Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 953
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • на североизток от Рая

... и като съм заприказвала за парфюми, взех та си подарих Rebelle , но е невероятен есенен парфюм, влюбена съм!!!! (Нелче, НЕ Е за теб най-вероятно - ЩО? - сладко-карамелено-пачулено-подправково-някакво-такова е - това да не беше го писала, по-добре щеше да ми е  Crazy, ако ти харесва като идея, да търся шише да пратя проба - амииии.....)
Напарфюмирах ви...
[/spoiler]

Дали мога да го тествам в ДМ? Не съм го виждала. Камиче, пускаш мухи, да ти кажа. Пачулено-подправково, тамянено, гурме-т.н-без бели цветя  Stop - за мен е!

Мери, половината буркан го оправих вече.  Crazy Ш`умръ. Че и в буркана душа, щото и смокинов парфюм ми се иска,  и на плода да мирише,  и на листата,  и на дръжките им - горчивичко такова едно.  Mr. Green Абе, станах хепи благодарение на Мери. Тя едва ли е очаквала такъв ефект от подаръка си.  Hug

Сега хапнах и една ябълка, да ми поизмие червата от сладостта дето я поех, че моят корем сладко не познава твърде.  Laughing

Кали, благодаря ти за труда. Загледах се в нещо в блога ти. Ама ще се оттеглям и ще гледам още като имам време. Утре едва ли ще имам много свободно такова, но ще намеря временце за вас.  Hug

Паяче, с радост да си живеете в новия дом, с любов да напълните къщата. И спокойствие ти желая, мила Ели!  Hug

# 91
  • на североизток от Рая
Сливче, я кажи някоя добра дума за онова Клои дето си го метнала безжалостно в размените. Днес четох ревюта за него, че нали аз си мечтая за Клои с панделката, търсех прилики с този твоя, но май не са сходни ароматите.  Thinking

# 92
Нелка Womanity не го ли харесваш? Той е само смокини  Crazy Аз за това не го харесвам  Joy  Hug

# 93
Ох, Нели, очаквах да си щастлива, ама чак толкова наистина не  Laughing  Heart Eyes Остави и за палачинки събота/неделя  Crazy Laughing много си ходят наистина, чак на мен ми се прияде  Grinning

Пък аз как се сещам няколко дена по-късно (и за други неща така, де ми е ума и как работи, не знам, ама ей така прищраква) - Миж, беше искала Ключът към бездната. Във Вив е, после я взима Кали, след това може да дойде и при теб. Мариша, твоя подарък, ако не аз (за сега!), то поне половината ни тема ще прочете  Joy Hug

# 94
  • на североизток от Рая
Нелка Womanity не го ли харесваш? Той е само смокини  Crazy Аз за това не го харесвам  Joy  Hug

Имах проба от него. Харесах го много. После наводни пазара и разни подобия се появиха. Тогава нещо в аромата взе да ме дразни, но четох, че миришел на блато на някои дами. Laughing Бил със солен вкус, което не съм открила, разни мнения съм чела, които не че ми влияят, но ми бяха интересни. Доста нашумял беше, но май им мина на почитателките му.

# 95
Нелче, просто нямаш проблем, ако намеря шишенца... ако не - ще пратя в спринцовки, което е по-неудобно за употреба. Имам И нещо смокиново любимо (edit: Premier Figuer на Л`Артизан), с малко от което ще се разделя с радост... (и едно в спринцовка, което директно може да ти допадне, на мен - не), и въпросният аромат на Риана. Иначе не знам къде  може да се тества, признавам. Като съм почнала, имам и една пачулена идея БЕЗ бели цветя, която мога да засиля към теб за подушване Shocked, ако ти понесе.
Обаче от книжки рязко го обърнахме на парфюмания, което е... прекрасно

# 96
  • на североизток от Рая
Камиче,  Hug, ш`мъ засипиш, по-полека.  doh Стъкларии празни мога да пратя, дето съм имала отливки, разни пробички. Със спринцовките обикновено ми иде да се инжектирам подкожно.  Joy НИ смея да ги употребявам или пък съм крайно предпазлива, защото понякога течността не попада там, където желая.

