Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 449
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Много, много, много, ама много мразя миенето на чинии. Даже вече си поръчвах тук миялна, но никоя от вас не ще да ми подари  Crossing Arms Ще се пробвам при милото Mr. Green
И да не звуча като тотална мързелана, да се похваля, че обичам да гладя Flutter

Миж честита ти придобивка! Да кажеш после струва ли си инвестицията, че на мен нещо не ми вдъхва доверие Peace

Много ми е странно Нели като не се появява за повече време, някак неестествено ми стои. Дано излезе вече от тази неонова или не знам каква си там падина, и да грейне отново усмивка на лицето и.

# 691
  • Benelux / Varna
Мижжжче, честита ти придобивка! Със здраве да си я ползваш!
Нелка и на мен ми липсва, но всеки си има тежки дни понякога, сигурна съм, че съвсем скоро отново усмивчицата ще грейне на лицето й! И ще си е пак нашето Нели  Hug, гуш Нели! Обичаме те!

Гиговче и аз съм твоята порода, не си самичка  Blush

# 692
  • София
Ето и от мен кексчето на Елинка  Hug

само дето тиквата не е настъргана на ренден, а нарязана на малки кубчета и тавата е по-голяма, така че кексът да е тъничък Simple Smile

Следват за правене : мъфинчетата на Точ  Party
Слив, и аз това наскоро се загледах - задълвително плащане или дарения са?  newsm78
Миж, честит готвач!
Скарамуш, Еникома е добър магазин, освен това можеш да погледнеш jysk...
хубава вечер на всички ви   bouquet

# 693
  • ГОре на черешата...
Ха добър вечер. Палнахме камината вече, ама то такъв студ стана, вятърът реже направо Tired...
Нели и аз я мисля, петък вечер е, дано със затварянето на вратата на класната стая е оставила и проблемите там Praynig...ако не драсне до час ще й подпаля телефона, така да знае Twisted Evil...
Аз, като видна/отскоро/ принцеса bowuu -притежателка на миялна - вече изобщо не мога без нея - спестяваме ми поне 1 час висене на мивката, което оползотворявам по много по-приятен начин - книжка, торто- или сладко-правене или просто разговори с мъжете ми. Чудя се просто как съм живяла толкова време без нея Thinking.
Виждам коледна премяна в темата, май наближило, а? Което ме подсеща,че скоро ще се запремятат едни списъци, пък после ще има "ай" и ой" и ми става така хубаво Heart Eyes...

Някакви новини от Киф Rolling Eyes?

# 694
Сега се загледах
Скрит текст:
Да не би вече да искат да се заплаща МБ?И каква е таксата за ползване?

Нееее, просто човека плаща по 50 лв. на месец от джоба си за хостинг, платен е за два месеца напред, но не знае докога ще може да си го позволи. Идеята е който има възможност и желание да го подкрепи с малка сума 2-3-5 лв  Peace

# 695
  • София
Аз ходих на среща с приятелка и се прибрах одеве, сега ще мързелувам  Flutter.

Нелката спомена, че и компютърчето й прави мизерии, може да се е развалил.

# 696
Какво си правите в този студ? Rolling Eyes

Вени, специално си купих леген днес за твоята царска туршия, че мисля утре да я барна, пък нямам такъв голям съд Rolling Eyes Ама да те питам сос доливаш ли? Ясно че ще налея в бурканите от този, който е пуснала сместта, но ако не ми стигне за всички буркани да долея newsm78

Мижик, аз обичам морето лятото и много обичам да ходя, но искам и зимата да го видя, ей така зловещо, пък аз да се скрия после на топло и сигурно Grinning

От домакинските задължения най обичам да готвя и да мия чинии, а най мразя да гладя и да подреждам гардероби ooooh! Rolling Eyes И да, наистина съм съгласна че миялната машина е голямо улеснение в едно домакинство, просто аз не исках такава, нищо чудно и да ми дойде нещо друго на акъла Thinking

Нели наистина липсва, дано се появи да се разпише, да не я мислим поне Rolling Eyes

Киф също липсва, дано при нея всичко да е ОК.

Маришка, много хубаво изглежда твоят кекс Crazy

Мариета, ами то си е вече зима направо, така че камината си е точно за палене, ние веч подкарахме парното на газ ое вчера.

Сега имам дилема, да гледам филм или да чета ooooh!

