Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 466
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро,

food010 Два дни си взе отпуск и сега се наслаждавам на кафето и спокойствието вкъщи.

Хубав  и успешен ден на всички.  bouquet

# 661
Добро утро и от мен, мили момичета!

Чак днес се сетих какво исках да пиша вчера! ooooh! Явно съм за гинко!  Simple Smile

мария, и от мен големи адмирации за труда ти по сканирането на книгите. Ще очаквам с нетърпение "Тангра" да е готова, за да я прочета. Някой ден ще поискам и Нестинарка, но сега имам други читателски планове.

Аз пък още не съм си прибрала саксиите, имам 4-5 на терасата, на завет са, дано оцелеят.

Прегръщам ви.  Hug Hug Hug

И нека всичко лошо се е отмило с вчерашния дъжд!

# 662
Добър ден   bouquet

Тук е студено, ветровито и сиво, искам си лятото  Crossing Arms
Тангра ще я направи vencis, аз ще направя някоя друга, ако успея изобщо да се справя със Зигзаг. Никога не съм подозирала колко труд отнема да направиш електронна книга!

Без миялна не мога, особено зимата. Инъче точа по един бойлер топла вода и губя сума ти време. Абсурд!

# 663
ДУ Hug
Хубав петък на всички!

...
Деси като ти прочетох мнението за миялните бях така  Shocked   Mr. Green

...
Не се учудвай и аз обичам да мия чинии  Wink Обичам да плацикам във вода всякак Grinning
И акто си направихме новата кухня, ММ изришно ме пита искам ли миялна, да остави ли място и да прекара тръбите, аз не, та не...и той се чуди на акъла ми Grinning ..пък и сме на газ и имам топла вода в изобилие Wink

Деси, вземи ме с теб на морето зимата, обичам го в този сезон, пусто, празно, гневно, тъжно и изтъкано от хиляди мрачни емоции...
И есента харесвам и мрачното и дъждовно време и снегът...абе сигурно съм сбъркана нещо Laughing

Петяя, приятна отпуска Hug

Ели, то май напоследък с този стрес, работа и хиляди други задължения, май всички сме за гинко Rolling Eyes

Мария и аз искам да ти благодаря тук и отново за книгата, за труда ти и за това че ми я прати   bouquet

# 664
  • София
ДУ, момичета! Hug

Гиговче, много ти е хубава новата премяна!  Simple Smile

Деси, аз също обичам да мия чинии и не искам миялната да ми отнема това удоволствие.  Mr. Green

Елинка, и аз още не съм си прибрала саксиите. Тия дни мисля да го направя.  Wink

Вчера включихме парното у нас (с локално сме), обаче в офиса нещо ми е студено...

На всички - хубав петък и уикенд!  Hug

# 665
  • На планетата Земя
Куку!

Да ви прегърна така топло и книжовно!  Hug

Надявам се, че сте добре всички  Heart Eyes Имам да наваксвам с прочитния материал, тези дни ми е много работно и се изморявам чак физически, днес сутринта май и очето ми е леко възпалено от многото взиране по таблици и цифри. Ще гледам уикенда да си почина и поспя повече.

Надявам се да успея да прочета как сте съвсем скоро!   bouquet

# 666
  • София
Елинка, по-довечера ще гледам да кача снимки от кексчето, стана песен  Party И да, всички сме за гинко  Mr. Green
Петя, да ти е уютна почивката!  Coffee
И аз обичах да мия чинии преди време, но последната година с постоянното миене, стерилизиране на шишета, играчки и какво ли не малко ми писна. Това лято ММ купи без вообще да ме пита една миялна, в момента кухнята ни прилича ... абе незнам на какво... само за паметника пред НДК се сещам като асоциация ...  Mr. Green
Мария, поклон, че се занимаваш с правене на ел. книги... и тук много да ти благодаря за Нестинарката. След две книги идва нейния ред.  Flutter
Миле  Hug
Виртуални целувки за всички ви ...   Heart Eyes bouquet

