Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 969
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро!
Нелка,по въпроса за Хлоето Hug
Фин аромат с леко резлива нотка.
За всеки сезон според мен и моите усещания.
Хлоето с панделката,миналата зима го подушвах и много ми беше харесал.И когато тръгнах да се черпя аромат не го взех/според мен защото вече беше май месец,по-топъл като температура и го усетих по друг начин/.
Паяче,честит дом от мен!Да го пълните с любов и усмивки.

# 106
  • Пловдив

"Баба ми казва така: Всяка сутрин на гладно, по една лъжичка от "майната му на всичко" и ще видиш как ще си добре." - М.Тенева

Днес моята майчица има рожден ден, пожелавам й да ми е жива и здрава още дълги години!

Прекрасен ден на всички  Hug

# 107
  • София
ДУ, момичета! Hug

Нели, толкова хубаво приемаш подаръци, направо си страхотна, удоволствие е човек да ти ги прави!  Hug Хапвай си смокинки с кеф!  Grinning

Мери, страхотна идея, браво за чудесния подарък!  Hug

Камиче, и аз обожавам парфюми.  Simple Smile Любимите ми със смокини са Средиземноморските градини и Нинфео мио.  Heart Eyes  Уоманити не харесвам въобще  Sick  заради солта (предполагам), неприятен ми е силно. Бялото пачули на ТФ ми мъжкарее...  Wink

Паяче, честит дом! Страхотен е! Да го напълните с много любов и радост!   bouquet

Деси, ЧРД на твоето майче! Да ти е жива и здрава!   bouquet

На всички пожелавам хубав ден! Hug

# 108
ДУ  Hug и хубав петък на всички!
Малкият много кашля и след малко ще го водя на доктор, стискайте палци всичко да е наред!

# 109
  • На планетата Земя
Добро утро и от мен!

Деси, честит рожден ден на майчето ти! Да сте заедно и да се обичате още много, много!

Вдовичке, честит нов дом! Да изживеете в него много радостни и щастливи моменти! Да ви е винаги уютно и топло на душите!

Гиг, дано да не е нещо много сериозно и да се разминете с тежката артилерия!

Нарче, с тези пеперуди ме съмняваш нещо!  Thinking

Ловче, съжалявам за загубата на приятелката ти!  Hug

Аз много обичам петъците! МММММ!  Flutter Успешен ден на всички!

# 110
  • София
Гиг,дано всичко да е наред и бързо да се оправи детето!
Сега се сетих,какво още щях да пиша.
Да,възмутена съм #Cussing out
Преди година си купих от Сиела две книги на Людмила Филипова.Прочетох едната,а другата не.
И нали съм с добро сърце,услужих на позната с книжките.Дадох й ги за прочит.
Една година тя не се сеща да ми ги върне,до онзи ден.
Леле,момичета,хванах се за главата.Аз й дадох нови книги,а ги получих в безобразно състояние.
Намачкани,гънати в корицата,дори лепкави от пипане.
Просто не знам.Такава мърлявска история не бях виждала.
Ясно е,че повече книга за прочит няма да дам,ама си мисля така ли се пази чужда вещ.Просто не мога да намеря думи Sick

# 111
  • София
ДУ  Hug

Набързо минавам само ...

Честит рожден ден на майката на Деси!   bouquet

Къщата на Паячето е много кокетна!  Heart Eyes Много щастие ви пожелавам в нея    bouquet

Гигич, стискам палци да се оправи детенце по-скоро!!  Peace

Слив, аз също бих побесняла и бих я попитала тази позната как не й е неудобно. Изобщо не бих си замълчала! Ама никак! От къде на къде ще трябва да преглъщам подобно отношение?? Нещо, което най-много мразя са мърлявите изпълнения във всякакъв аспект!  Confused

# 112
  • София
Миж,изобщо не съм очаквала.
Аз така се притеснявам като взимам книга за прочит,внимавам с всяко крайче на страничка,на корица.
Държа ги отделно от моите в шкафче.Умишлено не ги слагам на лавица,за да не подгъна нещо неволно.
Легнали задължително,с подвързийка,и изобщо не давам да се пипат нито от ММ нито от Марти.
Недопустимо е за мен да взема книга и да я върна в безобразно състояние.Ако съм мърла,хич няма и да взимам Naughty
Но явно хората не се притесняват от това и не им пука как връщат заета вещ.
Както и да е.Няма да си вгорчавам хармоничното състояние на духа,просто няма да й давам.

