Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 984
  • 745
  •   4
Отговори
# 75
  • на североизток от Рая
Нещо мъничко и от сърце. Двечки всъщност  Mr. Green

Hug

Написаното на бележката е изкушаващо доста.   chef Но съвсем скоро  ще разбера. Отсега благодаря!!!  Hug Отивам да потормозя мазола си...и себе си.  Crazy

# 76
Точ страхотни неща си приготвила, да идвам ли? Rolling Eyes

Днес за пръв път от много време ми остана свободно време да почета макар и малко, и за да не ми се кара ММ изчистих, а сега и вечерята се пече в новата фурна  Heart Eyes

Иска ми се да споделя:
Скрит текст:
Преди малко ми се обадиха с много неприятна вест, майката на една от най-близките ми приятелки е починала. Жената беше една от най-страхотните ми учителки, която ме запали по математиката, а също така ме запозна с дъщеря си с която до ден днешен сме много близки. Стана ми много мъчно и болно ... Още рано сутрин пътувам за родното градче, аз съм единствената от нашата групичка приятелки, която е наблизо и може да подкрепи семейството. Лошото е, че много ме е страх, не съм ходила на погребение откакто преди 8 години си отиде любимият ми дядо и се притеснявам, че няма да събера кураж да отида ...

# 77
  • Пловдив
LofYou   Hug
Скрит текст:
не всеки ходи на погребения, трябва хората да проявяват разбиране  Peace
Майка ми ми спести погребението на баща ми, за което съм й благодарна така не ми се е запечатала онази последна гледка, която нося в себе си от дядо ми и сестра ми. Това наистина са неприятни моменти и не всеки може психически да ги издържи. Някак си наистина се запечатват в съзнанието и не могат да бъдат изтрити с годините....

# 78
  • на североизток от Рая
LofYou,  Hug!

Направи така, както го усещаш. По тази тема аз съм много чувствителна, не бих могла да кажа нищо. Преживявам дълго и тежко. Вечна памет на жената!

Скрит текст:
Аз отивайки към пощата за пакетчето от Мери се почувствах много зле. Стигнах до там, че се уплаших да не припадна. Петна виждах, обля ме пот, а аз не се потя по принцип. Обаче отидох, взех пакета, после в у-ще се пръсках със студена вода. Че като ме полазиха едни студени вълни после, вледених се. Смених толкова температурни състояния, какво беше това чудо, взе ми страха. Дано да е било еднократно, че ме  е страх.  Confused

Пакетчето от Мери съдържа мечтано от мен нещо, но мечтано от години - домашно сладко от смокини. Просто това дете прочело, че искам, а не мога да си намеря дом. сладко и ми достави такава радост, такова удоволствие на небцето. Изядох цели три смокини, Мери, дъщеря ми ме гледаше с радост как ги ям, чак ме прегърна, защото аз греех от щастие. В такъв момент ме радваш, когато имам нужда. Много сърдечно ти благодаря, защо ли не си тук, за да те гушна силно.  Hug Hug Hug А съдържанието на картичката е толкова искрено. Мило момиче си ти, докосваш с думите си. Благодаря ти, Мери!  Heart Eyes Ще намеря начин да те зарадвам и аз. Simple Smile

Деско, лоши неща са минали през главата ти, миличка. Жалко, че си изживяла това.  Hug Бързо си пораснала.

# 79
Нели, толкова се радвам, че те направих щастлива!  Heart Eyes Мама е правила сладкото и у дома много го обичаме  Crazy Спокойно може да изхвърлиш стреса с него Grinning  Hug Hug Hug

Скрит текст:
А нещото, което ти се е случило ми прилича на мойта първа криза, която ми казаха, че била мигрена  Thinking

# 80
  • София
Нели, чудесно те е зарадвала Мери!  Hug Браво на нея!   bouquet
Домашното сладко от смокини не може да се сравни с купешкото. А как върви с палачинки, не е истина просто!  Mr. Green
Ние имаме традиция да си купуваме сладко от зелени смокини от Созопол - там баби и дядовци го продават в големи буркани на улицата  Heart Eyes
ММ обожава такова сладко, както и смокини изобщо. Като бил малък в двора им в Поморие имало огромна смокиня. Още страда по нея... Сега на нейно място има огромна къща и бетонен двор  Tired

Милен Русков ми е в списъка за четене... по-натам. Страхувам се да не е поредното разочарование...  Rolling Eyes Но при толкова положителни отзиви, а сега и награда, едва ли ще е.