# 667
ДД    Grinning

На ентусиастките за зимно море да кажа - зимата не си е работа на морето ...  Rolling Eyes
Един вятър духа, една влага е, няма жив човек и е толкова тъжно и меланхолично ... особено като знаеш какво е било през лятото, а през зимата вървиш сред пусти улици и само те брули вятъра .... брррр...  Confused
Не, не е за мен, обичам си лятото аз  Mr. Green

Саксии и сандъчета и аз не съм прибирала. А и през уикенда пак пътуваме, та ще мога чак другата седмица. Дано не замръзнат, ама каквото - такова. И без това тази година хич ми ги няма сакъзчетата ....  newsm78

Хубав петък на всички   bouquet

# 668

И аз съм ей така -  Shocked - от вашите признания за миенето на чинии, момичета! Съвсем обратното на Деси, аз намирам точно това за най-неприятното от домакинските задължения. Само като си представя тези тежки тенджери и мазни чинии, и чаши с неправилни форми... Иначе да си джапкам във вода и аз обичам.  Rolling Eyes

Моите цветя няма да ги прибирам, не мога да ги съхранявам през зимата, имам няколко неуспешни опита и няма и да опитвам. Сбогувам се с тях и това е.

Да ви разкажа, момичета, ние от 100 години се каним да си купуваме нов диван вкъщи, но така и не си купуваме. Преди няколко месеца обещахме на бабата на моя мъж, че ще й подарим дивана, който имаме в момента, защото тя се мести в нов апартамент. И така - жената утре се мести, ние даваме днес дивана и... нямаме вече никакви холни мебели за сядане, защото дори и не сме гледали дивани, камо ли да мислим за купуване. Чудя се колко ли време така ще караме с празен хол... (Това, ако не друго, поне е радост за Антония!)
Препоръчайте ми някакви магазини, които да посетим в събота, моля!!

# 669

И аз съм ей така -  Shocked - от вашите признания за миенето на чинии, момичета! Съвсем обратното на Деси, аз намирам точно това за най-неприятното от домакинските задължения. Само като си представя тези тежки тенджери и мазни чинии, и чаши с неправилни форми... Иначе да си джапкам във вода и аз обичам.  Rolling Eyes

И аз съм така  Shocked , но хората сме различни...  Hug
Може някой да обича да пере на ръка и да не иска пералня  Laughing
Главният плюс на миялната машина за мен е, че пести време , да не говорим, че е и неприятно задължение ... но никого не агитирам  Hug

# 670
  • София
И аз не обичам да мия чинии. Не знам как съм живяла без миялна  Mr. Green. Сега бутам там абсолютно всичко, от най-дребната лъжичка за кафе до каквото се сетите  Whistling. Включително съм мила абажури на лампи.

Скарамуш, аз съм за детето и няма да ти препоръчвам магазин  hahaha, нека има къде да се вихри сладуранката.
ПП: шегувам се  Grinning, просто не мога да помогна.

# 671
Скарамуш, аз съм за детето и няма да ти препоръчвам магазин  hahaha, нека има къде да се вихри сладуранката.

Намятала съм едни възглавници... Ще сме по китайски!  hahaha
Иначе веселбата е голяма - за запълване на пространството съм сложила една детска циркова шатра (от ИКЕА, сигурно се сещате) и всичко е супер. Wink

Вени, а мила ли си марули в миялната, а? (Тук преди време имаше една прословута тема, посветена на тази практика!)  Joy

# 672
  • София
Вени, а мила ли си марули в миялната, а? (Тук преди време имаше една прословута тема, посветена на тази практика!)  Joy
Веднъж  Embarassed, именно заради пустата тема. Обаче ги изми машинката и ги изядохме! Всъщност не знам дали друг си беше признал, освен мен и моля ви, не ме спуквайте от бъзик hahaha!

# 673
Олее! Аз не се престраших, въпреки любовта ми към тази многофункционална кухненска вещ!
Сраааам за мен.  Embarassed

# 674
  • София
Аз от чиста проба любопитство и мързел. Трябваше да знам, щото да не се мина да мия, ако може миялната  hahaha. Всъщност бяха парникови марули, които няма кал и сериозни мръсотии и ги врътнах на една супер кратка програма за изплакване със студена вода в рамките на десетина минути.

Общи условия

Активация на акаунт