Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 455
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Аз май само марули не съм мила  Thinking
Шегата настрана - аз приветствам всяка новост, която ще ми облекчи домакинските ангажименти и ще ми спести време.
Затова и толкова съм се запалила по този мултикукър, че и да "куквам" не обичам особено ...  Laughing

# 676
  • София
Благодаря, момичета,

Да не повярвате, изгледах цели два филма, аз дето не съм голям фен на киното  Mr. Green

Да се изкажа и аз за миенето на съдовете. Ами много обичам да мия - това и готвенето са ми любимете домакински занимания. Въпреки това, не заменям миялната, която ми пести време за семейството или за някой друг ред от книжка. Нещо, напоследък четенето ни ми върви, от почти 10 дни не съм чела  Embarassed

# 677
Край, имам си вече Мултикукър  Joy Ето този на Филипс - http://www.cooker.philips.bg/philips-multicooker/
Вчера казах на майка за това чудо и им пратих линкове, те го разгледали го с татко и днес отишли и ми го купили от Метро   Grinning Страхотни са ми родителите, много си ги обичам  Heart Eyes  Така ме изненадаха  Party
Сега като се разготвя ....   Crazy Съвсем няма да ми остане време за четене  Thinking

# 678
Мижунка , да ти е честита новата придобивка , със здраве да готвиш за теб и мъжо вкусни гозби , както и за невероятните ти родители , страшна изненада са ти спретнали , браво !  Heart Eyes   Hug 

Аз нямам проблем да мия чинии , ама живея сама и с Аричка почти не мърсим , една две чинийки или чашки се мият за минути . Но след време от моя принц , който чакам да го срещна още ( къде ли се е скрил  Thinking  newsm78   Laughing )  задължително ще искам да ми купи съдомиялна , аз съм принцеса , а не домашна прислужница  Crossing Arms 

# 679
Миж, да ти е честита новата придобивка, имаш страхотни родители  Hug

Мале, каква буря е тук, не знам как ще прибирам дечко от училище  ooooh!

# 680
  • София
Мижжж, честит ти кухненски помощник! Със здраве да си го ползваш! Браво на вашите. Ще чакам да дадеш отзиви, че и аз ги поглеждам от време на време тия кукъри.  Wink

Наричка, принцесеенето си е важно!  bowuu Пожелавам ти скоро да срещнеш своя принц, който да те обгрижва подобаващо и да си поделяте работата по дома и въобще, за да не ти тежи.  Grinning  

Адашче, кои филми гледа, сподели, ако са ти харесали.  Wink

Мария, къде е бурята? (В София се очетрава май утре да е някакво такова...)  Hug

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 16:06 от .♥.Петя.♥.

# 681
Обезателно ще дам отзиви, но ще е най-рано по-следващата седмица...
Другия уикенд ще ходим при нашите и ще го вземем, че този сме при свекитата за Димитровден и ще очертава тежка питателна програма и без Мултикукър  Joy Joy

# 682
  • София

Другия уикенд ще ходим при нашите и ще го вземем, че този сме при свекитата за Димитровден и ще очертава тежка питателна програма и без Мултикукър  Joy Joy
Нещо като мултисмукър ви се очертава  Joy.

Честито, Миж! Никога не бях заглеждала характеристиките и предназначението на туй чудо - изглежда интересно.

# 683

Нещо като мултисмукър ви се очертава  Joy.

Честито, Миж! Никога не бях заглеждала характеристиките и предназначението на туй чудо - изглежда интересно.
  hahaha hahaha hahaha

Петя, на хиляда и кусур километра в южна посока  Grinning

# 684

Интересно е, има различни програми, отложен старт , което е супер-удобно за работни дами като нас   Flutter
Ето тук обсъждат различните модели - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=634412.0;topicrefid=20

Искам да помоля някой да пусне новата тема, че аз няма да имам възможност тези дни.
Заглавия има в анкетата към предишната тема  Hug

# 685
  • София
Честито,Миж за новата придобивка!
Ей,сега ме зариби,честно!
Започвам да се оглеждам,а хляб може ли да прави?
Защото преди време имах идея за хлебопекарна,но ми отмина,защото не съм много сериозна в готвенето.
Съдомиялна нямам.Нямам и място за нея.
Скарамуш,мога да ти предложа да хвърлиш едно око на магазин Еником.Почти всичко ми е от там.Секция,портманто и не знам какво си още.
Освен това,срещу Еником в Дружба има един блок.В него има магазин за мебели.Нашият диван го правихме там.Излезе ми 700 лв и е почти 3 метра.С ракли,със всичко.

# 686
Започвам да се оглеждам,а хляб може ли да прави?

Всичко прави това чудо  Thinking Само кюфтета на скара не прави, защото няма скара  Laughing
Ето хляб от Мултикукър - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450533.msg26678777#msg26678777
Тутманик - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450533.msg26670539#msg26670539

Скарамушче, аз за АИКО се сещам като вариант  Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 16:08 от mijjjka

# 687
  • София
Никаква ме няма, но си мисля много за вас!
Прегръдки!  Hug Hug Hug

# 688
  • София
Сега се загледах
Скрит текст:
Да не би вече да искат да се заплаща МБ?И каква е таксата за ползване?

# 689
  • София
Мижжж, честита придобивка. Със здраве да си я ползваш и много вкусни неща да приготвиш  Peace

.♥.Пете.♥. нищо особено
Скрит текст:
филмите са Тримата мускетари и Тамара Дрю - изгледах ги повлияна от главния герой в Дракула - Люк Еванс. Не са нищо особено, но за разтоварване стават.

Общи условия

Активация на акаунт