Наистина трябва да се замислим за нова тема вече Whistling

Хубава вечер на всички Hug

# 697
  • ГОре на черешата...
Ммм, да, как хубаво е като е топличко навсякъде и дръвцата в камината да пращят...аз ще си полегна с Книжарничката, мисля до утре да я прочета и след нея останах май без нищо, пфуууу, трябваше да мина днес през библиотеката. Иначе излязох да си купя чушки, че не съм прибирала във фризера за пълнене, а се върнах с чадър  Crazy - онзи ден ги мярнах в едно Магазинче за щастие  Grinning и днес не устоях - найлонови, с лондонски мотиви. Така че сега чакам да завали отново като вчерашния порой, че да си го разходя Laughing.

# 698
  • София
Гиговче, тя трябва няколко дни да отлежи в тоя съд, докато стане готова за ядене. Нали разбра, че не се стерилизира? Слагаш зеленчуците и маринатата и бъркаш. После, след тези няколко дни, предполагам ще слегне и просто можеш да я прехвърлиш в тенджери или в кутии (мама така беше направила). Аз лично не съм приготвяла туршията. Пиша каквото мама каза  Hug.

# 699
  • на североизток от Рая
 Здравейте, милички!  Hug Hug Hug

Аз прочетох днес какво сте писали, сега отново влизам в темата, но набързо. Искам отдих, от всичко, не ми е кеф нещо. И това е за сефте, не се познавам в този вид. Дано да мине всичко, което ме обърква, но едва ли...Каръшка работа...Днес мъжът ми имаше проблеми с кухнята, егати.  ooooh! В някаква дупка ли сме, какво е това???

Миж ми се обади вчера, много силно ми въздейства. Първо - обаждането й, второ - съветите й. Мижжж,  благодаря ти, дойде навреме!  Hug Heart Eyes
 Виждам, че всички ме мислите, аз също си обръщам внимание, защото ако не го правя, ще се срина заради някакви си неща, които не си струва да ме събарят. Говоря зашифровано, но така трябва.
 Кости, Пак ще се завърна трайно тук, ще досадя дори с писанията си. Дано да е още утре.  Simple Smile

Мисля за вас, вие сте живителна сила!  Hug

# 700
  • ГОре на черешата...
Нели, почивай, поглези се Hug!
Помни - най-тъмно е преди зазоряване Peace!

# 701
НелиHeart Eyes
Take your time, както казват англичаните  Simple Smile
Почини си, отпусни се, отърси се от всичко негативно.
Ние сме тук, същите сме си и си те обичаме!  Hug

# 702
Студа дойде и при нас.Морето е много сиво,бурно,небето се е сляло с него сякаш.Вятъра духа яко.За  мен лично е много самотно и депресиращо ,така ,че не тъгувайте излишно.Предлагам всеки да даде своя съвет срещу депресията ,която липсата на слънце ни носи.Аз мисля ,че шопинг терапията е най хубавото нещо на света и наистина помага.

# 703
  • Пловдив
Добър вечер от мен, тук /при мъжо/ отново заваля...Днес поне в Пловдив беше сравнително хубаво времето и се разходих доволно, купих си един дебел пуловер и съм хепи.

Гиговче, съгласна съм да те взема, само казваш кога. Ще се намръзнем край брега, ще се депресираме от мрачното море и ще отидем да се тонизираме на топло с чаша червено винце, мръвчица, салатка и хубав десерт  Wink  Hug

Нели, изпращам ти само светли мисли, дано скоро се завърнеш озаряваща темата ни  Hug

Миж, честита нова придобивка.

# 704
Добър вечер от мен, тук /при мъжо/ отново заваля...Днес поне в Пловдив беше сравнително хубаво времето и се разходих доволно, купих си един дебел пуловер и съм хепи.

Гиговче, съгласна съм да те взема, само казваш кога. Ще се намръзнем край брега, ще се депресираме от мрачното море и ще отидем да се тонизираме на топло с чаша червено винце, мръвчица, салатка и хубав десерт  Wink  Hug

Нели, изпращам ти само светли мисли, дано скоро се завърнеш озаряваща темата ни  Hug

Миж, честита нова придобивка.
Деси от снощи не е спряло да вали.Ще трябва доста винце за целта, после подсмърчащи и развеселени ще  ви изпращам няма проблем. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт