Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 29 007
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • ГОре на черешата...
Нези, прекрасен подарък ти е направила Нели, усещам щастието ти през монитора!

Аз пък досега са мотках в кухнята - няма мазни баници  Laughing, а цели две солени "корони" - едната я нападнаха децата, втората ще хапнем след малко на традиционната петъчна сбирка на мотоклуба.

Мога ли да помоля за помощ Praynig, макар и не по темата - някой може ли да ми даде линк от къде да изгледам филма Под небето на Тоскана - нямам регистрация в Замунда и други подобни и не мога да тегля от там...

# 136
Размазах се! Ама успях и да изхарча една камара пари. Най-вече за децата и за спортни чудесии де  Wink
Ками, добре дошла   bouquet
Нези, нямадазавиждам нямадазавиждам омммммммм!
Аз нося нещо за Нели  Heart Eyes
Скрит текст:

Връщам се да чета, че днес ви отървах  Blush
И наздраве с чаша бяло вино  Hug

# 137
Здравейте! Радвам, че тук пак е топло и уютно. Отново ви чета с удоволствие. Не пиша, защото нищо интересно не ми се случва напоследък, само работа и досадни ангажименти. Изпаднала съм в криза и не мога да си избера нищо за четене. А не е да нямам, но каквото започна все не ми е интересно. Прочетох една книжка за здравословно хранене, защото тая тема много ми е интересна и важна и пак не знам какво да чета. Снощи реших да започна "Парижкият апартамент". Спах и четох, спах и четох и накрая реших, че и тази няма да е. Изобщо напоследък нищо американско не ми се чете и не ми се гледа. Някак няма душа в техните по-нови книги и филми . Моля ако някой я е чел да даде отзиви. Може пък да е необходимо да проявя повече търпение.
На връщане от работа минах покрай една счетоводна фирма близо до нас, която покрай основната си дейност дава и книги за прочит срещу 2 лева - за 15 дни. Имат доста нови книги.  Взех си "Пазителката на тайните". Тук всички май я бяха харесали и много се надявам чрез нея да преодолея кризата.
По отношение на парфюмите - и аз много си падам. От 2-3 години ползвам ZEN и още не ми е омръзнал. Някак това е моя аромат.

[b]Миж, тая криза ми се случва след като прочетох Снежкото. Във фирмата в момента имаше "Немезида" и "Пентаграма", но там дават само по една книга. Моля те кажи коя да взема при следващото си посещение.
Прегръщам ви всички Hug

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 20:40 от evilan

# 138
Ох аз днес спах (от една седмица съм всеки ден на работа и едвам смогвам със съня - днес излязох от нощна смяна, а утре пак трябва да ставам рано  Tired Поне от неделя съм в отпуска  dance), гледах филм, пазарих, готвих пилешка кавърма и май съм ви усетила интуитивно - след малко ще пека баница  Mr. Green Утре ММ да има за закуска, а аз - за работа, че и колегите да зарадвам  Blush Не, че се хваля, но .... правя страхотни баници  bowuu
 gydi gydi gydi

Ками добре дошла сред нас  Hug Леко бременеене и дано ти е уютно сред нас   bouquet

Мариетка, днес гледахме филма с ММ, ама от Замунда  Rolling Eyes

Парфюми хич не обичам  Outta Joint  Mr. Green Ама смокини наистина не обичам, виж за домашно сладко от ягоди първа се подреждам - от мен палачинките  Peace  newsm64

Мразя да ми правят книгите на баница  Crossing Arms За това давам само на една-две колежки, а с леля и мама все едно имаме обща библиотека с три различни адреса  Heart Eyes Мама си позволява да дава на нейните две-три приятелки, но те са се доказали от толкова много години, че не ми прави никакво впечатление  Flutter Само една книга ми изчезна и тук съм в шах - нямам никаква идея на кого и кога съм я дала Sad Не, че е нещо кой знае какво самата книга - Листопад на Нури, но аз си я харесвам и си ми липсва. Липсва от повече от 2 години  Crossing Arms

Нези, страхотно мил жест от Нелка  Hug

Прегръщам ви и отивам да хапна, че да метна баницата   chef

# 139
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Голям ден беше днес, голямо чудо. И минуси,  и плюсове имаше. Завърши денят с плюс, обаче. След работа директно се изстрелях на трасето, днес състезателите опознаваха етапите и бях на тренировките им. Видях ги  и тази година. Предстоят ми два емоционални дни.  Party

