Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 541
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Към казаното за психолозите и психоаналитиците само добавям, че техните въпроси са вашите/нашите последни изречения:

"- Чувствам се несигурен / нещастен/ самотен..... и т.н.
- Чувствате се несигурен / нещастен/ самотен.....и т.н. ?"

Joy Joy Joy

Не вярвам в психологията като наука. Това сериозно. Изучавала съм я достатъчно, за да го кажа това.
Всеки човек трябва сам да намери начините да си помогне.

ЛН /по Гигова/  Joy

Ей, Гиговче, класик стана ти без да се усетиш  Heart Eyes

# 271
Венка,утре ако не ти е късно,може и да ти препоръчам нещо по твоя въпрос.
ЛН и от мен!  Hug

# 272
  • София
Венка,утре ако не ти е късно,може и да ти препоръчам нещо по твоя въпрос.
Хич не ми е късно, Нези! Работата изобщо не е спешна. Много ти благодаря  Hug.

Ей, момичета, забравих да поздравя тези именячките. Живи и здрави да сте, а и ние покрай вас  Laughing  bouquet.

# 273
  • София
Благодаря, момичета  Hug

Лофче
Скрит текст:
и моят дядо се казваше Петко, на него съм кръстена. И на мен много ми липсва Cry

# 274
  • Пловдив
Честит празник на празнуващите, със здраве да си носите името и само хубави неща   bouquet

От мен ЛН /Гигова ще започне да ни иска пари, за използване на авторските й права  hahaha  Hug /

# 275
  • на североизток от Рая
 Хайде и от мен едно бързо включване.

Ходихме на театър с Десито, после имах работа из кухнята и после ми беше зает компа. Но как да не ви пожелая лека нощ преди да си легна.

Лека нощ, топли кревати и силни тела до вас !  Hug Heart Eyes

Деси,
Скрит текст:
четох те за шофирането с удоволствие. Аз съм крайно неуверена, по-скоро - страхлива като че ли, затова внимателно чета кой през какво минава. За мен шофирането все още е като напълно ново нещо, зареждам се ,но и адреналина покачвам. Пожелавам ти да успееш да се сдобиеш с лична кола. Страхотно е чувството, че  е твоя, че ти я поддържаш. Hug

# 276
  • в огледалото на живота
Честит Рожден Ден,Нели   bouquet
Желая ти мъдростта, която натрупват годините  и любовта
 да зареждат с нова свежест и нов магнетизъм енергията, която отдаваш на хората и нещата около теб!
Нека те съпътстват винаги здраве,хармония,успехи ,щастие и емоции,окъпани в слънчеви усмивки!!!

# 277
Честит Рождем Ден, Нели  newsm59 Желая ти всичко за което някога си мечтала да се сбъдне и да продължаваш да бъдеш все така добра, лъчезарна, искрена и отзивчива. Пожелавам ти един весел и много емоционален празник  Hug   party023

Честит Рожден Ден, Нара  newsm59 Пожелавам ти безкрайно щастие, много поводи за усмивки и една истинска и поглъщаща любов. Весел празник и много подаръци  Gift

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 09:45 от LofYou

# 278
Честит рожден ден на Нели newsm59 и Нара  newsm59
Бъдете здрави, щастливи, влюбени и обичани  Hug

# 279
  • София

Честит рожден ден на Нара и Нели!Да сте ми живи и здрави,винаги усмихнати и много обичани и уважавани жени и колеги.Да се сбъднат всички ваши желания и да се радвате на дълъг ползотворен живот!

# 280

Мили мои, пожелавам ви много здраве, много щастие и любов!!!
На Нара пожелах вече пеперуди, на Нели пожелавам калинки  Heart Eyes
Весел празник !!! Забавлявайте се, това е вашият Ден!  Heart Eyes

# 281
Честит Рожден ден Нели и Нара, много любов, здраве и усмивки, и много моменти с любимите хора   bouquet

# 282
Честит рожден ден, мили рожделнички, още много рождени дни с най-прекрасни преживявания и помежду им!

# 283
  • Варна
Честит рожден ден на Нара и Нели  newsm59 newsm67
С пожелание за много здраве,щастие , любов и положителни неща да им се случват  Heart Eyes

Не съм писала скоро не съм и чела ,но нямам време в събота имам изпит по статистика и ми е мнгоо напрегнато а и едни любовни глупости ме налегнаха  Whistling

Обещавам ще наваксам само да се освободя малко  Peace

# 284
  • София
Нара, Нели   Hug Честит рожден ден. Бъдете живи и здрави. Много щастливи, много поводи за усмивки и нови преключения. Хубав и весел празник.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт