Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 864
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ДУ!
В София има сняг.

# 706
  • София
Аууу, сняг в София  Close
Почна се ... Crossing Arms
Кабошар, остави ги Деси и Гиговчето да помръзнат край морето малко, пък дано намерят някое отворено заведение да се сгреят  hahaha
Е, ако са във Варна/Бургас ще намерят, разбира се, но да кажем в едно Поморие трудно  Joy
Питаш как се разнообразяваме през зимата. Ами с игри като тази, която сега ни предстои /ще видиш каква емоция е/, с книжки и сериали, ние с мм почти не си стоим през уикендите в София, все миткаме някъде  Laughing и така... Човек трябва да си разнообразява ежедневието, иначе не е живот ... Така или иначе ще работим до има-няма 70 години, поне да ни е интересно  Joy hahaha
Хубав уикенд ви пожелава, момичета! Стойте на топло, запалете си ароматна свещичка и релаксирайте  Hug ще ви наглеждам през телефона  Hug

# 707
ДУ Hug
Честит първи сняг!
При нас има много и дано някой не направи снежен човек Mr. Green

Вени, мерси за отговора Hug

Мижик, весело изкарване Hug

Хубав уикенд момичета Hug

# 708
  • София

Абе ти хвърляй по едно око през прозореца .... Joy

# 709

Да бе... newsm43

# 710
Миналата година ходихме на еднодневна екскурзия в планината, за да може децата да видят сняг за първи път през живота си  Laughing

# 711
Добро утро в този зимен ден  Hug 

Ехххх , ама и сняг си имате , софиянки  :lol Зимната картина при вас е пълна, тук на морето вали като из ведро , духа като за световно и е ужасно тъмно и мрачно . Аз дойдох до работа , но смятам след малко да си плюя на петите и да ходя да правя мариновани сиренца за мама и тати , че откога им говоря за тях . Днес смятам да мързелувам активно  Whistling 

Нели , надявам се днес да има усмивка на лицето ти и лошите мисли да са се изпарили  Hug

# 712
Аууу, сняг в София  Close
Почна се ... Crossing Arms
Кабошар, остави ги Деси и Гиговчето да помръзнат край морето малко, пък дано намерят някое отворено заведение да се сгреят  hahaha
Е, ако са във Варна/Бургас ще намерят, разбира се, но да кажем в едно Поморие трудно  Joy
Питаш как се разнообразяваме през зимата. Ами с игри като тази, която сега ни предстои /ще видиш каква емоция е/, с книжки и сериали, ние с мм почти не си стоим през уикендите в София, все миткаме някъде  Laughing и така... Човек трябва да си разнообразява ежедневието, иначе не е живот ... Така или иначе ще работим до има-няма 70 години, поне да ни е интересно  Joy hahaha
Хубав уикенд ви пожелава, момичета! Стойте на топло, запалете си ароматна свещичка и релаксирайте  Hug ще ви наглеждам през телефона  Hug
Нямам търпение за играта.Много хубаво правите,че пътувате с ТМ,ние с моя също обикаляме по повод и без повод ,но сега 4 месеца ще си натискам парцалите докато си дойде.Хубав ден на всички.

# 713
  • Пловдив

"...това е твоят живот.Само веднъж сме на тази земя. Прави това, което те кара да си щастлива." - Даниел Стийл

Добър ден стана докато седна да пия кафе...И тук цяла нощ вали и продължава  Tired Много мразя дъждовно време.

Нара, кажи как ги правиш тез мариновани сиренца?
Аз по-късно ще правя пълнени чушки.
Хубав ден на всички  Hug

# 714
  • ГОре на черешата...

Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 17:03 от mari_eta

# 715
Слив, Миж, Маришка, благодаря за съветите! Представяте ли си, че този магазин "Еником" изобщо не го знаех? Явно обаче е популярен и хубав, защото поразпитах. Ще го постим задължително.

Да ви разкажа една много сладка история - вчера се разхождаме с Антония и минаваме покрай една книжрница, аз си зяпам нещо на другата страна, а Антония ми казва: "Мамо, хайде да влезем в тази сладкарница за книги!". Мисля, че вече само така ще казвам на книжарниците. Wink

Миналата година ходихме на еднодневна екскурзия в планината, за да може децата да видят сняг за първи път през живота си  Laughing
hahaha  hahaha  Да ви имам проблемите, както се казва.

Много гуш от мен и прятен, снежен ден.  Hug

# 716
Привет и от мен!

От нощес не е спирало да вали сняг при мен! Снежно и зимно си е! Не е за пътуване, никъде не е почистено, имах планове, ама ще си стоим на топло вкъщи.

Мариша, дано кексът ви е харесал! Чуден изглеждаше!

Миж, честита придобивка! Страхотни родители си имаш! Живи и здрави да са ти и много вкусни гозби да приготвиш с уреда!

Завърших "Аз съм Малала" и успя да ме разплаче.

Нели, сигурна съм, че всички ти изпращаме положителни мисли! Дано бързо премине трудния период! Прегръщам те!  Hug Hug Hug

Приятни почивни дни на всички! И наистина си почивайте!  Hug Hug Hug  

# 717
  • София
Леле момичета някакъв ад е по Тракия!!! Снежен ад!! И килиметрични колони от коли и тирове
Добре че успяхме да обърнем и сега се моля да стигнем живи и здрави до софия, че сме и с летни гуми, а изобщо не е чистено
Няма такава държава!!!

# 718
  • София
Мале, Миж, ей сега четох статия нейде из нета, че магистралата е блокирана. Дано се приберете безаварийно  Hug.

Сладкарница за книги - много готино! Скарамуш, като се замисля, точно така се чувствам в книжарница  Heart Eyes.

# 719
  • на североизток от Рая
 Завръщам се!  Hug Обичам ви много, това го знаете, ама пак да ви го кажа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тук сняг няма, не го искам още. Имаме дъжд и студ, стига ми това.  ooooh! Толкова е тъмно, толкова ми  е скапано от това време, пфууу. Уж подхванах да чистя гардероба, да изхвърля малко дрехи, но и това не ми се прави. Ям бирени фъстъци, пия второ кафе  и гледах досега цветята на Мариета. Чудни са!  Peace На терасата на Незито е приказка.

Мижжж, жалко, че денят ви се проваля.  Hug

Благодаря ви, че ме мислите. Стана ми неудобно. Но не се притеснявайте, след мракът винаги изгрява слънце  и светва. Ще дойде светлото и при мен.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт