Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 474
  • 745
  •   1
Отговори
# 630

mijjjka, аз не го ползвам, не мога да схвана приложението му  Embarassed Иначе в друга тема из форума момичета са споделяли снимки на дрехи и т.н.

Ами всичко, което те интересува има в него - дрехи, обзавеждане, интериори, прически, маникюри, аксесоари, пейзажи, цитати , мотивационни мисли, всичко ... отделно и ти самата можеш да качваш снимки. Много готин сайт!  Peace

# 631

Аз скоро отрих, че Pinterest  може много готино да се ползва за планриане на пътувания - разглеждаш снимки, набелязваш гледки, забележителности и преживявания и супер се настройваш за посещението на някое място така. Изобщо е много добър източник на идеи.

Wink

Добро ви утро, момичета, и весел дъждовен ден.
Отивам да си направя едно чайче и откривам есенния сезон.  kaffeetrmker_2
(И нямам търпение вече да свърши този октомври, това ми е най-мудния месец на света!)

# 632
Добро утро  Hug

Pinterest го ползвах доста преди време  Peace

Тук още не вали, но е едно мрачно .. Аз мисля да чистя малко из нас и после ще стегна багажа, че утре сутрин тръгвам за Софето, дано там не ме вали сняг  Mr. Green

# 633

Аз скоро отрих, че Pinterest  може много готино да се ползва за планриане на пътувания - разглеждаш снимки, набелязваш гледки, забележителности и преживявания и супер се настройваш за посещението на някое място така. Изобщо е много добър източник на идеи.

Wink

Добро ви утро, момичета, и весел дъждовен ден.
Отивам да си направя едно чайче и откривам есенния сезон.  kaffeetrmker_2
(И нямам търпение вече да свърши този октомври, това ми е най-мудния месец на света!)

Добро утро и от Варна.Тук си имаме слънце даже.Момичета виждам ,че сред вас има добри кулинарки, а това е тема която ме вълнува.По скоро гурме изпълнения(аз съм абсолютна лакомия) иска ми се нещо вкусно и различно.Цял ден на работа си мисля ,какво да си спретна вечерта та да се натъпча  и да ми дойде сърце на място.Мисля ,че проблема е психологически,сигурно имам депресия, ама не като на тия дето имат серотонинов дефицит(та ги избива на шоколад и банани).Мен ме избива на всичко що е вкусно,така ,че болестта ми е невярна(Болна Тошка за кокошка)

# 634
Ами аз да се присъединя към питането на Кабошар и с моето въпросче  Simple Smile
Замислила съм за Мултикукър.
Та някоя от вас има ли такова чудо и би ли споделила впечатления? Доволни ли сте, ако имате? Препоръчвате ли го? Трябва ли ми, не ми ли?  newsm78
Наистина ли готви сам или ще ми трябват все пак от онези готвачи от преди няколко страници?  Mr. Green

# 635
  • в огледалото на живота
Привет  Hug
Не съм забягнала...никак даже... Naughty
Само казвам ,че съм добре,а другото в спойлера.....
Скрит текст:
Тъй,като тръгне едно нещо наопаки и повлича цяла серия след себе си...
Почивните дни,дребосъчката реши да се разболее,Т,червено гърло и прочие красиви неща Sad;понеделник се сдуха лаптопа ми;във вторник изгоря индукторния котлон на печката и изпуши контакта;в сряда се скъса ремъка на колата ми....днес е четвъртък и минава обед,надявам се да не продължават каръшките истории... Whistling
Обаче напук на всичко аз не се давам..... Mr. Green
Та сега ще ви чета назад ,че доста сте изписали.
Айде гуш от мен  Hug

# 636
Дев, пак да кажа, че това в скрития текст е от  .... знаеш от какво  Wink
Спокойно, всичко е наред и за добро  Hug
А и Меркурий до събота е ретрограден ... аман нещо вече от него  ooooh!
Цял месец така стои  Crossing Arms Тотален невървеж във всичко!

# 637
  • в огледалото на живота
Дев, пак да кажа, че това в скрития текст е от  .... знаеш от какво  Wink
Спокойно, всичко е наред и за добро  Hug

Хи,хи,Миж все едно живея в някакъв филм и лентата е на бързи обороти.... Grinning
Докато се обърна и нещо вече се случва.... Crazyт.е време за размисъл нямам даже,защо така?!
Ще премине,старая се да не се ядосвам безпричино,само да сме здрави  Heart Eyes

# 638
Докато се обърна и нещо вече се случва.... Crazyт.е време за размисъл нямам даже,защо така?!

Имам обяснение, но няма да занимаваме аудиторията тук с него  Wink

П.П. Никой ли няма Мултикукър тук?  Rolling Eyes
Зачела съм се в една тема - само похвали слова за това чудо ...  Thinking

# 639
  • в огледалото на живота

Имам обяснение, но няма да занимаваме аудиторията тук с него  Wink

Дооообре,ти знаеш къде,пък когато имаш време,аз съм добър читател и слушател,аха.... bowuu Heart Eyes Hug
Таквоз чудо нямам Миж,за което питаш Rolling Eyes

# 640
 ДД Hug
Няма нищо по хубаво от лошото време!

Мижи, зариби ме с този пинтерест сайт, вече се регистрирах, сега се мъча да го подкарам и на андроида, че телефона повече го ползвам, ама нещо грешка ми дава ...да видим..., ще стане, ама нали трябва да ме ядоса.... #Cussing out

След малко отивам на зъбар, стискайте палци да не ми спре сърцето от страх   Rolling Eyes

# 641
Девичка  Hug Hug Hug

Миж такова чудо нямам, ама защо ти трябваше да пускаш темата зачетох се и май вече искам  Mr. Green Blush Аз и хлебопекарна исках, но май ще ми се размине ... От дядо коледа искам съдомиялна, въпреки че ММ се опитва да ме убеди, че няма да мине през комина аз ще си я чакам на вратата пък Crossing Arms

# 642
Лофче, в "чудото" и хляб пекат  Grinning
Но, моят съвет е - ако трябва да избираш подарък от Дядо си Коледа - първо миялна машина  Mr. Green

Гиговче, пинтерестчето си има приложение, което работи доста добре  Simple Smile
Стискам палци за зъбара, леко да мине  Hug

# 643
Аз също бих искала миялна, голяма помощница е, то и хлебопекарната де  Peace
И заради вас през ден кекс правя напоследък  Joy

# 644
  • Benelux / Varna
Ехей добър ви ден, девойки!

Миж, много потайна и заинтригуващо ми звучиш! Мисля, че с удоволствие бих се присъединила към лекция, защо,,как и всичко, което би имала желание да ни разкажеш,,, ( не визирам мултикокера)
Миж, не мога да помогна със съвет за мултикокера, защото нямам и никога не съм се заглеждала по тях. Предполагам, че са голямо удобство в кухнята.

И аз съм в чуденка какъв подарък да си избера, имам ултиматум до го измисля до 2-3 дена. Вобще не ми иде на ум от какво точно имам нужда и дали наистина имам нужда.

Я да ви разпитам и аз - наумила съм си, че искам нов сушоар, но и с функции за навиване на косата, та се мая между тези три модела, ако имате мнение и бихте могли да ми дадете съвет ще се радвам:
Скрит текст:

Мисля, че само при модела на babyliss четката се върти.

Общи условия

Активация на акаунт