet! Нека младостта й е прекрасна и вдъхновяваща, да я среща само с добри хора и хубави начинания! Честит празник и на теб, майчице, горда и щастлива да си винаги с децата си!

Лофче, отивам да гледам снимка, много се радвам, че денят ви е бил прекрасен.

Миж, благодаря за темата  bouquet! Прекрасна е, настроението вече - също Peace! За игрите - кой когато иска да се включва, не бива да бъде затормозяващо.

# 46
Нели, да ти е здрава, щастлива и с късмет Десито!  Hug

Не са ли ни малко 2 игри  Embarassed

# 47
  • ГОре на черешата...
И аз щях да напиша това, но да не прозвучи нахално...като една от последните, които се включи нямам право. Но за мен е удачно по една игра на сезон - за Коледа, 24-май, лятото с момичетата от чужбина и есента.

# 48
  • Пловдив
 Laughing Абе и аз казах, че две-три игри ни са достатъчно, но май не са  Laughing

# 49
  • Варна
Леле ,колко съм назад цели 4 страници ! Връщам се да наваксам а така съм уморена ...

# 50
  • на североизток от Рая
 Благодаря на всички за поздравите! Дано добрите ви пожелания да се сбъднат.  Hug

Сливче, благодарна съм, че написа онзи дълъг пост. Не е нужно да се извиняваш, напротив.  Hug

Аз нямам възможност, а и малко желание нямам да се включвам често. Дано времето утре да ми е по-свободно. Сега ще разгледам  някои теми и забравям за компа.

Прегръщам ви!  Hug

# 51
Нели, да ти е жива, здрава, умна и прекрасна   bouquet
Лофче, прекрасни сте, прекраснииии! Много любов, семейно щастие и успехи ви пожелавам и благодаря за снимките  Heart Eyes
Аз по принцип мога да дам бг адрес, но как ще пращам на другарче това, което иска, ей тук ми е мъката.
Важното е вие да не спирате, че много ви се радвам  Hug
Миж, благодаря за темата   bouquet

# 52
Нели, с малко закъснение поздравявам твоята прекрасна Деси! Да е жива, здрава и много, много щастлива  Heart Eyes

Сливче, благодарна съм, че написа онзи дълъг пост. Не е нужно да се извиняваш, напротив.  Hug
Аз също съм напълно съгласна със Слив  Peace

Лофче, разгледах половината снимки и нещо ме изхвърли  Rolling Eyes По- късно ще пробвам пак. Обичам да гледам булки  Grinning Страхотна си  Heart Eyes

Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 08:01 от Киф

# 53
Не мисля,че трябва да се драматизира толкова. Нищо не се е скучило,никой никъде не се е преместил. Създаде се група във ФБ,но тя е за тези,които и без това имат профил и никой никого не е агитирал да си направи и да се мести. Всички пишат тук и от време на време там.  Peace
Предложенията за намаляване броя на игрите беше ,за да се запази тръпката,но
всичко има пожелателен характер!  Peace
Мариетка,честити ти кифленски обувки! Да си ги носиш със здраве и удоволствие!  Hug

Хубав ден на всички!
 Simple Smile

# 54
  • София
Добро утро с едно уханно кафенце и от мен Hug
за мен се очертава напрегнат ден днес, но хубавото е, че най--сетне влязох в ритъм и си върнах работоспособността.  Simple Smile Излизам от състоянието "боса, бременна и в кухнята...",  Laughing
Аз нямам възможност, а и малко желание нямам да се включвам често.
Нел, не си и помисляй да нямаш желание  Hug Ти си душата на темата - винаги загрижена за всички, винаги ангажирана в това да ни е добре на нас, към всички с чувство за такт, ниво над доброто възпитание... не можем без теб  Hug
Слив, и от мен +1   Hug
За момиченцето с аутизъм - попаднал ли е случая в месомелачката на медиите, нищо добро няма да излезе... Гадно за дечицата с лека умствена изостаналост, които учат там - ще бъдат подложени на невероятен натиск от страна на който трябва и който не трябва  Cry Иначе мисля, че ако в едно училище има нещо такова, задължително има учители, които са го надушили. Няма как да остане скрито.  newsm78
още нещо мислех да пиша.... ама не съм си гаврътнала още първото кафе  newsm78  Laughing и не мога си събра акъла...  Hug  Hug  Hug

# 55
ДУ Hug
Нелче, малко със закъснение, но от сърце, да ти е жива и здрава щерката, да е щастлива и да има късмет в живота!  А майка й и баща й винаги да се гордеят с нея!

Не можах да видя снимките на Лофчето, те в старата тема ли са?

Сливче, много добре казано Hug

Мижик, честито елече, със здраве да си го носиш  Hug

Хубав ден момичета!

# 56
Добро утро и от мен  Hug

Гиговче, снимките на Лофчето бяха в линк в старата тема, да  Hug
За елека само чакам да захладнее още малко и го подносвам  Flutter

Аз също мисля, че драма няма, но явно имаме различна чувствителност, пък и да не забравяме, че виртуалното изкривява думите и предизвиква различни емоции у различните хора. Една и съща написана дума може да се интерпретира различно. А пък силни думи от рода на "изоставени", "сами" засилват излишно драматизма там, където няма драма ....  Simple Smile
Както и да е ...  Simple Smile

Хубав ден на всички    bouquet  bouquet  bouquet
Отивам да се трудя  Laughing

# 57
ДУ и от мен!

Вчера забравих да поздравя Ловчето, а заради нея влязох в темата ooooh!
Много сте лъчезарни и кипри 4470 , сватбата ти е била приказна, личи си от украсата на ресторанта!

Аз пък съм съгласна с Нези Peace Наистина, нищо не се е случило Hug и темата ще си просъществува, независимо от дразнещите елементи в ляво, дясно, отгоре, отдолу ...
Скрит текст:
Ау, верно са дразнещи тея отвсякъде изкачащи реклами. На лаптопа имам адблок, но на таблета направо ми изкарват очите ooooh!
Със всичко се свиква, важното е ние да си се обичаме и да искаме да сме заедно (баба казваше така Heart Eyes )

Цитат
но хубавото е, че най--сетне влязох в ритъм и си върнах работоспособността.  Smile Излизам от състоянието "боса, бременна и в кухнята..."
Маришка разбирам как се чувстваш. Хубаво е да си мама, но след известено време "затвор" вкъщи, почва да писва Peace
Успех!

Свак'е Hug хубав ден и на теб!

# 58
  • На планетата Земя

Добро утро!  Mr. Green

Слив, голям купон са тези ваши игри! Искам и аз!  Peace

Вдовичке, леко местене ви желая! Тази софичка става ли за четене? Много ниска главицата пада. Повече ми прилича на римско легълце да си лежиш на него и да гуляеш  hahaha (нали така са се хранили римските баровци  Sunglasses )

Миж, Мариетка, честити ви придобивки!

И аз много се радвам за наградата на Милен Русков, и на мен ми предстои да го чета скоро.

От мен - успешен и спокоен ден!

# 59
Мижик, благодаря, ще ги разгледам, когато имам повече време Hug

Свате Hug

Миле Hug

Отивам да се трудя....

Общи условия

Активация на акаунт