Добре дошла, Камик! Дано да ти харесаме и да останеш.  Hug

Добре завърнала се, Катеринка!   bouquet

Нези, ти ми стана кръстница.
Скрит текст:
Тези бухалчета бяха твоя идея, даде ми старт в момент, когато имах крайна нужда. Включиха се после и другите момичета, но идеята беше твоя. Знам, че беше импулсивно, но така навреме се включи с помощта си, че не мога да не ти покажа благодарността си. А не мога нито да те видя и прегърна, нито да те почерпя, нито да ти изразя благодарност по някакъв оригинален начин. Затова реших да пратя нещо малко, символично, но да не е книга. А пък знам интересите ти, не те познавам от вчера, я. В тази цветна тема знаеш каква близост имахме неотдавна. Луковиците при теб са на сигурно място. Кратунките ги завъдих благодарение на нашата Девичка, тя ми прати кратунки да си взема семена и станаха за моя радост. Исках да пратя повече ябълки, но нямаше място. Добре че пратих три кратунки, две нямаше да стоят добре. А ти веднага им намери място. Знаех си!  Simple Smile Щях на шега да ти пратя няколко дренки, нали са есенен плод, а такива бяха вкусни. Но се отказах, досрамя ме.  Laughing
Бухалчето го правих аз, `женските` свършиха, остана само мъжки.  Mr. Green
Сладките неща са подробности.

Да доставиш радост е също толкова приятно, както и да получиш радост. Емоцията на Нези ме сгря.  Heart Eyes Нези,  Hug Heart Eyes!

Мариетко, дано да не са признаци на критическа моите неразположения. Други предчувствия имам аз. Не че не ми е време , ама все си викам да ме отложи още.

Мария,  Hug, благодаря!

Прегръщам ви, знаете си!  Hug Hug Hug

# 140
  • София
Топър фечер  Mr. Green

Нези, очите ми останаха в тиквичките, дето ти е пратила Нели! Страхотни, греят!!!  Heart Eyes
Браво на Нели за изненадата Hug

Мариетка, не знам дали го има някъде този филм за гледане он-лайн  Rolling Eyes
По тракерите го има със сигурност, във Vbox-а не го открих ...

[b]Миж, тая криза ми се случва след като прочетох Снежкото. Във фирмата в момента имаше "Немезида" и "Пентаграма", но там дават само по една книга. Моля те кажи коя да взема при следващото си посещение.

Евилан, труден въпрос ... и двете са страхотни! Но мисля, че една малка идея в повече ми беше харесала "Пентаграма"  Peace
Мисля, че е нормално след Снежкото всичко да ти се струва безинтересно  Mr. Green
Друго, което мнооооого би ти препоръчала /дано да ги имат там!/ са книгите  "Петата жена" и "Защитна стена" на Хенинг Манкел  Peace

Нелка, на теб ти предстоят емоции тези дни  Hug

Аз нямам никакви планове за уикенда ... за пръв път от сума ти време  Laughing
ММ щял да ходи на мото-събор, аз ще релаксирам  Mr. Green

# 141
  • на североизток от Рая
 Елтън Джон ми пее "Believe", аз си ям сладко от смокини, доволна съм.  Party

Мижжж, тези предстоящи емоции ги чакам цяла година. Сигурно трудно ще заспя от мерак и мисли, а по принцип заспивам като бебе. Лягам и "минута е много", както се шегува мъжът ми.  Joy

# 142
Миж, благодаря за препоръките. Ще ги потърся и другите.

Нели, да се изкажа и аз по повод на твоето неразположение. Свързвам го с месечното такова, по-точно с дните преди него. Случвало ми се и съм си го лекувала с парченце шоколад или друго сладко нещо.

# 143
  • Пловдив
Добър вечер или добро утро  newsm78
Благодаря за пожеланията, момичета /много си я обичкам, знам, че никак не й е лек живота последните 15 години, и макар да не сме си много близки си имам само една майчица на този свят и искам още дълги години да е покрай нас с другата ми сестра, иска ми се да ме види създала семейство и дете, някак да е спокойна, че детето й си е намерило пътя в живота.../

Камик, добре дошла при нас  Hug в прекрасно положение си, дано да ти допаднем и да останеш тук.

Катеринка, добре си се завърнала у дома  Hug мисля, че в предната или по-предната тема питах къде си.

Нези, нашата прекрасна калинка те е изненадала още по-прекрасно   bouquet

Аз пък да ви потвърдя диагнозата си книгова ламя  Joy  днес приготвих от шкафа Дъщерята на пеперудите, за да я взема с мен като си отивам при моя човек и да я пращам на една съфорумка  Heart Eyes и реших да преброя книгите, които ме очакват за прочит...те са цели...24 и не не е грешка на клавиатурата, точно толкова  ooooh!  ииии днес отидох да взема от библиотеката една ииии чета една страхотна книжка от Елинка...еми няма да се оправя, ще се опитам да си сложа спирачка...дано устискам  Praynig
Сега чакам 2   wash да свърши, отивам да  hang и на бегом в леглото, утре още 3 перални ме чакат  Tired истински  hahaha
Лека нощ...

