Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 548
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Почивен деееееен
Много работа имам вкъщи, но не ми се пипа.
Сега чакам един приятел да ми дойде на гости и ще го откарам в пиене на кафенце и лаф.
Снощи приключих "Колибата".
Миле   bouquet !
Хубава книга! Подходящо четиво за хора, които преживяват тежък момент в живота си.
Повдига интересни въпроси, кара те да се замислиш.
С една дума - заслужава си четенето.
И след толкова спокойно и умозрително четиво, рязък завой жанрово - мятам Ю, дадена ми от Миж. Крайно време е да се "запознаем" с автора най-накрая.

Хубав ден на всички  Hug

# 256
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Що не се сещате, днес имаме именички в темата.  Simple Smile

На носещите името Петя желая здраве, щастливи дни и да сте много обичани, момичета! Прегръщам ви, макар и само виртуално.  Hug Hug Hug

Света Петка закриля дома и семейството. Дано закриля всички ни. Бъдете благословени!

# 257
  • София
НелиHug  bouquet
Благодаря ти.

Скрит текст:
Не всички, които носят името Петя, празнуват днес. Някои предпочитат на Петровден.

# 258
Честит имен ден Пете   bouquet

Аз не знаех, че днес Петите имат имен ден, моята братовчедка и баба ми празнуват на Петровден ...

Скрит текст:
Дядо ми лека му пръст се казваше Петко, много ми липсва  Flowers Rose

Аз си пийвам следобедно кафе и уж да ви нагледам, но вие сте много кротки. Да ви почерпя кафенце на фона на последните цветенца останали от сватбата  Heart Eyes

# 259
  • София
Къде сте бре?  smile3506
Да не би Кали да е пуснала новото място, а мен да е пропуснала?  newsm53

# 260
  • София
Ей ме на  Grinning! ДВ (по ГиговаHug

Момичета, имам нужда от помощ или по-точно от препоръка. Знам, че тук мога да попитам. Препоръчайте ми фирма или специалист за изработка на фирмен уеб сайт. Страшно много информация има в нета и не мога да се ориентирам.

# 261
  • София
Венка, за съжаление аз не мога да се включа с адекватна препоръка по този въпрос...  Rolling Eyes
Дано другите да могат  Hug

# 262
ДВ и от мен Hug
Тук съм, ама и днес почивах и се омотах нещо, уж подреждах гардероби, ама повече време отделих на европейското кино Crazy и на Немезида Crazy

Венка, сори мила, но не мога да ти помогна  Rolling Eyes

Отивам да пишем едно забравено домашно по английски Rolling Eyes

Чао и хубава вечер!

# 263
  • София
Не е толкова на зор, момичета, сигурно ще намеря вариант. Просто реших да попитам, защото с препоръка ще ми е по-лесно.

Тук съм, ама и днес почивах и се омотах нещо, уж подреждах гардероби, ама повече време отделих на европейското кино Crazy и на Немезида Crazy
Хич не си се омотала, точно така се прави  Wink.

# 264
  • Benelux / Varna
Благодаря за кафенцето, Лофче, имам нужда от него. След като почти 4 години го бях спряла, нещо напоследък все към него посягам, дано да ми мине скоро тази прищявка.

Честит имен ден на момичетата, които празнуват! Да ви е живо и здраво името!

# 265
  • Пловдив
Добър вечер, как сте?
Аз днес чистих, чистих...направо не мога да се позная  Laughing
Успях да прочета книжката, която Елинка ми прати и съм много щастлива, прекрасна книга.
Сега зяпам брадъра, утре с дружката ще обикаляме из Асеновград /да сменим малко обстановката/.
Днес за първи път карах из Асеновград, моето момче взе нова кола за работниците и тя трябваше да се придвижи до един човек и аз се справих отлично, не беше много разстоянието, но след като паркирах, цялото ми тяло беше в емоция и запалих веднага цигара. Колата е сравнително нова /производство 2009/, много лесно тръгва, спира като цяло много ме слуша, по принцип карам чат-пат, само извънградско и повечето пъти различни коли, но в тази се почувствах истински шофьор, може би и защото имаше достатъчно движение около мен...иска ми се да имам моя кола или поне А. да се убеди, че съм внимателен шофьор и може да ми има доверие да ми оставя колата...много ви надух главите - простете ми  Hug
Тук ще се появя чак в четвъртък вечерта, защото лап-топа няма да го взимам с мен към Пловдив, ще ми липсвате, но вие да си знаете, че ще ви мисля.

# 266
  • София
Да не би Кали да е пуснала новото място, а мен да е пропуснала?  newsm53
Как можа дори да си го помислиш, 'начи  doh Crossing Arms
Цял списък имам! СПИ-СЪК !!! Не мога да пропусна никого.
Само ММ нещо не смогва със страничните ангажименти, които го разсейват от моята работа по въпроса  Crossing Arms Ще стягам дисциплината  Laughing

# 267
  • София
Мале,цял ден не съм се включвала.
Днес бях на нов курс.
Анти-стрес при учителите.
Чух интересни неща,доколкото успях да се ориентирам май съм в хармония със себе си,но подложена на голям стрес,който от своя страна води до куп други проблеми,които ако не ги хванеш навреме става кофти. Hug
И се зачудих:Защо даваме пари за този курс?Т.е.ние всичко това си го знаем,ама трябва някой да ни го каже.И тогава започваме да се замисляме.
Както и да е.Просто си разсъждавам.Утре ще ме учат как да се справям със се...са,пардон,стреса bowuu
За чаршафите,уж още вчера да пиша,ама се отнесох на други хоризонти.
Аз обичам комплекти със долен,горен и две калъфки.И наскоро открих че има материя-перкал,от която има направено спално бельо.Обзаведох се с два комплекта.Е,на по-хубаво нещо не съм спала.Затова не смея вече да взимам друг вид.А и финансово гледам да стиковам нещата. Hug

# 268
Синя слива, ти какво си мислиш, че правят психолозите Simple Smile отиваш и ти говориш при тях, не те на теб. Ти сама трябва да си откриеш проблема, говорейки и разсъждавайки за него, но с маааааалко ръчкане от страна на психолога Wink Но понякога човек сам не може и това го има. Независимо колко малко му трябва, цаката е, че му трябва  Peace

ЛВ! (По Гигова  Joy )

# 269
  • София
Мери,благодаря,мила!
Не се бях замисляла какво правят психолозите newsm78

Общи условия

Активация на акаунт