Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 490
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Много благодаря за темата!
Искам да кажа сто хиляди неща, обаче нямам възможност, че ме гони работа и срещам затруднения от огромен мащаб с получаването на един факс  ooooh!!

# 16
  • София
... и срещам затруднения от огромен мащаб с получаването на един факс  ooooh!!
От Русия ще да е  Joy hahaha

# 17
  • На планетата Земя
 hahaha дръжте факса  Joy

Кали, аз не разбира, защо ти трябва тича след детето? Моето дете ще тича след твоето дете!  Mr. Green Joy

# 18
  • София
Кали, аз не разбира, защо ти трябва тича след детето? Моето дете ще тича след твоето дете! 
И дружно двете в първата локва  ooooh!
Есен е все пак!

# 19
Ехеее, докато се цопна в новата прекрасна есенна тема и тя стигнала до втора страница  Crazy

# 20
Да ви попитам нещо, дИвойки  Blush
На някоя да й се намира за прочит на Хосе Карлос Сомоса "Ключът към бездната" и "Зиг-заг"?  Rolling Eyes
Мнооооого ми харесва "Клара и сянката" , в момента я чета Mr. Green Типична испанска психарийка! Техните психарии са по-други, не  са като скандинавските  Joy
За "Стръв" съм се записала в Предай нататък, или Кали ще ми я даде .... Но за тези двечките търся вариант за прочит  Simple Smile

# 21
  • На планетата Земя
Миж, нямам, нищо не ми се намира, ето, виж!  Mr. Green

Кали, ти уж модерна майко, не си ли слъйшала за гуменнье батушкий?  Mr. Green Това си им е най-естествената игра на децата, колкото повече им позволяваш да влизат, толкова повече не ги влече. Абе разбирам аз, че искаш да го шитнеш детето на отглеждане от друг.  Flutter Mr. Green

# 22
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета!  Hug

Пише ви щастлива майка на 21 годишна рожденичка. Прекрасната ми дъщеря днес има РД. Благодаря за поздравите,! Зори, толкова си сърдечна. А Девичка ми е писала ЛС, тя ме разплака просто.
Аз сега се прибрах и набързо прочетох писаното в другата тема, изтеклата. Има и нетипичен тон за нас, но нека да остане в старата тема. Надявам се да се успокоят страстите, защото целта на играта беше да действа релаксиращо и да носи радост и внимание, а не напрежение и някакви страсти, от които боли.

Съгласна съм на колкото игри кажете, но ще ми липсва играта на 24 май. Мисля че за този празник всеки българин би трябвало да получи книга. Ние пък, четящите - още повече.  Peace

Благодаря за темата, Мижжж! Много уютно е тук. Дано да я свършим набързо, това си пожелавам днес.  Wink

# 23
Здравейте, само да се запиша и да кажа, че Нели има РД на 15.10.

И съм напълно съгласна с предложението на Кали, написано стегнато, ясно, точно и напълно покриващо моето мнение!

Ай до довечера че имам работа ....

Без малко да забравя :Мижик, благодаря за темата   bouquet

# 24
  • на североизток от Рая
 Лофче, още не съм гледала снимките. Дано да не си ги махнала.

Киф, ела при нас, миличка!  Hug

Кали, с нищо не си ме засегнала, сега се сетих, че снощи имаше такива опасения. Няма такова нещо, беше ми кофти, но ще мине. С нищо не  е свързано с твоето място и твоята идея.

# 25
  • в огледалото на живота
Да е честит рожденния ден на Нелината дъщеричка Деси   bouquet
Пожелавам и да е много щастлива,борбена,да постига целите си и да сбъдва мечтите си  Hug

Честит празник и на теб майчице,за първородната рожба появила се на този ден  Hug
п.п:Нели ще празнува на  15 ... Wink

Ако позволите,въпреки,че вече сте наложили такова правило да се изкажа за игрите:за мен лично не е никакъв проблем те да бъдат в повече.Всеки който има желание ще се включи,не е задължително да е винаги.Аз например пропуснах една такава,но си имах лична причина за това.
Необходимо ли е да се ограничават?Нали нямаме неписани правила в темата?
Съжалявам,ако звуча по дръпнато,но лично на мен такова влизане в калъп не ми допада....Разбира се,не ангажирам с мнението си никого,просто разсъждавам и споделям.Форума си е форум,дразнещо е понякога с тези реклами,но това не би ме принудило да се отдръпна от любима тема или добри приятели/които намерих тук  Hug/
Фейсбук профил ползвам,но не съм от много посещаващите го.Бих се радвала да участвам в дискусии и да споделям радости и в новото начинание на Кали,но не мога да обещая,че ще съм нонстоп активна.
Та така си мисли моята главица,надявам се не съм обидила никого с нещо.....
Много предгръдки на всички!Благодаря ви,че ме правите съпричасна с безброй щастливи мигове сред вас  Hug

И последно,но не на последно място сърдечни благодарности на Мижка за прекрасната тема  Heart Eyes

# 26
  • София
мерси за новата тема, Миж  bowuu
Лофче, едва сега с едно кафенце седнах да разгледам снимките ти - дано сте все така щастливи  Hug много ми харесва роклята ти. въобще, прекрасна булка си  Party
честит РД на дъщеричката ти, Нел  bouquet да е светлина пътят й и само радости да среща по него  Flutter
Зори, много е неприятно - аз съм изпращала до Япония често, нищо непрепоръчано не излиза от бг пощи   Confused изгубих 3 колета, докато се уверя в тая практика...
есенните снимки са страхотни

хубав ден на всички ви  Hug

# 27
Нели, да ти е жива и здрава рожденничката!!!  bdbaloni
Вече може да си поръчва законно бира даже и в Америка  Wink

Дев, съгласна съм с теб - наистина, може да има участници, които да искат игрите да са нон-стоп. Не бива да бъдат ограничавани, права си  Hug
За себе си съм решила - една, максимум две игри, за да има тръпка, а не да се превръщат в ежедневие и, да, в един момент дори и в ангажимент  Simple Smile

# 28
Нели ,да ти е жива и здрава прекрасницата!   🌷🌷🌷
Желая и много щастие, и много любов!
Сигурна съм,че я очакват куп хубави неща! А ти -бъди до нея!  Hug
По отношение на дискусията-мисля точно като Мижжжка.  Peace

# 29
  • На планетата Земя
Нелче, честит рожден ден на щерчицата ти! Да е жива и здрава, да има късмет и много да се обичате!   bouquet

Абе хора, който когато иска ще участва в игрите, свободна страна сме. Аз лично бих участвала в една или две, като са повече ми се губи тръпката. Свободата е в това да решиш колко пъти да участваш, толерантността е в това останалите да не показват разочарование, че са малко записалите се за игра.

Смятам, че прекалено задълбаваме в ненужни разсъждения.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт