Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 504
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • София
... и срещам затруднения от огромен мащаб с получаването на един факс  ooooh!!
От Русия ще да е  Joy hahaha
hahaha hahaha hahaha
Ха ха ха, ти ми оправи деня!  Hug

# 31
Смятам, че прекалено задълбаваме в ненужни разсъждения.  Hug

А тук си мнооого права   bouquet

Нези, гледам и ти с нова прическа  Flutter

# 32
  • USA, Steak State
Добро утро и от мен.  Hug

Обобщението на Кали ми се струва точно и ясно. Но и аз като Нелка си мисля, че за 24ти май трябва да има игра. Иначе колкото игри решите, като аз ще се включвам когато съм си в Бг.

Кости, местим се тази седмица. Днес ще ходим на последен оглед и утре взимаме ключовете. Уикенда се започва едно пазаруване на нови мебели. Ако знаете каква мебел за четене съм си харесала ( имаме и помещене-кабинет)!  Crazy Мъжа ми смята, че много ще ми отива, понеже такива слагали в кабинетите на психиатрите.   Crazy Crazy Crazy

# 33
  • София
Нели,честит празник на дъщеричката ти!Да е здрава,винаги целеустремена и всичко да й върви в желаната посока!
Не знам дали вече е време да си изкажа мнението по дискусията,но е факт,че го прочетох в постта на Девичка.
За втори път се убеждавам,че има някой,който макар и виртуално изказва моите мисли!
Малко в повече дойде дискусията според мен.Идеята беше да се почерпим с по някоя и друга книжка от време на време.Факт,че се завързаха топли приятелства.
Сега вече игрите могат да бъдат толкова,колкото искаме,а участията,толкова,колкото ни доставя удоволствие.
Ако на някой му доставя удоволствие да играе лятото,-ок,ако иска на Коледа,ок,негова си работа.
Никой на никого няма да се разсърди.
Относно чужбинските мами.
Много си ви харесвам,и Паяче,Мария,Кости.
Знам,че за някой е невъзможно да дава български адрес,но пък винаги има варианти.
Най-добре е когато наближи игра,вие сами да предложите вариант,който е удачен за вас и ненатоварва финансово изпращащия.
За ФБ групата и мамата.
Изобщо не ми пука има ли реклами или не.Темата е това.
И наистина,в един момент беше доста неприятно сума народ във фейса и никой тук.
Това беше доста прибързано и ще го оттдам на прищявка.
"Разбира те ли на мен не ми харесва мамата и хайде всички във фейса".
Ами има хора,които нямат фейс и не искат да имат.
Тези хора според мен се чувстват "сами",някъде,където преди всички са били.
Тъй че ще помоля за малко повече разбиране и зрялост относно това,как изглежда форума,къде сме всички,които пишем в тази тема и дали всички ще можем да се впишем на друго място.
Не искам да обидя никого,нито смятам да се извинявам за нещо,което съм написала и засегнала някой.

# 34
Миж  bouquet за темата!

Нелко да ти е живо и здраво хубавото момиче! Много успехи във всяко нейно начинание, любов и щастие в личния живот!

Слив Hug

Паяче дано се чувствате уютно и щастливо в новия си дом! А креслото е един път Heart Eyes

# 35
  • Пловдив
Честит рожден ден, на Нелината Деси  Hug Да ти е жива и здрава, щастлива, усмихната, успешна и обичана!

Аз също мисля като повечето тук, нека не закотваме така твърдо броя на игрите, нека кой когато има желание тогава да участва, това че примерно аз няма да участвам в някоя игра защо да е проблем за останалите 6 човека примерно да не си разменят  newsm78 Видяхме, че и с по-малък брой пак се получава, така или иначе никой не задължава участващите - това е техен избор  Peace

Както и Синя слива е казала, така и аз бях споменала в по предни мои постове - това, че ще се местим някъде, не искам темата ни да замира...

# 36
Добър вечер и едно голямо благодарско към Мижче за направата на новата ни темичка   bouquet

Абе да си кажа и аз виждам някаква промяна в темата ни , нещо се разбунтувахме (малко силно казано де)  Laughing  знам че е временно и всичко ще утихне .  Wink 
Как ви мина деня днес ? При мен е много работа и учене , искам да минава неделя пък ако ще и да ме късат на този смотан изпит , кой го е измислил  Thinking  ooooh! От вчера се усещам как ми пърхат едни пеперуди в корема и май затова ми е такова странно настроението   Embarassed  Пфффф хиляди мисли в главата ми ....

Целувки изпращам на всички , както и много прегръдки , обичам си ви , момичета !

