Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 497
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Добър вечер  Hug

Вени , искаш обратно да ти върнат фактурата , ако е от този месец и е стока , артикул , а не услуга , пускаш кредитно към същата фактура , оригинала им го даваш на клиентите , и пускаш нова фактура , ако в случай е сбъркано нещо по фактурата , ако не само кредитно им даваш .

Аз съм се разплюла на спалнята и не ми се мърда , тук много духа ,пууу и се усеща да идва студен въздух вече , а колко топличко беше днес , вчера  Tired

Добре дошла на кабошар Hug

Аааа забравих да кажа, че снощи гледах "Преди да заспя" , тази Никол Кидман е адски добрата актриса , накефих се максимално на превъплащението й  Heart Eyes  Заслужава си да се гледа  Wink

# 616
Вени, аз имам една програмка, която е само за водни знаци- WatermarkLib. Ползвам я и съм доста доволна, за друго не става, но не е и предназначена за друго де. Може да си сложиш и картинка като воден знак. Може да се свали безплатно от нета.

# 617
  • София
Вени , искаш обратно да ти върнат фактурата , ако е от този месец и е стока , артикул , а не услуга , пускаш кредитно към същата фактура , оригинала им го даваш на клиентите , и пускаш нова фактура , ако в случай е сбъркано нещо по фактурата , ако не само кредитно им даваш .
Много ти благодаря, сладкишче  Hug! Утре ще говоря и с нашата счетоводителка, но ме човъркаше нещо отвътре и заради това питам.
Пфу, не съм сигурна, че ще ми върнат оригинала. Ако ви кажа за какво се размрънкаха, ще паднете  ooooh!!
Скрит текст:
Програмата ми за фактуриране има опция при въвеждане на ЕИН, автоматично да се свързва с НАП (ако не бъркам) и да ми подава информация за получателя - име на фирмата, ДДС регистрация, адрес, МОЛ... Тези данни въвеждам, но клиентът като се намуси, че не били верни  ooooh!  и щял да се отказва от поръчаните резерви части. Пълен смях! Сякаш не можем като нормални хора да коригираме данните и да оправим нещата  ooooh!.

Момичета, мерси за коментарите и по въпроса за снимките. Сигурна съм, че ще измисля нещо с насоките, които ми подавате   bouquet. Най-много с едната програма да вмъквам текст, с другата да си правя воден знак. План Б - да накарам сестра ми да не слага и текст, и воден знак, а само едното  hahaha.

# 618
  • София
Оф,за хората,които живеят в нашия блок мога роман да напиша.
Той е на 22 етажа с по незнам си колко апартамента на етаж.Точно колкото едно село сме си Whistling
Навремето като купихме апартамента имахме метална врата.Свалихме я и я оставихме на етажа с цел да преграждаме коридора.
Ами изчезна.Като стой та гледай.
Вени,фотоскейп е добра програма,за водния знак обаче не става.
Нелка не се е разписвала днес,Киф се губи,Дев също.
Дано да готвят,че да не ги мисля.
Ама то си късно вече,какво ти готвене,сигурно си почиват момичетата Thinking

# 619
Вени , напълно те разбирам относно клиентите , всеки ден се занимавам само с претенциите им , тамън фактурирам , приключа фактурата , дам я тръгнат и почват да звънят , че или е трябвало на др. фирма да я пусна , или не можело ли с по - голяма отстъпка , или какво ли не , айде пак обратно при мен , анулиране , сторни, кредитни и все съм в някакви филми покрай тях , ама няма начин , "като дават парите за музиката -ще свирим"  Whistling  

Слив , вие сте 22 етажа , ние сме 5 етажа , най - много 7 семейства, аз сама живея какво ли семейство съм , ама мисълта ми е не можеш да си представиш за какви измекяри говоря , не плащат разходите и си светят с едни фенерчета в тъмното , защото 5 лева за разходи - ток , чистачка , консумативи им се вижда много за 2 човека  Joy  Joy Имат куче , 100 кг и живеят в гарсониера , да не ти казвам от това псе какви косми има из входа , губер да си оплета  Laughing  Не роман , ами не знам какво да напиша , пред входа от 15 човека , 3 сме които включваме лампата за да е светло като се прибереш , никой друг , пещерни хора бе , направо ...... ама съм се отказа да се ядосвам заради тяхната мизерия  Crossing Arms  И говоря за млади хора - 35-40-45 годишни , не за възрастни  Laughing

