Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 510
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Benelux / Varna
Ухуу да ви имам  Гиговче с Весито , не стига че и убави, ами и скромни!!!  hahaha Joy
Тъй тъй, приемате ли ме и мен в тая групичка? Аз пък днеска сготвих мусака и пилешка супа ( да си оближете пръстите  Joy, уф окапах се), ще ги ядем сигурно три дни  Blush

Айде изоставям ви и отивам да спя, охоо то при вас вече късна вечер, нищо, аз да си пожелая лека нощ ако има някой още буден!
Ще липсвам осезаемо другата седмица, че и по- другата сигурно, ще се явявам на изпити на 3 и 4ти и здравата съм я закъсала  #Crazy
Хайде лека!

# 496
Добро утро  Hug

Гиговче тая салата звучи мммм  eat

Точ ще ги потърся при първа възможност тези красоти. Благодаря  Hug

Зори успех на изпитите  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз пия кафе и ще ходим на сутрешен пазар, че ММ си е харесал някакви маратонки и били от днес и ако не идем в 8 щели да свършат  newsm50

Хубав ден на всички и усмихната седмица  Hug Hug Hug

# 497
Добро и от мен!

Зори успех на изпитите!

Петя я метни рецептата за мъфини с ябълки Praynig
Предния път по твоя вина правих, да знаеш Naughty Laughing Hug

И една ооогромна  Hug  за Нели  amiiii

П.П. и ние ще закусваме ябълков кекс, свеки ни го опече Crazy Вчера, нали, цял ден се мота у нас, та за капак следобеда (тъкмо се бях наканила да кексоправя, бях извадила и продуктите) реши тя да ни направи кекс, защото нейния става стра-хо-тен! Наисрина е страхотем!, но исках аз да направя,пък Crossing Arms

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 07:27 от Kosty

# 498
  • София
Кости, заповядай http://kulinarnirazmisli.blogspot.com/2014/10/blog-post.html

Сега, с мен се оправдаваш Simple Smile А какво прави предния път?

# 499
  • Пловдив

''Винаги трябва да се усмихвате.На някои искрено.На други напук'' - Джим Кери

Приятна нова седмица, нека я запълним с приятни моменти и усмивки 

Днес ще правя кекса, ще сложа аромат на ром /имам такъв, дано не развали вкуса/.

Как сте вие?

# 500
Добър ден , девойки  Hug

Голямо дразнене ми правите с тези кексчета и салатки , ммммм както не обичам да похапвам  Embarassed  Laughing Големи сте майсторки , признавам ви , сръчни и красиви сме всички тук наредени  Wink   Hug

Мижче, довечера ще снимам и ще покажа какво си накупих вчера , не смея да купувам блузи , панталони защото нали съм на диета и после ще хлопат и няма смисъл сега да вземам , затова се придържам към купуване на аксесорари и едиствено където якето взех , но аз по принцип си нося М размер за якета .

Деска , купих "Ариб" да си кажа малко импулсивно , не че нямам какво да чета , но тази поредица си ги събирам и нямаше как да не я купя  Hug

Пожелавам ви хубав и успешен ден , придружен с много положителни емоции и усмивки  Hug

# 501
Хелоууу  Hug

Ние с МП изгледахме Жената в капана, хареса ни. Направо се задушавам от такива брутални истории, как може да има такива болни мозъци  Sad Сещам се за друг подобен филм (по истински случай). 3096 дни. Тежък филм е, не препоръчвам за хора със слаби сърца  Tired

Вчера бяхме на кино, гледахме Лабиринтът. Някой чел ли е книгите  Mr. Green Чакам да се появят онлайн, ама кога ще е...

# 502
  • Пловдив
Нара, ясно  Peace а кои книги влизат в тази поредица? И на мен би ми било интересно да ги прочета.

Момичета моля ви за мнение  Praynig бихте ли си закупили такъв тип книгоразделител, ламиниран и с подходяща връзка в горната си част. Цената ще е около 2.50/3лв. /в зависимост, колко ще ми излезе направата/, ще са пуснати на благотворителен базар.
Такъв тип:
Скрит текст:

С подобни разцветки:
Скрит текст:

# 503
Вчера бяхме на кино, гледахме Лабиринтът. Някой чел ли е книгите  Mr. Green Чакам да се появят онлайн, ама кога ще е...

Сигурно - скоро  Simple Smile Като гледам как масово се качват нови книги в МБ  Laughing
Няма абсолютно никакъв смисъл да се купуват на хартия  Party

Радвам се, че ви е харесал "Жената в капан". Обичам такъв тип филми! Книгата била още по-добра  Mr. Green
Тези Дни ще ги сваля, благодаря за препоръката, Мери   Hug

Нарче, ще чакаме снимки, значи  Hug

Мен нещо понеделнишки много ме мързи. Вас не знам ...  Joy

# 504
Момичета моля ви за мнение  Praynig бихте ли си закупили такъв тип книгоразделител, ламиниран и с подходяща връзка в горната си част. Цената ще е около 2.50/3лв. /в зависимост, колко ще ми излезе направата/, ще са пуснати на благотворителен базар.
Такъв тип:
Скрит текст:

С подобни разцветки:
Скрит текст:

Амииии .... честно ли?  Rolling Eyes  Ако е за благотворителна цел бих си взела, да, но не бих го ползвала.
Само за информация: за тази цена /2,50лв/ гледах разкошни 3-D разделители със страхотни животинки и пейзажи  Heart Eyes
Т.е. ако организаторите на благотворителното мероприятие се организирате и ги купите на едро, цената ви ще падне още и ще можете да ги продавате за 2,50-3лв.

# 505
  • София
Дес, и за мисля като Миж - бих взела заради благотворителната идея. Всъщност сигурно ще ползвам, защото в момента си отбелязвам със станиолче от цигари и един етикет от блуза  ooooh!. Но ти си толкова сръчна! Онази красота, която изработи на Миж, няма ли също да е подходяща? Или може би отнема повече време и ще е по-скъпа newsm78.

# 506
Дес, и за мисля като Миж - бих взела заради благотворителната идея. Всъщност сигурно ще ползвам, защото в момента си отбелязвам със станиолче от цигари и един етикет от блуза  ooooh!. Но ти си толкова сръчна! Онази красота, която изработи на Миж, няма ли също да е подходяща? Или може би отнема повече време и ще е по-скъпа newsm78.

О, да!  Grinning Моят разделител е страхотен, наистина!!! Любим ми е!  Heart Eyes
Пък и за бижу става, както вече разбрахте Mr. Green

Hug

# 507
  • София
ДУ, момичета!  Hug

Аз бях в отпуска миналата седмица и я изкарах без нет, така че много имам да наваксвам - кексове, туршии, мъфини, салати   chef м-м-м-м-м-м-м  Heart Eyes

В работата ми се е натрупало невероятно много и повечеко ще мога да пиша вероятно след някой и друг ден. Прегръдки на всички!  Hug Hug Hug

Наре, геройче си ти, стискам палци за диетата - да даде резултата, който искаш, както и да се окаже подходящата за теб диета. Hug

Вдовичке, радвам се много на хубавите усещания, които ти носи твоят дом.  Hug

Нели, чакам да пишеш още за книжката. Много й е хубава корицата, но вътрешното ми чувство е, че няма да ми хареса самата книга и на мен... Почвам да си мисля вече за Коледната игра и списъка.  Grinning

Мижжж, радвам се, че първият ти кекс е станал хубав, браво!  Hug

Лофче, мен сладките неща толкова не ме блазнят, но като прочетох за баницата с винце, ех, това си е дуго нещо... Давай рецептата за баницата!  Hug

# 508
  • Пловдив
Ами понеже базара е с изцяло ръчно правени неща, всеки от организаторите + хора, които желаят да се включат с направени неща, така че няма как да събираме и затова пари... ами аз съм направила от онзи тип, но ми се щеше да има някакво разнообразие  Rolling Eyes мислих и за такива дървена шпатолка /тия, които се използват при кола-маската, и в горната част да е с някаква филцова или дървена фигурка, но не ми изглеждат практични за използване.../...благодаря ви иначе за мненията  Hug

# 509
Дървен разделител е оригинална идея. Може да се пирографира или да се нарисува нещо върху него...
Аз на плажа например редовно ползвах и бъркалки за коктейли като разделители  Crazy

.♥.Петя.♥. , тези дни си мислех за теб, че липсваше напоследък  Hug

Общи условия

Активация на акаунт