Нели , да ти е жива и здрава дъщеричката , да има много късмет в живота и всяко нещо с лекота да го постига!  Hug  Ние с теб ще остаряваме другата седмица  Laughing 

Отивам да хапна или да си направя кафе , и аз не знам какво ми се прави , по точно знам , ама няма как да стане това  Laughing

# 37
  • Пловдив
nara86, май някакъв младеж има около теб  Thinking

# 38
  • София
Та,покрай тирадите ми за дискусиите в темата,забравих да кажа на Лофче,че е най-прекрасната булка и да й благодаря,че сподели този тъй интимен миг от своя живот с нас и мен Hug
И да ви разкажа,че два дни съм на едно обучение,от което ме боли корема от смях.
Накратко:
Скрит текст:
Развиващи игри в детската градина.Темата е това.А смеха е защото всяка една игра сме я разигравали с колежките и толкова сме се забавлявали,че още имам мускулна треска на корема.Всякакви игри,само ще спомена,че в една от тях ме увиха като мумия с тоалетна хартия.
Просто беше уникално.
Другата седмица,същия учебен център ще ни изпратят преподавател за следващата тема-Анти-стрес при учителите.Дано и тогава се разтоварим максимално.

# 39
Топър фечер, както казва Камиче  Mr. Green

Абе да си кажа и аз виждам някаква промяна в темата ни , нещо се разбунтувахме (малко силно казано де)  Laughing  знам че е временно и всичко ще утихне .  Wink  

Ами ретроградният Меркурий в съчетание с настъпилото днес Пълнолуние и невероятния нов магазин на БГ-мама /стартирал , казано под секрет, във възможно най-лошия момент за стартиране на нови начинания Joy / дават такъв ефект  Mr. Green
Но по-добре да изпускаме от време на време парата и да си казваме нещата така, както ги мислим  Hug

Нарче, кви са тия пеперуди, бре?  Thinking Хъм, подозрителна си нещо...  Flutter

Иначе аз съм тотали хепи - купих си един кожен елек преди малко  Laughing

# 40
  • Пловдив
Миж, какво ще рече кожен елек? С косми ли?!?   Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе честито, с много здраве да си го носиш!

Разбрахте ли? "Възвишение" Милен Русков е спечелил Европейската награда за литература  smile3501 smile3501 smile3501

Скрит текст:
Българският писател Милен Русков е сред 13-те автори, отличени с Наградата за литература на ЕС за 2014 г., съобщава Европейската комисия.
Лауреатите бяха обявени днес на панаира на книгата във Франкфурт. С тази награда се отличават най-добрите новоизгряващи автори в Европа. Тазгодишните отличия отиват при Бен Блуши (Албания), Милен Русков (България), Ян Немец (Чехия), Макис Цитас (Гърция), Одни Ейр (Исландия), Янис Йоневс (Латвия), Армин Йори (Лихтенщайн), Пиер Мейлак (Малта), Огнен Спахич (Черна гора), Маренте де Моор (Нидерландия), Углеша Шайтинак (Сърбия), Биргюл Огуз (Турция) и Иви Уайлд (Обединеното кралство).
Всички отличени автори получават по 5000 евро. Освен това наградата е допълнителна реклама за тях и им осигурява международна видимост. Техните издатели получават стимул да кандидатстват за финансиране от ЕС за превода на отличените книги на други европейски езици с цел разпространение на нови пазари.
Тазгодишните победители ще получат своите награди на 18 ноември по време на гала церемония в залата Concert Noble в Брюксел, в присъствието на европейския комисар по въпросите на образованието и културата, членове на Европейския парламент и представители на италианското председателство на ЕС.

# 41
Миж, какво ще рече кожен елек? С косми ли?!?   Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе честито, с много здраве да си го носиш!

От еко-кожа, с колан  Simple Smile

Гледам по Нова плей историята с момичето-аутист   Confused
Направо не знам какво да мисля....  Rolling Eyes
Патресена съм!

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 20:09 от mijjjka

# 42
  • USA, Steak State
Това с детето е отвратително! Не мога да си представя да не се накажат виновните за такова посегателство!

# 43
  • Пловдив
Относно Ана-Мария много ще се радвам, ако случаят има някаква адекватна развръзка, защото ако съдя по коментара на Лазар Додев /директор на дирекция в министерството/, едва ли не ще изкарат, че детето е виновно...и какво родителите вече не могат да имат доверие дори и в институции като училището, където децата прекарват повече от половината ден...отвратена съм...
Иначе в петък /10.10/ ще има протести в София и Пловдив.

# 44
  • София
Това с детето е отвратително! Не мога да си представя да не се накажат виновните за такова посегателство!
За съжаление едва ли ще има наказани, това е България  ooooh!
В потрес съм от тази трагедия. После защо
Скрит текст:
съм твърдо ЗА кастрацията на педофилите и смъртното наказание  Naughty
Гади ми се!

Поздравления за Милен Русков  smile3501
Предстои ми да чета книгата.

Общи условия

Активация на акаунт