# 620
Стига бе  Shocked
То ще се окаже накрая, че моите съседи с мед да ги намажеш  Thinking
Ние сме 4 етажна кооперация, 8 апартамента общо.  Някои /като моето семейство т.е. баба и дядо докато бяха живи/, живеят тук от 40-те години на миналия век. На семействата, живеещи 10-15 години им се казва "Вие, новите, еди какво си .... "  Laughing
Главните ни разправии са относно паркирането - дворът е малък и няма място за всички, а сме в синя зона... Абе, конфликти има навсякъде  Confused

Авлига също не се е разписвала скоро  Rolling Eyes

# 621
Миж,наистина навсякъде има проблемни хора , чудя се тези хора как сами търпят себе си като са такива лоши , мизерници , още с много прилагателни от воле мога да ги нарека , направо ей сега като се подсетих и пак ми се дига кръвното . Ама така е , като не живеем в къща да си знаеш рахътлъка ....... 

# 622
  • Пловдив
Вени, тук може да оформяш снимки и да слагаш надписи, но мисля, че воден знак не...
http://www.online-image-editor.com/

Ако не е нахално, би ли споделила страницата с маникюри на сестра ти.

# 623
Кости, заповядай http://kulinarnirazmisli.blogspot.com/2014/10/blog-post.html

Сега, с мен се оправдаваш Simple Smile А какво прави предния път?
Благодаря Hug
В понеделник в детската ще има празник и майките се организирахме да се погрижим за почерпката, та мисля да направя от твоите мъфини Wink
А предния път правих тези http://lipodve.blogspot.gr/2013/12/blog-post_9917.html , но не сложих орехи, а какаото замених с канела, карамфил, махлепи и какуле(последните две не знам как се водят на БЕ, но тук ги слагат в козунака).

Гале ама наистина си много готина с новата си дрешка Heart Eyes

Кабошар добре дошла и от мен 55 Звучиш доста закачливо, харесва ми Wink

На останалите бурно пране  Mr. Green и много много  lovekiss от мен!

# 624
  • София
Вени, тук може да оформяш снимки и да слагаш надписи, но мисля, че воден знак не...
http://www.online-image-editor.com/
Hug
Каквото сте ми казали, всичко съм свалям и инсталирам, ако е необходимо Mr. Green.

Деси, ето линк https://www.facebook.com/studiomania?fref=photo - това е страница на салона им във фейса. Има и други неща, не само маникюри  Crazy. Когато си направи нейна страница, ще я постна, ако имаш интерес.

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 22:06 от Вени***

# 625
  • Пловдив
Мерси  hug 

# 626
Добро утро от мен, момичета! Денят е мрачен и дъждовен, но въпреки всичко вие си запазете доброто настроение!

Нара, дори и в къща да живееш, пак може да имаш проблеми със съседите!  Simple Smile Всичко си зависи от хората. А представи си, че има много случаи, когато в една къща живеят няколко семейства-братовчеди, лели, чичовци. Е, тогава вече проблемите са гарантирани.  Simple Smile

Мариша отиде да бърка кекса с тиква, ама не се е похвалила с резултата. Дано да се е получил.  Simple Smile

Лек Ви ден!  Hug Hug Hug

# 627
ДУ  Hug
Я да поднеса едно кафе  Flutter

"Никога не знаеш какво ще ти донесе утрешния ден - следващо утро или следващ живот"
Тибетска мъдрост

Как сте в този дъждовен ден? Само за четене е ... вкъщи, на топло  Heart Eyes
Аз съм се забила от няколко дни в Pinterest и пинвам ли, пинвам  Laughing
Много интересно сайтче. Ползвате ли го?  Simple Smile

# 628
  • Пловдив

"Дали черната котка ще ти донесе нещастие, зависи преди всичко от това: Човек ли си или си мишка?!" -  Януш Вишневски

Добро утро и от мен  Hug Нека мрачното време и дъжда навън не развалят настроението ви   bouquet

mijjjka, аз не го ползвам, не мога да схвана приложението му  Embarassed Иначе в друга тема из форума момичета са споделяли снимки на дрехи и т.н.

# 629
  • София
Миж,знам го сайта и го ползвам редовно Wink
Дори си свалям тапети от него за телефона.
Нали знаеш,че обичам постоянно да се персонализирам.

Общи условия

Активация на акаунт