Искаш ли да пробваш Лютите чушки на Л`Артизан? С удоволствие ще отсипя. Имах количество, но доволно го ползвах и намаля.  Crazy

# 97
  • Пловдив
Имайте милост де...не говорете за парфюми  Praynig  току покрай вас ми се прииска нещо, тамън устисквам само с един оригинален и другите да са ежедневни рефански или нещо от сорта... последния път не си купих Кристал ноар-а...просто взех една част от парите за парфюма да купя нещо друго  Mr. Green

# 98
Дессинце, отливчици и разменки е номера Wink , иначе край няма... голяма е краста..
Ок, Нелче, ще видя каква стъклария ще измисля тогава. В неспешно темпо.
Артизанска колекция понасъбрах прилична, чушлета имам две отливчици даже, и Навегара си о задържах в крайна сметка... piment piquant ми стана любимец за специални случаи, много странен аромат е, но стои дистанцирано и официално, поне на мен; имах и пробичка от Bois de Farine, който почти съм се навила да си купя, ако взема внезапно да се опарича #Crazy (то пък ще вземе да стане, дам...) Иначе с няколко Артизана не се разбрахме -включително успях да пробвам и на летището в Истанбул 3-4-5  Joy, от което стигнах до извода, че Пеперудите може би ще ми харесат, но естествено има една камара, дето не съм опитала и съм ей така да нападна някое друго летище евентуално...  #Crazy #Crazy #Crazy
Хихихи, край за парфюмите.
Premier Figuer обаче ми е много любим, самият аромат все едно те изправя на пръсти като балеринка, а и името му едно такова балеринесто, и този горчиво-смокинов опиум, който те завърта и танцува с теб...

# 99
  • Пловдив
Как се правят отливчици  Embarassed за разменки не ставам, защото да имам в наличност 1-2 хубави парфюма, като с единия в никакъв случай няма да се разделя  Mr. Green

# 100
  • София
Мери, много се радвам Hug Нищо чудно накрая и аз да ти я поискам за четене  Joy
При все, че тоя тип фантастика май не ме грабва... никога не се знае преди да се прочете, обаче.
Паяче, честито!  Party
Десс, купила съм си твоя препарат за печки от ДМ, утре ще чистя. Whistling
лека нощ на всички   bouquet

# 101
Принципно се взима шишенце от наливната парфюмерия и се пръска съответното количество в него. 10 мл. обикновено. Евентуално се прави с фолийце фунийка, за да не изтече безценната течност.
Понякога отливки се продават в продавалника, настоящ OLX, включително и момичета от парфюмчената тема продават там.
Това си е добър начин човек да пробва с относително малък риск много и различни аромати, и да ги поразноси повечко време.
Освен това, честно казано, на мен в повечето случаи отливките са ми дори по-удобни, а и предпочитам малки разфасовки, така мога да влача няколко в чантата си постоянно (както пътувам нагоре-надолу...), плюс че ми е интересно да съм с различни парфюми всеки ден или поне няколко пъти седмично и от тази гледна точка за изминалата година от любимците си да съм изпръскала по 15-ина мл. макс... и май 1 отливка съм свършила - Нинфеото. Laughing
Но всеки с вкуса си де. Има хора, които се привързват към един парфюм и си го носят само него цял сезон.

# 102
  • Пловдив
Камиче, благодаря за информацията, това с продажбата на 10мл. си ми звучи много ок  Peace Би ли дала линк към парфюмната тема, по доверие ми вдъхва от някоя форумка да купя отколкото от olx....

Мисля след малко да ходя да

marisha7, приятно чистене, аз пък утре ще купя обезмаслителя и препарата за котлен камък от тази серия...другата седмица ще ги пробвам, трябва да чистя фритюрника и някои части от банята, че нещо не става само с жулене  Laughing

# 103
Спинкате ли  Hug  Не съм ви чела вчера и днес , но утре вечер всичко ще изчета да вляза в крак . Надявам се всички да сте здравички и щастливи , аз ви обичам мноооого , дано го знаете  Hug

Изпрах , обиииииилно , прострях и вече съм в леглото с моите пеперуди в коремчето , щастлива съм момичета, сияя като слънце , чак аз се усещам  Crazy 

Лека нощ и перете на воляяяяя  Laughing   Hug

# 104
  • USA, Steak State
Ох пачули като чуя и  Crazy.

Любимо ми е Бялото пачули на Том Форд.

Благодаря момичета за милите пожелания тук и у ФейсУ.

Общи условия

Активация на акаунт