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 20:47 от mijjjka

# 81
  • на североизток от Рая
Мижж, преди години почивката ни на море беше на къмпинг "Златна рибка" до Созопол. Познавам и стария и новия град, разходките ни по брега още ги помня, късах и ядях смокини на корем. Там те растат край брега, никой не ги бере и по земята съм ги събирала. Но вече няма къмпинг, няма Рибка.  Confused Където и да отидем на море, правя сравнение с `там. Едва ли сладкото на бабите е по-хубаво от това на Мери. Все пак това  е правено не за продаване,  а за семейна консумация и е направено хубаво. Не очаквах, че мога да ям толкова хубаво домашно сладко. Тук и да купя смокини, те са други. При нас е хладно, не са така хубави, купешките са вносни  и твърди и направо изкуствени. Така че, Мери, ти много голямо удоволствие ми достави. Мечтах за това сладко, и друг път, в предишни години съм го споменавала. Дали не писах и в готварския форум, че търся, не помня, но никой не ми е предлагал. Естествено, срещу заплащане исках. Много дълго го написах.

Обаче съседът ми пръсна на ръката Кокорико и колкото повече време минава, толкова по ме омагьосва този парфюм. Голямо развитие прави, върху мъж, особено пушач, ще е трепач.  Crazy

# 82
Аз за Кокорикото да се обадя Rolling Eyes, на който не му е парфюмоинтересно да не надзърта.
Скрит текст:
Кокорико отдавна ми беше голяма мечта да го събера с шефа ми и накрая намерих повод преди няколко седмици. Попадение в десетката Praynig, няма такава добра комбинация просто! Той самият остана пошашавен колко "приличал на някогашния Табак" - което въобще не е вярно според мен, но "Табак" преди му стоеше невероятно, а "новия" вариант е отврат; е, "Кокорико" пасва по същия начин. Не знам как ще стои на пушач, Нелче, но на моето началство е абсолютно вълшебен. Надявам се, че и настоящата половинка на началството е оценила новата "дрешка", пък и предишната hahaha, че за лятото го бях накиприла в SCULPTURE на Nicos по случай рождения ден и с него и като го пробва и на мен ми омекнаха краката.
 Naughty От казаното да не се подразбира, че имам некви апетити Joy, пази боже, хич напротив, обаче като видно парфюмоманче сърце юнашко не трае...
... и като съм заприказвала за парфюми, взех та си подарих Rebelle покрай подаръка за началството - евтин колкото си щеш (той и Скулптурката не е скъп де, обаче е фамозен!), но е невероятен есенен парфюм, влюбена съм!!!! (Нелче, НЕ Е за теб най-вероятно - сладко-карамелено-пачулено-подправково-някакво-такова е, ако ти харесва като идея, да търся шише да пратя проба)
Напарфюмирах ви...

# 83
  • USA, Steak State
Здравейтеееееееее!!!!  Crazy

Днес съм много щастлива! От утре започва местенето ни. До 17ти трябва да сме се преместили напълно. Който има Фейс е видял, че съм се изфукала. Знам, че не е кой знае какво, но това е първото ми собсвено жилище и е big deal for me. Обичам ви!  Hug

# 84
Честито!  Hug Hug clean

# 85
  • USA, Steak State

Ей таквиз емотиконки ми трябват сега на мен.  newsm75 newsm79 newsm28

# 86
  • Пловдив
Паяче, как ще е нищо?!? Знаеш ли колко хора нямат възможност за собствено жилище, това си постижение и трябва да се гордееш с него  Hug
А къщичката е като от приказка, прекрасна е!

Нели  Hug

# 87
Еее, искам и аз да видя the big deal Crossing Arms Много, много обичам да разглеждам чужди къщи smile3521

# 88
Преминавам работейки  Whistling

Новата къща на Паячето е чудна! Нека е пълна с любов и усмивки  Hug Hug Hug Hug

Нели пази се!

Мери браво на теб. Нели заслужава  Heart Eyes

Какво друго  newsm78

Като се сетя пак ще дойда  Peace

# 89
yes

Паяче, и аз видях къщурката, много е готина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само с любов и хармония да си я пълните  Heart Eyes и много пране  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт