Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 472
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Слив, прегръщам те, виждам, че ме мислиш.  Hug

Вчера не можах да се включа, работа, напрежение някакво, за което не искам повече да пиша тук.  ooooh!

Деси, напред питаш
Скрит текст:
за онова проблемното дете, обаче тук повече няма да споменавам за него. Като отровена съм, по темата не искам дори да коментирам, скапана съм, до отчаяние стигам вече. Ако можех да зачеркна някои дни, които са преминали и са ми донесли толкова негативи, щях да го направя.  ooooh!

Днес при нас е много мрачно, валя, сега притъмня, една мъка е стиснала гърлото ми,
Скрит текст:
този ден е черен за мен, защото преди 12 години татко внезапно ни напусна и още не знам защо така си отиде...Ще мине денят, ще дойдат други, но на този ден всяка година съм тъжна. И понеже не съм добър събеседник, ще си остана читател днес.
Но ви прегръщам и ви обичам, момичета!  Hug Hug Hug

# 646
  • Benelux / Varna
Нелко, едно силно гуш от мен  Hug

# 647
Нели, и от мен  Hug

Зори, тези уреди, които си пуснала много "космически" ми изглеждат  newsm78
И това са сешуари, така ли?  newsm78
Моят е Ремингтън - и пресата ми е Ремингтън - но си изглежда съвсем като сешуар  Laughing

# 648
Нелко  spoko
През някакъв ш...н период минаваш, ще отмине, само дано да е по-скоро Praynig

Зори какво да ти кажа newsm78 и трите сешоара ми харесват, но и не виждам съществена разлика между тях Blush и хич,ама хич не ми приличат на сешоари Боже, колко съм изостанала Crazy 

Сваке хубаво да си изкараш при зъболекаря Mr. Green

Девичка и ти имаш нужда от силна прегръдка Hug

Миж нямам такова чудо, не мога да помогна със съвет Rolling Eyes

При нас едва сега излезе слънце, но пък как духаааа cold Добре, че вчера си прибрах цветята.

Айде до после!

# 649
  • Benelux / Varna
Ето клипчета как се действа с тях, за който му е интересно: http://www.youtube.com/watch?v=b3YIZa0ah_A
http://www.youtube.com/watch?v=xeAX6gjwK6M
http://www.youtube.com/watch?v=Gf5uhs1ntNI

В изключителна чуденка съм  кой точно модел да си избера  newsm78

# 650
Сваки, убаУ беше тоз път при зъболекаря, ама саЛ тоз път, щот почти нищо не ми прави, пък и пари не ми взе, а е освен това готин и ми е съученик Wink Ама инак много ме е шубе newsm43

Зорче, не са лоши и трите, но последният изби рибата, много е фИешън Wink, аз бих избрала него.
Аз веднъж с подобен сешоар как си заплетох косата, няма отплитане, ама и тя много гъста Simple Smile

Нелка, голямо гуш и от мен spoko, ще мине този ден и ще изпече слънчице и ти ще се усмихнеш Hug А за татко ти съболезнования и нека да почива в мир!

Зелена салата ми се дояде, отивам да спретна, а ММ ще метне на скарата наденички-ей това набързо тази вечер и после потъвам в Снежният човек, че много ми харесва newsm74

# 651
Зори, сега къде я пусна тая мушица и аз се зарибих по твойте сешоари  hahaha  а аз не си суша косата с такова чудо, оставям я сама да съхне. Първото клипче/вариант най ми допадна. Тоест да е нещо, което суши и сресва едновременно. А не да трябва да го държиш като преса. Поне на мен този вариант ми хареса повече.

Като на Миж чудото не съм виждала, нямам и не съм се интересувала  Laughing На мен ми дай фурна, котлон, тиган, тенджера, тава, блендер/чопър и аз съм аз  Laughing

Нели, голямо гуш и от мен  Hug

# 652
Зори, не че разбирам нещо от тези космически технологии, но аз бих избрала някой от Ремингтъните  Peace
За мен ако е телевизор - да е Сони, ако е дребна техника - Филипс, ако е нещо за коса - Ремингтън ... Консервативна съм си ... направо консерва   Joy
Аз пък ще правя гювечета   chef Кат си нямам мултикукър  Tired
Приятна вечер на всички   bouquet

# 653
Добър вечер  Hug

Нели , силно те прегръщам , дано утре да се махнат тъжните мисли и усмивката отново да е на лицето ти  Hug 

Зори , изгледах клиповете , най - много ми допадна Ремингтън -а с ролките , страхотно изглежда, и според мен много лесно и сама жена да си прави бухнали ефекти  Wink