# 144
Добро утро  Hug

Деси малко на патеричка, но да ти е жива и здрава майка ти   bouquet

Слив напълно те разбирам и аз получих преди време една книжка в този вид, при това от една много близка приятелка  ooooh!

Нези страхотна изненада ти е спретнала Нели. И моята майка развъжда такива тикви + още 2-3 вида.

Нели завиждам за сладкото от смокини и аз съм му голям фен, даже май имам някъде скътани 1-2 бурканчета от времето когато майка ми правеше  Crazy

Точ, освен да се хвалиш няма ли и да почерпиш.  Mr. Green Още онзи ден ти намекнах с пеяените кестени, но ...  Thinking

Аз днес съм доста по-добре. Вчера беше ужасен ден, много го изживях и много се натоварих, но се радвам че отидох за да съм близо до моята приятелка тя го заслужаваше  Heart Eyes
За днес съм си намислила да изчистя банята и кухнята, и най-вероятно ще ходим на селото на ММ да чистим двора, ако ли не ще взема да сготвя  Mr. Green

# 145
  • София
Добро утро!

Отивам на работа, да не се чудите, че ще липсвам цял ден, особено Милето  Mr. Green Hug
Ще ви наглеждам от време на време  Wink
Хубав уикенд на всички  Hug

# 146
Добро утро!

Снощи ви изчетох и викам си - утре ще пиша. Да ама сега, на сутринта си спомням само сладкото от смокини на Мери..Вкусна работа! Нели, да ти е сладко Heart Eyes
Нашият комшия има голяма смокиня и част от клоните и падат над терасата на спалнята ни. Та един ден излизам да си простирам нещо и комшията се покатерил на клона, точно над главата ми се падаше, бере си човека смокините..Щях да падна от изненада hahaha

Хубав ден от мен   bouquet

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 18:54 от Киф

# 147
Добро утро!

Деска честит рожден ден на твоето майче! Да ти е жива и здрава и дано те види задомена и с дечурлига Hug

Нара какви са тея пеперудки, я сподели повече smile3508

Нели зариби всички ни с това сладко, много мил жест от това прекрасно момиче Мери Hug
А как приятно си зарадвала Нези. За пъри път виждам толкова малки кратунки Heart Eyes

Камик добре дошла сред нас! Надявам се да се чувстваш уютно.

Ооо, Елинка ти у наше село ще идваш! Израснала съм в подножието на вр. Тумба.Приятно днес и дано свежия въздух ти подейства оздравяващо Hug

Уф, как ми се дояде мазна баница  Crossing Arms!

С боза  Mr. Green И четейки нова книжка, взета от съфорумка, в леглото ....  tooth
tooth tooth tooth

Петя сърчицето приятелката ти явно е доста забавна и остроумна, хубаво е да си заобиколен от такива хора.

Гале как така успя да ми разболееш зетя? Бързо вземай всякакви там илачи  и да не допуснеш кашлицата да се развие в нещо по-неприятно. Айде! Да не се налага да идвам аз Naughty

Цитат
Ние сме като сбирка на не-анонимните книжно-пристрастени.
Ха-ха, нещо подобно съм си мислела и аз. По-скоро като модерен литературен кръжок - е-кръжок Laughing

Киф стискай кълки!

# 148
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Киф, стискай, още малко остана...
Нели, прекрасни емоции ти пожелавам тези дни /аз утре вечер съм планирала такива - в града ни ще гостува холандският хор "Чубрица" - изпълняват български фолклор и ще идем с децата/. Днес е време само за разходки, дали да не качим с децата пак Камъка Rolling Eyes?

Жалко за филма, затова обявявам - ако някой засече, че ще го дават по някоя телевизия - моля да свирка Praynig.

# 149
Нели, ама и ти си зарадвала другарче  Heart Eyes много приятно   bouquet

Деси, да ти е здрава и щастлива майка ти!  Hug
От тази болест (колекционирането на книги) сме болни всички  ooooh!

Ако на мен ми се случи да окепазя по някакъв начин чужда книга.... ще купя нова, наистина. Ама няма да се срамя да я връщам в състояние, което собственика му не е виждал никога Grinning не че ми се е случвало, ама знае ли човек. Всичко може да стане.

Общи условия

Активация на акаунт