# 113
  • София
Явно ние сме някакви маниачки, защото и аз съм така...   Rolling Eyes
Не ми е приятно дори да "пречупвам" книгата   Blush И непрекъснато мърморя на ММ да не го прави - той ги пречупва, яде докато чете, заспива върху тях ...  ooooh!

П.П. Слив, с този аватар и подпис много те харесвам! Грееш!  Heart Eyes

# 114
  • София
Здравейте!

От няколко дена следя групата и най-сетне реших да пиша. Simple Smile
Казвам се Камелия (оттук името, което ползвам във форума - Камик). Като всички вас обичам да чета книги. Харесвам научно-популярни, книги за пътешествия, за животни, криминални романи (от типа на Агата Кристи). Също не обичам някой да се отнася немърливо към книгите и затова отдавна съм спряла да услужвам със своите. Simple Smile
Ще се радвам след време и аз да се включа към прекрасната идея за подаряване на книги, тъй като не разполагам с препоръка.
О, пропуснах нещо важно - бременна съм в 21-ва г.с. и очаквам момченце. Simple Smile

П.С. Много ми допадна написаното от Десиссслава на М. Тенева. Simple Smile Ще го запомня! Пожелавам приятен уикенд на всички ви! 

# 115
  • София
Добре дошла, Камик, в много хубаво състояние си  Heart Eyes леко бременеене ти пожелавам   bouquet
Десс, да е честит празника на майчето ти!    nbirthday
Гиг, сега идват топли дни, дано се разминете с вирусите...
Гуш на всички ви  Hug

# 116
Здравейте и целувки на всички! Whistling

Момичета, до 15.11 ли е самото записване за коледната игра и съответно публикуването желания списък? Иска ми се и аз да се включа и да изпитам отново тази приятна емоция  Hug

# 117
  • София
Привет и от мен!
Нямам много време и само ви чета. Като клюкарка се чувствам, ама работа, ко да праЙш  Crazy.

# 118
Привет, момичета! Чак сега успявам да пиша, много работа, много нещо тази седмица. Добре, че днес е петък. А пък и съм хремава малко, дано се размина само с това.

Много неща си бях наумила да пиша, ама дали ще успея, да видим!

Паяче, честит Ви дом, да го изпълните с много любов и хармония!

Деси, честит празник на майка ти! Дълги години да сте заедно и да се подкрепяте!

Нели, не обичам смокини, но ти толкова хубаво си описала всичко, че чак ми се прияде домашно сладко (най-обичам от ягоди и всяка година карам майка ми да прави). Мери е направила чудесен жест.

Парфюмните страсти не ме докосват мен, много съм "боса" в това изкуство.

Гигова, дано не е нищо сериозно и бързо премине кашлицата на детето ти.

Нара, радвай се на пъстроцветната есен! Ще стискам палци за изпита в неделя, но съм сигурна, че ще се справиш!

Миж, благодаря за новата тема!

Аз може да съм леко хремава, но понеже седмицата беше ужасно натоварена, утре си подарявам поход в планината. Дано се справя и там да оздравея. После ще разказвам (дано има какво). Ще ходим до вр.Тумба. До вчера не бях чувала за него, но там се събират българската, македонската и гръцката граници.

Лек следобед, момичета!  Hug

# 119
  • На планетата Земя
Слив, малко е да се каже, че е неприятно! А ти защо цяла година не си питала за книгите си? Аз изчаквам до три месеца и после си поисквам книжката, питам как върви, казвам, че ми трябва, за да я дам на друг ......, защото 90 дневен период за прочитане на една книжка си е съвсем нормален. Още повече, че книжката е поискана, не натрапена.  Grinning

Камик, добре дошла в нашата уютна темичка. Хубави емоции пърхат около теб! Да ти е леко!

Елинка, планината със сигурност ще те оздрави!  Peace

Вени, голяма си клюкарка, начиии! Знаех си! То си ти личи!  hahaha hahaha hahaha

Кали, къде си? Липсваш ми!

Общи условия

Активация на акаунт