Ах , Мижче , как дразниш с тези гювечета , ммммм че ги обичам  Hug 

Отивам да си засищам глада с малко сокче  Hug

# 654
Ето клипчета как се действа с тях, за който му е интересно: http://www.youtube.com/watch?v=b3YIZa0ah_A
http://www.youtube.com/watch?v=xeAX6gjwK6M
http://www.youtube.com/watch?v=Gf5uhs1ntNI

В изключителна чуденка съм  кой точно модел да си избера  newsm78

Привет на отбора.  Миж мултикукъра звучи многообещаващо ,ако ти е на сърце взимай.Нели знам какво изпитваш миличка,моя тати загубих април месец тази година,но си казвам ,че е на по добро място(той много се мъчи накрая)Зориаз имам от 4 години ето това
https://www.dropbox.com/s/zum3p7n5alberi0/20141023_194003.jpg?dl=0
ползвам го редовно,но най големия майтап е ,че винаги съм сушила косата с него,а сега на първия клип който си качила виждам ,че оформят вече суха коса.Доволна съм дотолкова ,че косата е добре изгладена което предполага блясък,но винаги се подвива закачливо.Понякога ми се иска да е изправена абсолютно и трябва да мина преса за да го постигна.Забележи как боята за коса го е боядисала,ако има черен цвят избери него.Получава се прическата от клип 1.Къдрици НЕ стават имай предвид

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 20:03 от kabo6ar

# 655
  • ГОре на черешата...
Ох, да се опъна малко, че днес голямо търчане, ама се изплаших и вкарах всички цветя вътре - което ще рече към 100-тина саксии и 25-тина сандъка - хола и бившата стая на свеки заприличаха на джунгла - децата се майтапят, че всеки момент отнякъде ще изскочи лъва...а така са напъпили и нацъфтели и сакъзчета и мушката, направо ми се свива сърцето, че ги затворих вътре, да му се не види времето...а небето при нас направо се продъни - потоп...

Неличко, и това ще мине Peace! Гушкам те в този тежък за тебе ден Hug!

# 656
  • Пловдив
Добър вечер от мен. Днес денят ми мина прекрасно...ходих на кино - филмът беше страхотен...главния актьор още повече  Blush Ако не беше толкова студено, щях да оставя вратата на терасата отворена да дойде да ме захапе  hahaha /гледах Дракула/

Нели, сложи си пижамата, легни си в леглото, почети книжка...отдай се на мислите си за да минат и заминат. Някои неща нямат обяснение, не се преживяват...и въпреки всичко трябва да продължим напред  Hug Много неприятно е това с лошото дете, надявам се да се случи някаква добра развръзка за теб и класът ти, защото иначе ще си е наказание 4 години да се бориш с него....

Ама защо са ви миялни машини?!? От всичката домакинска работа тази ми е любимата, за мен това е най-излишният уред, който може някой да ми натресе...

Утре мислихме с една приятелка да ходим до Кукленския манастир, но най-вероятно ще е пак дъждовно и се отказахме, ще чакаме по-подходящ ден...а така ми се ходи някъде  Confused иска ми се зимата и до морето да отида /мечта ми е да го видя през зимата/ едва ли ще ме огрее...никой няма да иска да дойде с мен...

В момента въртя 3 пералня  #Crazy от къде се събират толкова дрехи...

Зори, по твоя въпрос не мога да дам мнение, защото използвам най-обикновен сешоар, имам преса за изправяне и за къдрене, които по-скоро са за украса. Да си направя прическа сама е мисия невъзможна  Crazy затова и любимата ми такава е конската опашка, чат-пат правя кока с гъбата и това е.

Девичка, винаги след такива куцузи идват хубави неща, при теб скоро ще завали дъжд от приятни изненади...Най-доброто винаги предстои  Wink

Хубава вечер и лека нощ!

# 657
  • София
главния актьор още повече  Blush Ако не беше толкова студено, щях да оставя вратата на терасата отворена да дойде да ме захапе  hahaha /гледах Дракула/

Деси, и аз го чаках, ама.....  hahaha hahaha hahaha

# 658
Добро утро  Hug

Бързам да си изпия кафето с вас и тръгвам към Софето, 2-3 дни ще липсвам от форума но дано поне лекциите минат добре  Praynig

Деси като ти прочетох мнението за миялните бях така  Shocked   Mr. Green

Нели Hug Днес е нов ден, и въпреки лошото време сложи една усмивка на лицето  Heart Eyes

# 659
  • в огледалото на живота
Добро утро  Heart Eyes
За всички вас приятели .... Hug

Нели,прегръщам те  силно другарче....изживей тъгата си по твоя начин....винаги е трудно,дори и годините да минават... Sad

Кости,Деси ,

Лофче,успех на лекциите  Hug
Дано времето е с теб!

Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт